cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu

clock-img

12.01.2012, 14:54

clock-img

Rabi

pencil-img

1810

ma ja se plasim da ona nece nikog primiti u kucu...tako je bilo danas s vrata je uzela i zatvorila ih... jer se boji onog idiota pa ne smije nikog da prima u kucu

a zasto zenu ne nazove neko ko se vec cuo s njom i ne dogovori dolazak ove pomoci?

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

clock-img

12.01.2012, 14:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.01.2012, 14:55

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Do koliko sati bi bili u Importane centru? U 5 tacno necu stici
Planiram dati novac,nema vremena ni prostora kupovati namirnice,a vidim da ste skupile svega.Novac je najpotrebniji

clock-img

12.01.2012, 14:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

user posted image Preuzet paket od nasih Biscankiuser posted image

Ti si legenda...ona i uslikala user posted image user posted image user posted image

Ma sve crno na bijelouser posted image user posted image

clock-img

12.01.2012, 14:57

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

mama2009 HVALA TI do neba i nazad i opetuser posted image user posted image user posted image
p.s.malo sam otisla OT

hvala i Lady26 mnogouser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

12.01.2012, 14:58

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

mozes draga kad krenem prozovem te i cekam kod drvoprometa...kisss
p.s. mene skroz zbunjuje ovo neotvaranje vrata medijima i sl=???? jel to ljudi moguce? kakav strah moze postojati za zdravlje svoga djeteta? kakav otac da to bude kojem nije drago da mu neko pomaze? nek mi Bog dragi oprosti ali zaista mi to nije jasno...
halalosum njima sve ali ne moze se davati na takav nacin. ima neki red i kad su donacije u pitanju

IZVORNA PORUKA: lepetetka

malenaa da li bi mogla od mene staviti u auto jednu kesu da ti donesem? Ima nešto robice...ak ideš i ako da gdje i kad da ti donesem?

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

clock-img

12.01.2012, 14:59

clock-img

Cickolini

pencil-img

1172

Slazem se i ja da treba nazvati zenu i dogovoriti s njom da ce doci nase forumasice. Vidjeti ima li jos nesto specijalno da joj treba.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

clock-img

12.01.2012, 15:01

clock-img

Rabi

pencil-img

1810

cickolini jesi ti isla u Uciteljskuuser posted image
odoh ja ot

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

clock-img

12.01.2012, 15:01

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Rabi

ma ja se plasim da ona nece nikog primiti u kucu...tako je bilo danas s vrata je uzela i zatvorila ih... jer se boji onog idiota pa ne smije nikog da prima u kucu

a zasto zenu ne nazove neko ko se vec cuo s njom i ne dogovori dolazak ove pomoci?

pricacemo veceras na druzenju.... sve ovo radimo za bebu i samo za bebu...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

12.01.2012, 15:02

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

Hoće li se skupljati i za BB ili samo danas? Ja zaista nemogu doći sa djecom, ova mala "visi na si..", a evo tek sada ugledah temu, nisam se stigla izorganizovati ..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

clock-img

12.01.2012, 15:02

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

joj ja se sve plasim hoce li sve stati u auta user posted image

ništa ti ne brini. ja imam ogromno auto koje je uz to karavan. staje u njega kao u kamion

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

12.01.2012, 15:03

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

IZVORNA PORUKA: malenaa

mozes draga kad krenem prozovem te i cekam kod drvoprometa...kisss
p.s. mene skroz zbunjuje ovo neotvaranje vrata medijima i sl=???? jel to ljudi moguce? kakav strah moze postojati za zdravlje svoga djeteta? kakav otac da to bude kojem nije drago da mu neko pomaze? nek mi Bog dragi oprosti ali zaista mi to nije jasno...
halalosum njima sve ali ne moze se davati na takav nacin. ima neki red i kad su donacije u pitanju

IZVORNA PORUKA: lepetetka

malenaa da li bi mogla od mene staviti u auto jednu kesu da ti donesem? Ima nešto robice...ak ideš i ako da gdje i kad da ti donesem?

Ma ljubim te evo tek sada vidjeh user posted image user posted image

clock-img

12.01.2012, 15:04

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: Super Beba

ja imam 2 pitanja - postoji li šansa da se u igraonicu ostavi dijete od 11 mjeseci (bez mog nadzora, na pola sata) dok sam tu na akciji i da li će iko biti možda ranije oko 16.30?

Ne

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

12.01.2012, 15:04

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

jel ima ko mogućnost da nazove konzum u imporetane centruuser posted image
da kod njih odbezbjedimo pakte za mamu 2009 i ladyblueuser posted image

kontam to bi bilo najbolje rješenje user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.01.2012, 15:09

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

treba majci javit da mi dolazimo u subotu
ja imam iskustvo sa inhalator i nudim se da joj objasnim sve oko njega.pretpostavlja da ona ima otpusno pismo(jer je malo imao upalu pluca)na kojem pisu podatci

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

12.01.2012, 15:11

clock-img

InLove

pencil-img

538

Ne razumijem je kako ne prima nikog u kucu user posted image Kako je onda ovaj video snimljen?? Ipak je ovo za dobro njenoj djecici..

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

12.01.2012, 15:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Ne razumijem je kako ne prima nikog u kucu user posted image Kako je onda ovaj video snimljen?? Ipak je ovo za dobro njenoj djecici..

user posted image user posted image i ja sam se ovo pitala .

clock-img

12.01.2012, 15:13

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

vjerovatno se stanje s tim kretenom pogorsalo nakon sto je objavljen ovaj snimak.

clock-img

12.01.2012, 15:14

clock-img

InLove

pencil-img

538

IZVORNA PORUKA: bebacha

vjerovatno se stanje s tim kretenom pogorsalo nakon sto je objavljen ovaj snimak.

Nedao MI Bog takvu budalu,odrobijala bi ga , 100%user posted image user posted image
Djeca su mi No.1 ..
A ona bi ga trebala prijaviti za uznemiravanje!! Kakvih sve ima ljudi. Samo da bebac bude dobro aBduser posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 12.1.2012 15:16:33 >

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

12.01.2012, 15:15

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

malenaa imaš pp user posted image

clock-img

12.01.2012, 15:17

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

a da ga odrobija sta ce biti s djecom.nismo u situacij da nagadamo.nedaj boze nikom
shvatite da se zena boji za sebe,za djecu.jer kako je meni preneseno ona je fizicki maltretirana i od strane njegovi roditelja

< Poruku je uredio bebacha -- 12.1.2012 15:18:00 >

clock-img

12.01.2012, 15:17

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

ja imam iskustvo sa inhalator i nudim se da joj objasnim sve oko njega.pretpostavlja da ona ima otpusno pismo(jer je malo imao upalu pluca)na kojem pisu podatci

bebacha ja sam strucna za te stvari mogu i ja to nije problem, samo treba teti objasniti za ventolin da to nije za igrati se s tim....

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

12.01.2012, 15:19

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: mama2009

bebacha ja sam strucna za te stvari mogu i ja to nije problem, samo treba teti objasniti za ventolin da to nije za igrati se s tim....

slazem se.treba dobro procita te papire,da joj se objasnit dok nebude u prilici otici doktoru

clock-img

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

bebacho, koliko sam ja skontala, ti ces u subotu kod njih? Mogu li ja tebi uplatiti na žiro račun nešto para, nije sad to neki aman iznos, ali od srca je, pa da im odneses? Ako sutra uplatim, trebalo bi tokom dana da legne.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

palacinken naravno da moze.samo dok muz dode kuci da mi da brij racun pa ti se javim na faceu

Zadnji članci

article-img