Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Zenice kako dodate sliku _____________________________Prvi put znam šta je sreca, osjecam je, vidim, mirišem. Cio svijet i cijela vasiona, nas troje. Nikog drugog osim nas nema. Duša duše moje 22.01.2013.
Skuzila sam moj pupo: 38 sedmica _____________________________Prvi put znam šta je sreca, osjecam je, vidim, mirišem. Cio svijet i cijela vasiona, nas troje. Nikog drugog osim nas nema. Duša duše moje 22.01.2013.
Ja preko dodaj.rs. Registrujes se, uploadujes sliku i onda samo ovdje kopiras link. _____________________________“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…” “Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”
Super Amrych! Prelijep pupo! _____________________________“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…” “Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”
http://www4.slikomat.com/11/0110/dv-IMG-20.jpg 38 sedmica:) nije nesto ekstra slika, jer ja slikam sa telefona s klase:) _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
IZVORNA PORUKA: mamine oci http://www4.slikomat.com/11/0110/dv-IMG-20.jpg 38 sedmica:) nije nesto ekstra slika, jer ja slikam sa telefona s klase:)
[Sadržaj poruke je obrisan]
IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: mamine oci http://www4.slikomat.com/11/0110/dv-IMG-20.jpg 38 sedmica:) nije nesto ekstra slika, jer ja slikam sa telefona s klase:) tiba je nije se jos poceo spustati.koliko vidim..
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
mamine oci E nek si vala i ti stavila sliku, sad samo nagovori Arminu da vidimo kako to izgleda kad se spusti hahahah hvala vam _____________________________Prvi put znam šta je sreca, osjecam je, vidim, mirišem. Cio svijet i cijela vasiona, nas troje. Nikog drugog osim nas nema. Duša duše moje 22.01.2013.
IZVORNA PORUKA: Iman83 Mamine oči, Amrych...divne pupe...a vi ste prave zgodnice
Divni stomacici zene mile Amrich tebe sam zamisljala drugacije, bas si me pozitivno iznenadila Tako skladno i stomacic kao bombona, ko bi rejkao da si pri kraju mamine oci dobro znam, a i stomacic njen < Poruku je uredio medic slatki -- 10.1.2013 10:56:50 > _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
mdedic, Iman, hvala na komplimentima _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
mamine oci ti ko manekenka ... _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
neco, mamine oči, amrych, stomačići lijepi _____________________________sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.
IZVORNA PORUKA: medic slatki Divni stomacici zene mile Amrich tebe sam zamisljala drugacije, bas si me pozitivno iznenadila Tako skladno i stomacic kao bombona, ko bi rejkao da si pri kraju mamine oci dobro znam, a i stomacic njen
Divne ste sve Masallah _____________________________L. 04.12.2009. E. 19.03.2015. Moje princeze
sad vidjeh i druge nase trudnice...divne ste... ko za casopisa _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR mamine oci ti ko manekenka ...
Amrich zbog brdo cokolada zamisljala te sa ogromnim stomakom, jedva hodas a ono neka hanumica ko bombona Nastavi s cokoladama Ma svi stomacici su preslatki Mi cemo se tamo za par sedmica slikati :)))) Tek pomalo se nadzire _____________________________Nema vece institucije od roditelja!
IZVORNA PORUKA: amrych mamine oci E nek si vala i ti stavila sliku, sad samo nagovori Arminu da vidimo kako to izgleda kad se spusti hahahah hvala vam
kad vidim vase lijepe pupe vec mi se posmiga! _____________________________Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
Hajde vala Armina da i ja vidim sta je taj spusteni stomak _____________________________Prvi put znam šta je sreca, osjecam je, vidim, mirišem. Cio svijet i cijela vasiona, nas troje. Nikog drugog osim nas nema. Duša duše moje 22.01.2013.
Ovo samo da probam, nisam nikad postavljala slike. U pitanju je slika s kraja 8. mjeseca, nisam jos bila usla u 9.
IZVORNA PORUKA: Arminaa Ovo samo da probam, nisam nikad postavljala slike. U pitanju je slika s kraja 8. mjeseca, nisam jos bila usla u 9.
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama