prenos posta sa teme bebe od 0-1 sa danom 12.08.2010.godine
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed
Eh..Danas smo moja djevojcica i ja bili na kontroli..Zutilo je iscezlo hvala Bogu..Doktor ju je izvagao..I sad je tu drugi problem..Rodena je sa 2300..Danas je imala 2030..
Za dvije sedmice ponovno na kontrolu..Ako bude ovako slabo napredovala, preci cemo na bocicu..I to me je jako rastuzilo.
Ona doji lijepo..Vuce, guta..Iz obje dojke..Ne znam zasto slabo dobija na kilazi..Prije nego je otisla u bolnicu, poslije svakog podoja je imala stolicu..Kako smo dosli iz bolnice nije je imala dva dana, pa tek onda treci dan..I tako svaki dan..Jednom dnevno..Doktor je pitao spava li dobro, place li..Ona zaista spava nakog podoja, ne place mnogo..Samo kada se probudi i kada je gladna..I ne tako mnogo..Onako nesto..Rekla bih da je beba pravo mirna..
Je li imala neka od vas isto ili slicno iskustvo..Trebam savjet, podrsku..Svekar i svekrva su mi tu..I bas me *mrcvare*..Trebam mir, da se opustim..Ovako mi tog mnogo fali..Mozda cu zvucati okrutno no jedva cekam da odu kuci..
Molim sve mame koje su imale iskustvo sa kaliranjem bebe i nakon toga nastavile sa dojenjem da daju pčordšku našoj Moni Mohamed. Naravno molim i Lejlu ( mada znam da njoj za ovo molba ni ne treba
) da joj priži podršku u vezi sa dojenjem jer očito potrebna je.
Mona molim te odgovori ovdje...
Koliko je tačno beba danas stara?
Koliko dana je bila u bolnici bez tebe?
kako su je tamo hranili?
jeset se vagali prije izlaska iz bolnice nakon lječenja žutila' ako da koliko je beba tada imala?
javim se kasnije mila