ovom tvojojm logikom mušla djeca bi pirpala tatama a ženska mamam u zavsnoti do interesovanja tačnije tvoga nabrojanog...
ja sam 100% uvjerena da moj suprug isto bi se snažao sa našom djecom sma kao i ja....
i snalazio se...
imali smo situacije da ostaje s anjima...
noći, čuva presvlači kuha im i godte dočekuje jer sma ja operisana recimo....
ja trenutno živim sa muškarcem za kojega vjerujem da je takav otac da moja djeca nebi lahke šale izabrale sa kim bi ponaosob živjle....
ja pravim pitu i klače i one to s amnom rade...
moj suprug sprema roštilj i ribu i bolonjeze u našoj kući..to s anjim skuhaju...
na zabave mojih rpijateljica idu s amnom al ne malo puta su na izletima i rođendanima njegovih kolega bile samo s anjim...il dko njegove sesetr itd...
i da sa mnom s ešminkaju...al s anjim vježbaju sa tegovima, loptama itd...
uglavnom u zavisnosti do naših obevza u domu one dpojednako vrmena provode i sa mnom i s asvojim ocem...
on sa njima šopinguje češće nego ja....istina H ponese moj spisak da mu čita šta sve trebaju kupiti...
pijacu sa obe obavlja..
a svaka njihova boleste je bila i moja i njegova...
dežuramo isto, ne spavamo, smišljamo kako skinuti turu...
nikada me nije samu ostavo da se nosim sa time...
bolovanje je čak otvarao da osane sa starijom kući kada je bila bolesna do trodnevnoga virusa jer ja tada nisma mogla otvoriti bolovanje prelazila sma sa radnoga mjesta jednog na durgo....
otvorio bi ga on svaki put da ja to ne uradim...
igra se sa njima igara kojih se ja ne igrim...
a imamao i oje kojih se svi igramo...
uživamo u plesi i pjesmama po cijelo poslijepodne jer one to za nas izvode...pa i mi postanemo pjevači...
način igr enij ni bitan i crtanje i društve igre i sve radi i on...i moja djeca imaju čsita sojećanja i ne djele nas dvoje ....
kad ih potaš koga više vole uvijek će ti reći ''mamu i babau il babu i mamau'' nikad smao jedno od nas
i drago mi je da je tako...
drago mi je da znam da moja djeca zaista imaju oca i majku između kojih teško bi birale...
da jednoga do nas nema u ono drugo potpuno vjerujemo da mogu se nositi sa svime...