cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Odgoj bez batina - konkretni primjeri

clock-img

08.01.2012, 10:02

clock-img

zeze

pencil-img

1069

Ma zalosno, ja kad vidim ovakve slike odmah  me ljutnja obuzme. 

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

clock-img

08.01.2012, 10:39

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Ma od kud sad ovo....prije neki dan citam clanak i tamo pise da je ovu djevojcicu izudarala njezina vrsnjakinja u vrticuuser posted image

clock-img

08.01.2012, 10:42

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Dida79

Ma od kud sad ovo....prije neki dan citam clanak i tamo pise da je ovu djevojcicu izudarala njezina vrsnjakinja u vrticuuser posted image

i ja sma ovo čitala...da je u vrtiću...međutim dosta toga sa Fb zaista sa rezervom primim kao informaciju...tako d ašta god je mene bol ove curice rastužila na koji god način da je zadobila ove modrice strašno jeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

08.01.2012, 10:59

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Dida79

i ja sma ovo čitala...da je u vrtiću...međutim dosta toga sa Fb zaista sa rezervom primim kao informaciju...tako d ašta god je mene bol ove curice rastužila na koji god način da je zadobila ove modrice strašno jeuser posted image

Tacno tako user posted image

clock-img

08.01.2012, 11:06

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

neko iskoristva a fotografiju djevojcice ..to je zalosno ... pa prije par dana su rekli da su je pretukle drugarice u vrticu...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

08.01.2012, 11:15

clock-img

bananica

pencil-img

4330

jadno dijeteuser posted image ja i nisam povjerovala u pricu da ju je istukla vrsnjakinja i to jos u vrticu, bas mi je zvucalo smijesno, prvo otkud malom djetetu toliko snage, da bas tako udari, a drugo za ovakvo premlacivanje ipak treba vremena, pa nisu vaspitacice otisle kuciuser posted image user posted image

clock-img

08.01.2012, 11:17

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

bananice, ova prica da su je roditelji istukli nije tacna, vec ta da je pretucena u vrticu- bili su fino svi podaci u novinamauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

08.01.2012, 11:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

evo ovdje ima:
http://www.kurir-info.rs/planeta/dvogodisnjakinja-pretukla-devojcicu-od-tri-u-vrticu-163650.php

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

08.01.2012, 11:32

clock-img

bananica

pencil-img

4330

citala sam, ne znam sta reci, ja ne vjerujem da malo dijete moze toliko udariti, a sta je tacno bilo, ne znam

clock-img

08.01.2012, 11:33

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

i meni je malo nevjerovatno al ipak ovdje novine navode i imena i izvore pa mi djeluju vjerodostojnije informacije nego ovo na fb

clock-img

08.01.2012, 11:50

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Ne znam koja je prica tacna u vezi ove male curice, u svakom slucaju jako je potresno 

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

08.01.2012, 12:38

clock-img

*Boo*

pencil-img

63

prestrasno! user posted image user posted image user posted image

Moje srecice ♥ ♥
15.6.2008.
16.10.2011.

clock-img

08.01.2012, 13:21

clock-img

*Boo*

pencil-img

63

Meni je to dosta pomoglo...dusa moja mala...ponekada bi mi nesto pomogla, npr. odnijela prljavi tanjir na pranje, pa bi me pitala-jel ovo dobro ponasanje?-...a ja bi rekla da jeste i onda bih je nagradila..Uglavnom mi smo dosta napredovali

moja se već dugo ponaša ovako, sama nosi svoj tanjir, uvuče stolicu nakon jela, zna za nagradu i kaznu

svaka cast...samo nek ide u tom smjeru...ja sam se pravo napatila dok sam joj usadila neke opste stvari..zapravo jos uvijek joj usadjujem..ali se manje patim kako je veca user posted image

Moje srecice ♥ ♥
15.6.2008.
16.10.2011.

clock-img

08.01.2012, 13:53

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

http://www.ringeraja.ba/forum/Batina_%28ni%29je_iz_raja_iza%C5%A1la/m_11688/tm.htm

Zar ovo nije ista tema....
Svoj stav o batinama sam rekla na ovoj gore.
Batina nije izašla iz raja. I tačka.

clock-img

09.01.2012, 12:00

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobrouser posted image ..ja ovu sliku vidjeh negdje, istog ovog djeteta ali samo sa pričom da je neko od dvogodisnjaka u obdanistu ovako premlatio...tkao bombastican naslov...ja ovakve stvari ne lajkam, ne staljam na status niti saljem mailovima...ljudi koji ovo proizvoda na taj način skupljaju nase licne podatke na FB i obradjuju ih za raznorazne svrhe..cisto da znate, čula sam da je u autriji je opcija LIKE na FB zabranjena! i neka je! user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

09.01.2012, 12:32

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobrouser posted image

hB, nije mi bilo dobro kad vidjeh sliku

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

09.01.2012, 12:39

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

draga, ovo je klasična internet budalaština i klasični spam i montaža..mislim da je mala preslatka i sasvim dobrouser posted image

hB, nije mi bilo dobro kad vidjeh sliku

ma ja kad god vidim te kretenske slike po drustvenim mrezama i mailovima, ne obazirem se jer znam sto posto (to je citav biznis) da je SPAM!!!!!..samo ono sto je zvanicna potvrdjena informacija i sto je bilo na nekom dnevniku to vjerujem...

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

10.01.2012, 18:26

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

I pocela mi je govorit glupaco jedna, a ja to njoj stvarno nikad ne govorim

mene moja ne vrijedja, jednom mi je rekla da lažem i poludila sam user posted image
ne govori mi ružne riječi, ne psuje, ne lomi stvari i tome slično al npr skače po krevetu do besvjesti, lupa nogicama nanu, maltretira oca da sidje s kreveta jer je to njeno mjesto user posted image i ako joj se ne udovolji plače do ludilauser posted image
u suštini kad razmislim moje dijete nema problem samnom već s drugim ljudima user posted image mene nekako pomajmanje maltretira user posted image

hehehe sad i ja citajuci nadodjoh na isti zakljucak. Joj najvise mi smeta to peglanje to je moje, nemoj ti, ustani ti, dodaj ti...naredjuje ko velika, uz onaj neki iritirajuce-kmekavi ton.  Samo sto mene tada ne nervira ona, nego oni koji joj popustaju. user posted image I onda ona i ja na razgovor i svi nju tuzno gledaju jer ja ne dopustam da sjedi djedu bukvalno na glavi (tako je i rekla, hocu da ti sjednem na glavu i pocela da se krevelji i jase covjeka).
Uvijek pokusam lijepo i normalno da objasnim, njenim jezikom, da razumije...nakon toga necim njoj primamljivim, onda prijetim, pa se posvadjamo i na kraju dobije po guzi. U zadnje vrijeme prijetim coskom...uh to mrzi bas. Mada ni to nije bukvlano cosak, stoji onako pored fotelje i urla na sav glas pola minute, dodje izvinjava se po pola sata, umiljava, mazi i kud koji mili moji.
Stvarno je tesko odgojiti dijete...meni je to svaki dan sve jasnije. U sustini kod nje je sve APP- ako prodje, prodje. Pa kako kod koga...user posted image

clock-img

10.01.2012, 18:34

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Joj Nunichi, ismijah se user posted image user posted image Najbolje je ovo penjanje da sjedi na glavi..a nadjemo se svi u ovome..user posted image
Ma kakvi lahko.. Ja samo citam na ovoj temi..neci nista da komentarisemuser posted image

N&N

clock-img

10.01.2012, 18:39

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: niki83

Joj Nunichi, ismijah se user posted image user posted image Najbolje je ovo penjanje da sjedi na glavi..a nadjemo se svi u ovome..user posted image
Ma kakvi lahko.. Ja samo citam na ovoj temi..neci nista da komentarisemuser posted image

najbolje je tako...pozzuser posted image

clock-img

10.01.2012, 18:47

clock-img

sheri

pencil-img

1515

ja sam skontala da je jedina konstanta, i kod svih je tako, u odgoju djeteta da roditelj nikad ne kaze  nikad. to nikad , se odmah odbije od glavu. 

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

10.01.2012, 22:56

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Uvijek pokusam lijepo i normalno da objasnim, njenim jezikom, da razumije...nakon toga necim njoj primamljivim, onda prijetim, pa se posvadjamo i na kraju dobije po guzi.

isto user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

29.01.2012, 10:53

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

džaba odgoj gen je čudo

http://www.sarajevo-x.com/scitech/nauka/kriminal-i-zivot-na-ivici-opasnosti-je-u-genima/120126132

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

29.01.2012, 13:09

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Ako uzmemo u obzir ko je pravio ovu analizu, ljudi čiji su pretci osuđenici i kriminalci koji su naselili taj kontinent, onda se slažem da ova teza važi.
Ali samo na području tog kontinenta.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

29.01.2012, 14:54

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: sheri

ja sam skontala da je jedina konstanta, i kod svih je tako, u odgoju djeteta da roditelj nikad ne kaze  nikad. to nikad , se odmah odbije od glavu. 

ovako ja pođem reći nikad pa nešto, pa preokrenem u nikad danas ....user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Zadnji članci

article-img