Drage moje cure!!!
Prije svega, VELIKO VAM HVALA sto ste mislile na mene i sto ste stalno pitale kako sam.
Vidim na forumu, a i Elma mi je rekla.
Stvarno ste mi super, hvala jos jednom.
Evo me, ziva i zdrava
.
Kao sto znate, u cetvrtak sam otisla na kliniku, gdje su me i ostavili.
To jutro sam obavila internisticki pregled (EKG, pluca, anamneza...), popodne sastanak sa anesteziologom, i to je bilo to.
Ostatak dana sam provela u sobi, sa jos 4 zene.
U petak oko 09:45 su dosli po mene i onda sam u sobi gdje su zene netom poslije carskog reza lezala i cekala da mene pozovu u operacionu salu. Bila sam cijelo vrijeme bas mirna i smirena.
Carski rez je pravo zeznut... One se jadnice bude iz narkoze i vidis da ih nevidjeno boli rana, sto je i logicno. Tu sam cekala nekih 45 min.
, i u jednom momentu me uhvatila neka slabost, lose mi, pascu u nesvjest. Javi se sestri i onda malo legnem na krevet, poprskali me vodom.
Ma izgleda da je to bilo podsvjesno, da atmosfera nije bas bila ruzicasta, pa pretpostavljam da je od toga. Dosla Dr, obisla me i rekla mi da cu ja brzo u salu.
I eto, stavili me na sto, dali anesteziju, i onda sam se probudila na intenzivnoj.
Odmah zagrlila stomak
.
Pri dnu stomaka, vrlo podnosljiv bol, kao pred menstruaciju, tu sam lezala nekih 2 h i onda sam sa sestrom odsetala lagano do svoje sobe.
Popodne oko 5 su me pustili kuci i sve je poslije bilo lakse!
Sada malo mirujem, samo sam se vama na brzinu javila. Cucemo se.
PUSA za sve vas!!!