02.06.2010, 11:51
2255
02.06.2010, 12:35
2183
e moja Mirkice tako je moj bivsi mislio, svaki put kad mu je mama dignula rep ja sam sa koferom preko vrata i kad sam mu rekla sad idem i vise nema povatka pa kad je vidio da sam predala papire za razvod i kad me vidio da sadasnjim muzem,zvao na mobitel plakao, molio, cekao me na parkingu kad podjem sa posla ma samo i prijatelji da budemo da ga neizbacivam totalno iz svog zivota i ja kad sam ga pitala pa pobogu zasto svaki put mars kupi kofere necu da te vidim a on meni ovim rijecima kaze "pa da te naucim pameti da vise postujes mene i moju familiju da se malo promjenes" mos misliti pa kad je vidio da je meni prekipilo kako se kaje al je kasno jer sam ga vec pocela mrziti u toj igri da sam molila Boga da se sve sto prije zavrsi.....
ja znam Sarayka da kod tebe nije isti slucaj i nadam se da ovakav kao moj nece niko dozivjeti al stavi ga na ignor, to ti je moj savjet pa ces vidjeti kumit ce te i moliti da se vratis...
a ovo sto rece Anoniman za putovanja i posao moze se svasta desiti moze se desiti i kad ga posaljem po banane u trgovinu ako on to hoce,nemora ici na posao il na poslovna putovanja al treba razmisliti prvo zasto jel moja zena to zasluzila nazalost malo je takvih sto prvo razmisle pa urade opcenito je uvijek obrnuto
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato