IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ali moja mama voli da pazi moju djecu i nju to ispunjava...te smo mi plaćene rezeravcije poklonili JU 'Djeca sarajeva'' za obe djevojčice...
aha, nisam skontala
ti to znači sve zbog svoje mame, jer ona to želi
svaka čast, jer žena je u godinama ipak a djeca su zahtjevna
moja djeca nisu zahtjevna..
komletan ugoćaj kod nane mi smo obezbijedili...ja nosim i doručak i užine...
ja spremam desrete
ospskbljujem ih društvenim igrama i kretaivnim setovima, crtićima i sve onako kako treba za uzrast svake do njih...
a i imam sreću moja majka nije u godinama...
mlada je
i poredt oga zdrava jer o njenom zdravlju brinemo mi...moja mama ima hranu, vitamina i sve preprate koji će joj olakšati ulazak u godine obezbijeđene od nas...
redovito podjećuje doktore, ovalja kontole i brinemo o njoj makismlano...ona sama nebi to mogla ni fizički ni finansijki...moj suprug je uglavnom zadužen za ovaj dio posla...
a njene potrebe za socijalizacijom njoj prepuštamo...moja djeca mojoj mami ne uzurpiraju popodne tako d aprati serije, gleda muziku i sve ono što ne gleda pred mojom djecom na Tv akrenu, izlazi obilazi pozorišta, galerije, rpijateljice i one nju...moja mama nije naša kuharica ni sluga niti teta čuvalica...moja mama je dio naše porodice i nana mojim djecojčicama najbolja na svijetu
njenu samoću moja djeca poprilično otjeraju...ona su njena pomoć.
I da u skladu sa temom moja majka nikada nije niti jednu od njih pucnula po guzi niti podigla ruku na njih