IZVORNA PORUKA: mama alma RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Aaaaa, znaš kad bih ja mogla bez Lajle u kafanu, možda u budućem životu, ako postoji hahahahahah
pa alma draga...uspavaš i ostaviš mužu
nemoraš joj pričati gdje ideš...
i ja svojima kažem kod zhzubara da idem ...sreća nemaju pojma o vremenu...još...pa hanadi misli da zubari rade samo po mraku
E, moja Hanady znaš kako kažu sit gladnog ne razumije,pa tako ni ti mene ne možeš skontati, jer hvala Bogu nisi u toj situaciji, ali da ne tušim, moja kći je beznadežan slučaj, nema spavanja prije 12, tako da se vrlo često desi da ja zaspem prije nje, a kada smo bili na one dvije svadbe, ja počela zijevati, a ona bi igrala do tri sata, šta da se radi, mladost je mladost, hahahaha, a ja ti slabo gdje idem bez nje, neki dan pita me jedna rodica čija je ovo djevojčica,a ja joj kažem moj privjesak.
Odoh ja OT
ma ja ja samo imama dvoje dijece a ti jedno....
muža imamo istog vjeruj mi...
i još ti imaš svekrvu koja ti čuva dijete super kod kuće...
a ja mamu kojoj moram odvuće dijete sa kraja na kraj grada i vratiti ih kući nakon izlaska...jer moja mama ne dozvoljava noćenje bez opravdanih razloga
i ja moja djeca eto spavaju ...al se zaplakuju i po cjelu noć mamu zovu...
al nema veze ja se tješim oke ne otvaraju pa dodala joj ja cucu il babo isto joj se piše
![user posted image](http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif)
mama nije tu.
i neću OT odoh Iftar radit...
sad će mi se i djeca porbudit iiz dnevne ture spavanja...zapravo mlađa...a starija će do tada završiti sa zadaćom...
napisatio svoje i sekino ime 30 puta al sama da izbroji