Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Čestitke i od mene _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
najljepse cestitke i od nas _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Cestitamo srecnim roditeljima, a malom sretno i bezbrizno djetinjstvo zelimo! _____________________________Adin 12.01.2007.
Još jedan dječak, jupiiiiiiii Čestitke _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Cestitam,malenom djecaku zelim sretno djetinstvo,a mami brz oporavak! [/quote]
Iskrene cestitke i od mene!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
I od nas stižu čestitke ponosnim roditeljima povodom rođenja malog sinčića. Neka ga u životu prati samo sreća, ljubav i zdravlje.
sve najbolje tebi i tvojoj porodici _____________________________Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje. http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e
Cestitke i od nas! _____________________________SELENA 02.06.2008. Mamin kasni proljetni cvijetak ;o) SERGEJ 07.03.2011. Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)
Čestitam od srca,a malom dječaku dug i sretan život! _____________________________Prince `05 Princess `08 Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."
cestitke i od mene _____________________________Mark - mamin zivot 29.08.2008.
Čestitke idu i od mene _____________________________Lamija duša duše moje 21.08.2006
Iskrene čestitke i od mene!
Zelim vam sve najljepse i najbolje. _____________________________D 23.09.2006. :( A 10.10.2008. :)
Cestitke _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Sve naj lepše za bebu i čestitke srećnim roditeljima _____________________________Nemogućnost postaje mogućnost kad dovoljno snažno poverujemo u nju.
_____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Ova dilema se javlja svake godine pred Ramazan, kada mnoge majke žele da poste, ali se pitaju da ...
Trudnica
Pedijatar objašnjava zašto se čini da su slučajevi koinfekcija u porastu kod djece i šta roditelj...
Zdravlje i bezbjednost
Motorni razvoj djeteta od rođenja do odrasle dobi je uslovljen kako sazrijevanjem centralnog nerv...
Odgoj, razvoj i njega
Slomljen zub, pa čak i ako se radi o djeliću zuba, računa se kao rana na koži. Na zub se stavlja ...