cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Dinosauri pretvorili Pionirsku dolinu u Jurski park

clock-img

19.02.2012, 09:52

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

mi na zalost ne moze ni danas, i zao mi je bas, ne samo zbog A vec i zbog nas da nismo vidjeli izlozbu :(

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

19.02.2012, 17:55

clock-img

Amyla

pencil-img

246

mi se upravo maloprije vratili, bilo je odlicno, malo guzva do Pionirke, na ulazu cekali samo par minuta, jer je neki decko prodavao karte i pored blagajne, uglavnom prezadovoljna sam :) idu slikice:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Amyla -- 19.2.2012 17:56:16 >

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

clock-img

19.02.2012, 18:23

clock-img

neki x

pencil-img

704

http://img38.picoodle.com/i52j/marokanka/jhdv_dd2_ua41v.jpg

Evo slikica,ako uspijem...Bilo je super,i mi danas bili...Samo me nervira guzva i ljudi koji nemaju kulture,pa bar da se sklone kad se slikamouser posted image

http://img38.picoodle.com/i52j/marokanka/jhdv_e06_ua41v.jpg

< Poruku je uredio neki x -- 19.2.2012 18:26:10 >

clock-img

19.02.2012, 18:27

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: neki x

Evo slikica,ako uspijem...Bilo je super,i mi danas bili...Samo me nervira guzva i ljudi koji nemaju kulture,pa bar da se sklone kad se slikamouser posted image

jesu li ovo SS-ovciuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

19.02.2012, 18:36

clock-img

neki x

pencil-img

704

IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: neki x

jesu li ovo SS-ovciuser posted image

user posted image user posted image Jesu dusho draga,jesuuser posted image

clock-img

19.02.2012, 19:07

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Mi smo isli u petak. Drago mi je da jesmo, Asja je bila odusevljena. user posted image

Moglo se lijepo prici svakom 'Dini', ali je bio bas 'uklizan' prilaz. Cak smo i Asja i ja pale... user posted image
Bas sam bila ljuta... user posted image

Ja sam se nadala da ce produziti izlozbu jer zbog (ne)prilika se nije ni moglo otici... user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

19.02.2012, 19:54

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Evo i nase slikice
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio new mama -- 19.2.2012 19:58:02 >

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

20.02.2012, 09:19

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

jao kako vam zavidim,ne smijem A ni pokazati slikeuser posted image
znaci definitivno nista od produzenja izlozbe,bas mi je zao user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

20.02.2012, 09:33

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ajdin je s tatom bio jučer na izložbi, kaže mm 5 minuta mu bilo interesanstno, i odmah je htio kući, nisu ni sat vremena izdržali. meni je krivo što ja nisam išlauser posted image , bez ajdinauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

20.02.2012, 09:38

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

odoše dinosaurusi pa pa
ja sam kontala otići još koji put al me padavine omele

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

20.02.2012, 09:39

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Amyla

user posted image

Prekrasna slika user posted image pile malo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

20.02.2012, 09:45

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

IZVORNA PORUKA: škorpija

ajdin je s tatom bio jučer na izložbi, kaže mm 5 minuta mu bilo interesanstno, i odmah je htio kući, nisu ni sat vremena izdržali. meni je krivo što ja nisam išlauser posted image , bez ajdinauser posted image

user posted image

ma ovaj moj je zaludjen saurusima i ja sam mu rekal da cu ga voditi kada su najavili ovu izlozbu,ali ne dade nam se...a mislim da bi on uzivao

ja se sve nadam da ce produzitiuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

20.02.2012, 10:37

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

mi smo bili jucer i bas neka smo..super je!
jest da je Raffi malo tersao i vristao kao obicno - ne razumije koncept reda i stajanja u redu iz ostale djece..neee, on hoce preko reda i prvi da su ugura u onu glavu dinosaurusa da se slika...usljed nogetanja i izvijanja, mene je spucao glavom u usnu a neku malu ispred nas nogom u ledja slucajno usljed tog izvijanja i dernjanja..user posted image ne smijem ni napisati da sam morala jednu odgojnu da primjenimuser posted image ...nije ga nista drugo moglo obuzdati

uglavnom, ostali utisci super, on je odusevljen, njemu se svidja, ne boji se..ali ipak mu se vise svidja krokodil i majmuni user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

20.02.2012, 10:48

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a moju malenu prijateljica hoće da slika a ona govori "nemoj Azra, boli me glava" user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

20.02.2012, 11:51

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

ja svoje dijete moram pod hitno u obdaniste..njemu je stajanje u redu špansko selo..o crtanju i crtežima da ne pričam..totalno nezainteresovan...
idem OT ali eto...izjadah se ja..mada se sve tjesim da je jos fakat mali..sav je u fazonu samo daj mu GAS GAS user posted image skakanje i trku i da negdje zuji....doduse, voli slikovnice bas pravo..a crtane nouuuuu user posted image nikad ih ne gleda...ili gleda dok ga hranim i dok mu ja sve tumacim i držim paznju...cim prestanem tumačenje, on odmah ustaje...sam nikad nije odgledao crtać user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

20.02.2012, 14:51

clock-img

zagy

pencil-img

351

Ako će ti biti lakše ima ih još takvihuser posted image  Moja na ulasku u onaj tobogan, da se slika gurala djecu, čekanje u redu nije za nju, nema ona vremenauser posted image  a rekli mi da su curice mirnije, aha.
To što se drugi slikaju baš je briga, a da stane 10 sekundi da se slika, nema šanse, sve slike kraj dinosauru su joj s leđa, đaba ja pričala, ružila, nema vremena ni da me slušauser posted image  
Počinjem sumnjati da pije red bul meni iza leđa.

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

clock-img

20.02.2012, 14:58

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: zagy

Ako će ti biti lakše ima ih još takvihuser posted image  Moja na ulasku u onaj tobogan, da se slika gurala djecu, čekanje u redu nije za nju, nema ona vremenauser posted image  a rekli mi da su curice mirnije, aha.
To što se drugi slikaju baš je briga, a da stane 10 sekundi da se slika, nema šanse, sve slike kraj dinosauru su joj s leđa, đaba ja pričala, ružila, nema vremena ni da me slušauser posted image  
Počinjem sumnjati da pije red bul meni iza leđa.

pa gdje si bila u tom trenutku da mu bude lakse da nisam jedina user posted image
nego obicno tada u takvim situacijama, sva su djeca dobra i mirno stoje a majke me cudno gledaju kako ne mogu obuzdati vlastito dijete..user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

20.02.2012, 15:00

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja svoje dijete moram pod hitno u obdaniste..njemu je stajanje u redu špansko selo..o crtanju i crtežima da ne pričam..totalno nezainteresovan...
idem OT ali eto...izjadah se ja..mada se sve tjesim da je jos fakat mali..sav je u fazonu samo daj mu GAS GAS user posted image skakanje i trku i da negdje zuji....doduse, voli slikovnice bas pravo..a crtane nouuuuu user posted image nikad ih ne gleda...ili gleda dok ga hranim i dok mu ja sve tumacim i držim paznju...cim prestanem tumačenje, on odmah ustaje...sam nikad nije odgledao crtać user posted image user posted image

sad će to, i moja je malena do haman prije 5-6 mjeseci bila jako nerazumna a sad se već možemo dogovoriti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

20.02.2012, 15:24

clock-img

real mama

pencil-img

88

Moja princeza i ja smo juce uzivale u svijetu dinosaurusa i predivnom vremenu. Odusevljena sam idejom, prostor je savrsen a snijeg je upotpunio cijeli dozivljaj.

clock-img

21.02.2012, 21:12

clock-img

Amyla

pencil-img

246

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Amyla

user posted image

Prekrasna slika user posted image pile malo

hvala draga moja :*

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

clock-img

12.04.2014, 18:36

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

nevezano za dinosauruse ali vezano za pionirsku dolinu. Danas smo bili i iskreno malo sam iznenadjena, ulaz za djecu od 5 do 7 godina 2 KM, a preko toga i dorasle 2,5 KM, i sve one zezalice vozic i to su poskupile na 2,5 KM.
Prije su mogli i ljudi manjeg finansijskog stanja fino otici pa za djecu do sedam nista ne platiti ako su dva roditleja 3 KM i super. A sada vec postaje bezobrazno.

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

12.04.2014, 20:14

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

da sad ti treba cvaja za pionisrku, mislim onako porodično da odeš

još plud vikendom da se guraš ko budala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.04.2014, 20:29

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Trebamo otići još koji put dok H nije napunila 5.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

12.04.2014, 20:45

clock-img

aidana

pencil-img

833

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

nevezano za dinosauruse ali vezano za pionirsku dolinu. Danas smo bili i iskreno malo sam iznenadjena, ulaz za djecu od 5 do 7 godina 2 KM, a preko toga i dorasle 2,5 KM, i sve one zezalice vozic i to su poskupile na 2,5 KM.
Prije su mogli i ljudi manjeg finansijskog stanja fino otici pa za djecu do sedam nista ne platiti ako su dva roditleja 3 KM i super. A sada vec postaje bezobrazno.

Ne raspolazem nekim ogromnim budzetom ali meni to poskupljenje nije stasno. Realno gdje je to jos ulaz u zoo i popiti kafu isto para.

clock-img

12.04.2014, 20:58

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: aidana

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Ne raspolazem nekim ogromnim budzetom ali meni to poskupljenje nije stasno. Realno gdje je to jos ulaz u zoo i popiti kafu isto para.

nije ni meni ali ja imam budzet. dok dosta svijeta sa malom djecom jedva imaju z ahranu i do sada je ovo bila prilika da malo izadju sa djecom i priuste im. Tesko da ce sada moci. Vjeruj puno je takvih

Zadnji članci

article-img