IZVORNA PORUKA: salmy
Ja mislim da se ovdje pomijesao pojam puc-puc i batinjanje.Ja svog pucnem(ali pucnem ga po peleni) nikada,ali nikada nije imao modricu
Misljenja sam da ovdje vecina majki ne"zlostavljaju" svoju djecu udaranjem i samaranjem.A ocito su se pojmovi pomjesali
Eto ja sam losa majka,sto svoje djete pucnem
ja uopće vas ne kontam...
a ko je vama rekao da ste loše majke jer koritite metode puvkanja po guzi
ovo je tema za razmjenu iskustava...
sad iz iste ja mogu da shavtim da će moja djeca kad porastu biti grozna jer ih u mladosti ne puckam...
mislim totalno nelogično jel da....
ja iz svake teme i svačijeg iskustva mogu da naučim nešto...
mogu da pokušam...
ja ne mogu da tvrdim da radim isparvno uvijek...svaki dan se preispitujem jesam li u pravu
ne znam šta nosi dan a šta noć...
možda i sama posegnem za batinom u nekoj budućnosti...al sa ovom pameću neću...nedam sebi....
i ko može da me sad natjera da to uradim ili da šutim o svome metodu da neko drugi nebi rekao vrijeđa me ispadama loša majka
svako je svome djetetu najbolji roditelj i najbolje zna šta i kako dalje...
ako si ti sigurna da je to metod koji će do njega načiniti dobroga čovjeka nastavi...
ja nastavljm sa svojim al nisam daleko da mjenjam stavri u odgoju ako budem morala...vrijeme je pred nama i niko me nema pravo osuđivati za ono što ja činim ili ne činim svojoj djeci