Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Čestitke i od mene _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
najljepse cestitke i od nas _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Cestitamo srecnim roditeljima, a malom sretno i bezbrizno djetinjstvo zelimo! _____________________________Adin 12.01.2007.
Još jedan dječak, jupiiiiiiii Čestitke _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Cestitam,malenom djecaku zelim sretno djetinstvo,a mami brz oporavak! [/quote]
Iskrene cestitke i od mene!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
I od nas stižu čestitke ponosnim roditeljima povodom rođenja malog sinčića. Neka ga u životu prati samo sreća, ljubav i zdravlje.
sve najbolje tebi i tvojoj porodici _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
Cestitke i od nas! _____________________________SELENA 02.06.2008. Mamin kasni proljetni cvijetak ;o) SERGEJ 07.03.2011. Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)
Čestitam od srca,a malom dječaku dug i sretan život! _____________________________Prince `05 Princess `08 Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."
cestitke i od mene _____________________________Mark - mamin zivot 29.08.2008.
Čestitke idu i od mene _____________________________Lamija duša duše moje 21.08.2006
Iskrene čestitke i od mene!
Zelim vam sve najljepse i najbolje. _____________________________D 23.09.2006. :( A 10.10.2008. :)
Cestitke _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Sve naj lepše za bebu i čestitke srećnim roditeljima _____________________________Nemogućnost postaje mogućnost kad dovoljno snažno poverujemo u nju.
_____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja