Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mi na zalost ne moze ni danas, i zao mi je bas, ne samo zbog A vec i zbog nas da nismo vidjeli izlozbu :(
19.02.2012, 17:55
Amyla
246
mi se upravo maloprije vratili, bilo je odlicno, malo guzva do Pionirke, na ulazu cekali samo par minuta, jer je neki decko prodavao karte i pored blagajne, uglavnom prezadovoljna sam :) idu slikice:
< Poruku je uredio Amyla -- 19.2.2012 17:56:16 >
Moglo se lijepo prici svakom 'Dini', ali je bio bas 'uklizan' prilaz. Cak smo i Asja i ja pale... Bas sam bila ljuta...
Ja sam se nadala da ce produziti izlozbu jer zbog (ne)prilika se nije ni moglo otici...
19.02.2012, 19:54
new mama
2578
Evo i nase slikice
< Poruku je uredio new mama -- 19.2.2012 19:58:02 >
20.02.2012, 09:19
gvendolina
1896
jao kako vam zavidim,ne smijem A ni pokazati slike znaci definitivno nista od produzenja izlozbe,bas mi je zao
20.02.2012, 09:33
škorpija
6649
ajdin je s tatom bio jučer na izložbi, kaže mm 5 minuta mu bilo interesanstno, i odmah je htio kući, nisu ni sat vremena izdržali. meni je krivo što ja nisam išla , bez ajdina
20.02.2012, 09:38
veeseelaa
20552
odoše dinosaurusi pa pa ja sam kontala otići još koji put al me padavine omele
20.02.2012, 09:39
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Amyla
Prekrasna slika pile malo
20.02.2012, 09:45
gvendolina
1896
IZVORNA PORUKA: škorpija
ajdin je s tatom bio jučer na izložbi, kaže mm 5 minuta mu bilo interesanstno, i odmah je htio kući, nisu ni sat vremena izdržali. meni je krivo što ja nisam išla , bez ajdina
ma ovaj moj je zaludjen saurusima i ja sam mu rekal da cu ga voditi kada su najavili ovu izlozbu,ali ne dade nam se...a mislim da bi on uzivao
ja se sve nadam da ce produziti
20.02.2012, 10:37
pocahontas
2546
mi smo bili jucer i bas neka smo..super je! jest da je Raffi malo tersao i vristao kao obicno - ne razumije koncept reda i stajanja u redu iz ostale djece..neee, on hoce preko reda i prvi da su ugura u onu glavu dinosaurusa da se slika...usljed nogetanja i izvijanja, mene je spucao glavom u usnu a neku malu ispred nas nogom u ledja slucajno usljed tog izvijanja i dernjanja.. ne smijem ni napisati da sam morala jednu odgojnu da primjenim ...nije ga nista drugo moglo obuzdati
uglavnom, ostali utisci super, on je odusevljen, njemu se svidja, ne boji se..ali ipak mu se vise svidja krokodil i majmuni
20.02.2012, 10:48
veeseelaa
20552
a moju malenu prijateljica hoće da slika a ona govori "nemoj Azra, boli me glava"
20.02.2012, 11:51
pocahontas
2546
ja svoje dijete moram pod hitno u obdaniste..njemu je stajanje u redu špansko selo..o crtanju i crtežima da ne pričam..totalno nezainteresovan... idem OT ali eto...izjadah se ja..mada se sve tjesim da je jos fakat mali..sav je u fazonu samo daj mu GAS GAS skakanje i trku i da negdje zuji....doduse, voli slikovnice bas pravo..a crtane nouuuuu nikad ih ne gleda...ili gleda dok ga hranim i dok mu ja sve tumacim i držim paznju...cim prestanem tumačenje, on odmah ustaje...sam nikad nije odgledao crtać
20.02.2012, 14:51
zagy
351
Ako će ti biti lakše ima ih još takvih Moja na ulasku u onaj tobogan, da se slika gurala djecu, čekanje u redu nije za nju, nema ona vremena a rekli mi da su curice mirnije, aha. To što se drugi slikaju baš je briga, a da stane 10 sekundi da se slika, nema šanse, sve slike kraj dinosauru su joj s leđa, đaba ja pričala, ružila, nema vremena ni da me sluša Počinjem sumnjati da pije red bul meni iza leđa.
20.02.2012, 14:58
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: zagy
Ako će ti biti lakše ima ih još takvih Moja na ulasku u onaj tobogan, da se slika gurala djecu, čekanje u redu nije za nju, nema ona vremena a rekli mi da su curice mirnije, aha. To što se drugi slikaju baš je briga, a da stane 10 sekundi da se slika, nema šanse, sve slike kraj dinosauru su joj s leđa, đaba ja pričala, ružila, nema vremena ni da me sluša Počinjem sumnjati da pije red bul meni iza leđa.
pa gdje si bila u tom trenutku da mu bude lakse da nisam jedina nego obicno tada u takvim situacijama, sva su djeca dobra i mirno stoje a majke me cudno gledaju kako ne mogu obuzdati vlastito dijete..
20.02.2012, 15:00
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ja svoje dijete moram pod hitno u obdaniste..njemu je stajanje u redu špansko selo..o crtanju i crtežima da ne pričam..totalno nezainteresovan... idem OT ali eto...izjadah se ja..mada se sve tjesim da je jos fakat mali..sav je u fazonu samo daj mu GAS GAS skakanje i trku i da negdje zuji....doduse, voli slikovnice bas pravo..a crtane nouuuuu nikad ih ne gleda...ili gleda dok ga hranim i dok mu ja sve tumacim i držim paznju...cim prestanem tumačenje, on odmah ustaje...sam nikad nije odgledao crtać
sad će to, i moja je malena do haman prije 5-6 mjeseci bila jako nerazumna a sad se već možemo dogovoriti
20.02.2012, 15:24
real mama
88
Moja princeza i ja smo juce uzivale u svijetu dinosaurusa i predivnom vremenu. Odusevljena sam idejom, prostor je savrsen a snijeg je upotpunio cijeli dozivljaj.
21.02.2012, 21:12
Amyla
246
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Amyla
Prekrasna slika pile malo
hvala draga moja :*
12.04.2014, 18:36
maja78 RR
4163
nevezano za dinosauruse ali vezano za pionirsku dolinu. Danas smo bili i iskreno malo sam iznenadjena, ulaz za djecu od 5 do 7 godina 2 KM, a preko toga i dorasle 2,5 KM, i sve one zezalice vozic i to su poskupile na 2,5 KM. Prije su mogli i ljudi manjeg finansijskog stanja fino otici pa za djecu do sedam nista ne platiti ako su dva roditleja 3 KM i super. A sada vec postaje bezobrazno.
12.04.2014, 20:14
veeseelaa
20552
da sad ti treba cvaja za pionisrku, mislim onako porodično da odeš
još plud vikendom da se guraš ko budala
12.04.2014, 20:29
Hannica
2920
Trebamo otići još koji put dok H nije napunila 5.
12.04.2014, 20:45
aidana
833
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
nevezano za dinosauruse ali vezano za pionirsku dolinu. Danas smo bili i iskreno malo sam iznenadjena, ulaz za djecu od 5 do 7 godina 2 KM, a preko toga i dorasle 2,5 KM, i sve one zezalice vozic i to su poskupile na 2,5 KM. Prije su mogli i ljudi manjeg finansijskog stanja fino otici pa za djecu do sedam nista ne platiti ako su dva roditleja 3 KM i super. A sada vec postaje bezobrazno.
Ne raspolazem nekim ogromnim budzetom ali meni to poskupljenje nije stasno. Realno gdje je to jos ulaz u zoo i popiti kafu isto para.
12.04.2014, 20:58
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: aidana
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Ne raspolazem nekim ogromnim budzetom ali meni to poskupljenje nije stasno. Realno gdje je to jos ulaz u zoo i popiti kafu isto para.
nije ni meni ali ja imam budzet. dok dosta svijeta sa malom djecom jedva imaju z ahranu i do sada je ovo bila prilika da malo izadju sa djecom i priuste im. Tesko da ce sada moci. Vjeruj puno je takvih