cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u Jurski park

clock-img

12.04.2014, 22:12

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

jao majo kako me trznu, pomislila sam da opet dolaze user posted image ..ne mogu prezaliti sto nismo otisli, A je lud za dinos...nadam se da ce opet doci

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

12.04.2014, 22:16

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: aidana

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

nevezano za dinosauruse ali vezano za pionirsku dolinu. Danas smo bili i iskreno malo sam iznenadjena, ulaz za djecu od 5 do 7 godina 2 KM, a preko toga i dorasle 2,5 KM, i sve one zezalice vozic i to su poskupile na 2,5 KM.
Prije su mogli i ljudi manjeg finansijskog stanja fino otici pa za djecu do sedam nista ne platiti ako su dva roditleja 3 KM i super. A sada vec postaje bezobrazno.

Ne raspolazem nekim ogromnim budzetom ali meni to poskupljenje nije stasno. Realno gdje je to jos ulaz u zoo i popiti kafu isto para.

s obzirom na stanje u pionirskoj i sta se sve ima za vidjeti preskupo je, isto vazi i za naplatu ulaza na Vrelo Bosne, bezobrazluk

clock-img

13.04.2014, 00:59

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Zar se i na Vrelu Bosne ulaz naplaćuje?
Od kada su to uveli?
Svašta. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Zadnji članci

article-img