cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu

clock-img

11.01.2012, 21:23

clock-img

bananica

pencil-img

4330

je li se sada odgadja kafa za sutra ili kako ??

clock-img

11.01.2012, 21:28

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

naravno da se ne odgadja...ali ponesite samo najosnovnije ..ja cu kupiti inhalator...a vi se dogovorite za pelene, mlijeko (da ne bude previse ) ...i novac...

sve ostalo cemo organizovati za februar...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

11.01.2012, 21:28

clock-img

Daja_sa

pencil-img

461

podjoh isto da napisem...gdje sa stvarima koje sam naumila sutra da donesemuser posted image
a da se malo raspitamo za neki veci prevoz...jel imamo vremena za to?

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

clock-img

11.01.2012, 21:30

clock-img

bananica

pencil-img

4330

postoji li mogucnost da ostatak saljemo autobusomuser posted image ima li neko da bi to tamo preuzeouser posted image ili jednostavno da sacekamo februar i onda se lijepo organizujemo

clock-img

11.01.2012, 21:32

clock-img

bananica

pencil-img

4330

najbolje da mama2009 napise otprilike koliko bi ona mogla sutra stvari preuzeti, i da se prema tome orijentisemo i dogovorimo

clock-img

11.01.2012, 21:37

clock-img

namkic

pencil-img

178

drage mame svaka čast na organizaciji za pomoć malom Muhamedu.
Ja bih stavila u prioritet njegovo liječenje, ZAŠTO SE NE MOŽE DIJETE OD 8 MJESECI SMJESTITI U BOLNICU- ZBOG DUGA KOJI RODITELJI NISU PLATILI JER NISU IMALI NOVCA, DAKLE NOVAC ZA LIJEČENJE JE PRIORITET.

MAMA 2009 KAD VEĆ BUDEŠ IŠLA TAMO MOŽEŠ LI PROVJERITI U SLUŽBI ZA SOCIJALNI RAD ŠTA JE POTZREBNO DA SE DIJETE SMJESTI U BOLNICU ILI U BOLNICI U KOJOJ JE LIJEČENO, I MOŽDA SE RASPITAŠ U ČEMU JE PROBLEM MORA POSTOJATI RJEŠENJE.

Ne mogu da vjerujem, tek je kročio na ovaj svijet a već su mu uzeli njegova prava.
Muhamede mi smo uz tebe i snaga naše dječice,samo nam ostani nasmijan.

mamin dunjaluk rodio se 01.08.2008.

clock-img

11.01.2012, 21:38

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Ja mislim da cemo sad ovaj vikend ja i bebaca poslat- dobacit robice za malenog, kod mene ce bit stvari za zimu i 1.pak pelene, maramice i jos ponesto od kozmetike za bebe tako da mozda sa garderobicom odlozite a da posaljete jos pelene i mlijeko uz inhalator

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

11.01.2012, 21:41

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

znate sta je mene potreslo.prijateljica mi rece da joj je je rekla majke bebe da ona i nije znala da su oni njemu izvadili bubreg.kako i zasto neznam,kaoi ni kad su joj rekli.a bas mi to cudno

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

11.01.2012, 21:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

11.01.2012, 21:44

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

a iman postoji li mogucnost da ti to dobacis do bebache nekako posto ce ona i ziki slati za vikend neke stvari koliko sam shvatila

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

11.01.2012, 21:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

11.01.2012, 21:48

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

ma da vjerovatno ne postoji u pravu si user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

11.01.2012, 21:51

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

mogu ja preuzet sve, dio da ostavim u kancelariju dio da ponesem...ja se nudim da idem opet u sedmici od 23-27. 01 izaberite bilo koji daan, sa bebachom cu odnijeti ovaj dio najvjerovatnije ako Bogda u subotu,
namkic iskreno ja nemam vremena ici po sluzbi za socijalni rad niti znam gdje se to nalazi

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

11.01.2012, 21:52

clock-img

Anoniman

Ko ne moze na kafu stici moze uplatiti na tvoj racun Visnja...je li tako?
posto meni ne odgovara vrijeme nikako

clock-img

11.01.2012, 21:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

11.01.2012, 21:54

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: Iman83

E onda super mama2009, tebi neka Pahuljica to preda a vi vidite šta ćete nositi sad a šta taj drugi put i rješeno.

Hvala ti od srca...user posted image

ma nista draga, ja kazem samo recite kad odgovara part II da se ide ja sam tu, ovu sedmicu vodim D malo na zrak ili ti selo zbog bronhitisa

clock-img

11.01.2012, 21:54

clock-img

dejchy

pencil-img

3

hvala vam puno.....
ja sam inače iz HR(Gunja),pa ću spremiti jedan paket poštom iz Brčkog.....
još mi samo kažite AJDA OSMIĆ? jeli tako

clock-img

11.01.2012, 21:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

11.01.2012, 21:55

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Ovako postoji direktna linija iz Sarajeva za Lukavac, Zat(a) trans u 14:40 cini mi se,postoji i za Gracanicu ta ista i jos jedna . E sad kako cemo nas dvije slat jos ne znam, Meni se ne ide tamo jer sam placljivica pa da se zeni ne okacim na vrat i pocnem da placem, nemojte me pogresno razumjet ne odbijam obaveze al vec sad placem. Cim se dogovorimo javicemo vam

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

11.01.2012, 22:02

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Dok moj spori otvori, ucita... vi sve dogovorila. Mama 2009user posted image

clock-img

11.01.2012, 22:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama2009

mogu ja preuzet sve, dio da ostavim u kancelariju dio da ponesem...ja se nudim da idem opet u sedmici od 23-27. 01 izaberite bilo koji daan, sa bebachom cu odnijeti ovaj dio najvjerovatnije ako Bogda u subotu,
namkic iskreno ja nemam vremena ici po sluzbi za socijalni rad niti znam gdje se to nalazi

posto ja nisam u toku od starta...vi cete to u sub. nositi...pare i robicu...je li tako?
mogu li ja do tebe svratiti u petak onda da ti dam pare i mozda jos nesto od robe?mislim na posao.
d onda sutra nista neuplacujem...neg da tebi dam user posted image

clock-img

11.01.2012, 22:05

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: mama2009

posto ja nisam u toku od starta...vi cete to u sub. nositi...pare i robicu...je li tako?
mogu li ja do tebe svratiti u petak onda da ti dam pare i mozda jos nesto od robe?mislim na posao.
d onda sutra nista neuplacujem...neg da tebi dam user posted image

of skroz

clock-img

11.01.2012, 22:07

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: ziki

Ovako postoji direktna linija iz Sarajeva za Lukavac, Zat(a) trans u 14:40 cini mi se,postoji i za Gracanicu ta ista i jos jedna . E sad kako cemo nas dvije slat jos ne znam, Meni se ne ide tamo jer sam placljivica pa da se zeni ne okacim na vrat i pocnem da placem, nemojte me pogresno razumjet ne odbijam obaveze al vec sad placem. Cim se dogovorimo javicemo vam

ziki ok, nije problem poslati sta sad kad dodje do vas.....

ja i dalje  ostajem pri tome da poslije mog godisnjeg donesem drugu turu...

ako zelis mogu poslati tebi sve i ovu "prvu" turu pa se vi organizujte

< Poruku je uredio mama2009 -- 11.1.2012 22:08:46 >

clock-img

11.01.2012, 22:09

clock-img

dejchy

pencil-img

3

hvala puno

IZVORNA PORUKA: Iman83

AIDA OSMIĆ

clock-img

11.01.2012, 22:09

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: dadada

Ko ne moze na kafu stici moze uplatiti na tvoj racun Visnja...je li tako?
posto meni ne odgovara vrijeme nikako

ne , racun vise ne korisitim za to... ali kao sto vec rekoh mozes donijeti na sljedeci BB...njima ce trebati pomoc duze vrijeme

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img