Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
jesu li u kastofonu mali ljudi koji pričaju i pjevaju? ako ga razbijem hoću li ih naći?
Ovo sam se i ja pitala i dugooo kruzila oko radija da bih shvatila kako, sta, gdje...
ih sta ih je moj brat pokvario trazeci ljude iz radija koji pricaju.... ni sama ne znam broja
26.01.2012, 17:10
Galicia
2433
Ja i dan danas ne znam odgovor na:
Kako avion leti? Kako radio zna koliko ima slusalaca i tv koliko ima gledalaca?
26.01.2012, 18:30
koka i po
7309
ja sam bila sutljivo ali jako radoznalo dijete. tako mi je Djedicina brada bila fascinantna a pogotovo boja iste ja nisam puno pitala ali sam zato puno djelovala. zato sam na dodjeli paketica u moru djecijih pitanja upucena djedici u vezi njegove brade ,povukla i skinula istu .imam negdje i fotkicu u sehari . tako je djedica ostao bez brade a ja zadovoljila svoju radoznalost prakticnim a ne teorijskim putem . jah...djetinjstvo......
26.01.2012, 18:38
ananas_ze
317
ja se sjetih zakljucka : snijeg pada iz oblaka zimi, tako da u ljeto nit ima snijega nit ima oblaka
uvjek sam imala neka luda pitanje,sto se pegla zove pegla sto nije televizor nego bas pegla u radiju zive mali ljudi kolko soli stavljaju u more da more bude slano zasto svi ne pricamo isto nego ima i drugih jezika i jos hiljadu zasto, hiljadu zato kao enciklopedija
27.01.2012, 21:18
zvončica
1115
...kako glumci mogu zapamtiti u filmu sve sto pricaju - nisam kontala da se film snima mjesecima ...misterija zvana tunel...od kud noc odjednom, pa za par sekundi dan ...sta ono dvoje rade ispod pokrivaca ...to sam izvalila u punom kinu
27.01.2012, 21:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zvončica
...kako glumci mogu zapamtiti u filmu sve sto pricaju - nisam kontala da se film snima mjesecima ...misterija zvana tunel...od kud noc odjednom, pa za par sekundi dan ...sta ono dvoje rade ispod pokrivaca ...to sam izvalila u punom kinu
a ja da pijeto kokosku ubi iza ledja a ona bespomocna pa udri njega kamenjima
< Poruku je uredio triputmama -- 27.1.2012 21:46:10 >
01.02.2012, 10:51
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ja i dan danas ne znam odgovor na:
Kako avion leti? Kako radio zna koliko ima slusalaca i tv koliko ima gledalaca?
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
BA 13.12.2008
01.02.2012, 11:52
veeseelaa
20552
ja kad jutros vidjeh markice za pisma sjetih se jedne moje misli Da postoje tete u pošti kojima je posao da ližu markice i iste lijepe na pisma
01.02.2012, 11:58
henna ze
475
Neno..zid je kriv..zašto ga dajdzinica ne ispegla..kad su mi prvi put stavili naočale..sjećam se ko sad..
01.02.2012, 12:08
pocahontas
2546
mene zanima zasto su biološka djeca Michael Jacksona potpuno bijela? kako to? to niko ne spominje niti komentira...a mene bas zanima kako je to uspio?
01.02.2012, 17:11
Galicia
2433
Nisu to njegova bioloska djeca.
01.02.2012, 17:24
rose
8709
IZVORNA PORUKA: pocahontas
mene zanima zasto su biološka djeca Michael Jacksona potpuno bijela? kako to? to niko ne spominje niti komentira...a mene bas zanima kako je to uspio?
genetski inzenjering