Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
jao majo kako me trznu, pomislila sam da opet dolaze ..ne mogu prezaliti sto nismo otisli, A je lud za dinos...nadam se da ce opet doci
12.04.2014, 22:16
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: aidana
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
nevezano za dinosauruse ali vezano za pionirsku dolinu. Danas smo bili i iskreno malo sam iznenadjena, ulaz za djecu od 5 do 7 godina 2 KM, a preko toga i dorasle 2,5 KM, i sve one zezalice vozic i to su poskupile na 2,5 KM. Prije su mogli i ljudi manjeg finansijskog stanja fino otici pa za djecu do sedam nista ne platiti ako su dva roditleja 3 KM i super. A sada vec postaje bezobrazno.
Ne raspolazem nekim ogromnim budzetom ali meni to poskupljenje nije stasno. Realno gdje je to jos ulaz u zoo i popiti kafu isto para.
s obzirom na stanje u pionirskoj i sta se sve ima za vidjeti preskupo je, isto vazi i za naplatu ulaza na Vrelo Bosne, bezobrazluk
13.04.2014, 00:59
Hannica
2920
Zar se i na Vrelu Bosne ulaz naplaćuje? Od kada su to uveli? Svašta.