Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Svaka cast,stvarno je predobra Koliko prije se mora naruciti,
11.08.2014, 00:22
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: jasminah
Svaka cast,stvarno je predobra Koliko prije se mora naruciti,
kako koju i kako kad... :))) ako ima puno elemenata za sušenje 5-6 dana prije... ako ne 3-4... samo da se računa da ja radim navečer samo i dani vikenda su najlakši za rad u račinici :)))
11.08.2014, 09:46
MicoTico
340
Hanady, prekrasotično Oriđiđi kao Lukin medo
11.08.2014, 22:29
madam x
839
Nije najurednija, ali šta bih ja. Uglavnom, bila je ukusna, planula je u sekundi i svi gosti su pitali ko je pravio tortu.
11.08.2014, 22:30
Hanady RR
18727
super ...bogami pogolema i kaži mi šta kažeš na ovaj kupovni fondat...ima li razlike u radu i ukusu
11.08.2014, 22:40
madam x
839
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
super ...bogami pogolema i kaži mi šta kažeš na ovaj kupovni fondat...ima li razlike u radu i ukusu
Ima razlike, meni je odličan, ovaj kupovni, mislim. Ove nepravilnosti su zbog vrućine i zbog mene , a sa njim je raditi divno. Kupila sam samo 2 kg, i opet mi je ostalo ,za jednu tortu bi moglo biti. Znači svaka pohvala ide za ovu marku, za ostale ne znam. Čak i od ostataka se može ponovo formirati tako divna jedinstvena masa, kao plastelin.
12.08.2014, 13:22
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: madam x
Ima razlike, meni je odličan, ovaj kupovni, mislim. Ove nepravilnosti su zbog vrućine i zbog mene , a sa njim je raditi divno. Kupila sam samo 2 kg, i opet mi je ostalo ,za jednu tortu bi moglo biti. Znači svaka pohvala ide za ovu marku, za ostale ne znam. Čak i od ostataka se može ponovo formirati tako divna jedinstvena masa, kao plastelin.
“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
12.08.2014, 14:03
damma
1281
madam, hanady torte su vam originalne.. stvarno ste majstorice svaka cast..
12.08.2014, 14:39
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: madam x
Gdje si kupila i koliko platila?
pošaljem ti ja na FB ja pronašla jednu logu al nisam kupovala nikada... nego ona kada je tražila ja joj preporučih koliko sam shavtila šalje po cijeloj BiH
13.08.2014, 13:34
vila_7
5398
Moze li pijesak torta pod fondant?
13.08.2014, 13:57
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: vila_7
Moze li pijesak torta pod fondant?
ako ces radit dodatne kore ovako ne
14.08.2014, 12:10
vila_7
5398
Da uradim izmedju filova kore i onda moze jel?
18.08.2014, 19:05
vila_7
5398
pomooooc
Nisam nasla glicerin i nisam uspjela fondant napraviti. Vidim u trgovini marcipan masa i na slici ruze kao od fondanta - kupim 6 komada!!!!! Dodjem kuci - odmotam - a ona smedje boje i nema sanse da se razvalja ili oboji i drugu boju
Ima li sta da mogu uraditi????? Sutra je rodjendan
18.08.2014, 19:14
R&T@
5982
vila, ne znam da li mozes iskoristiti ta pakovanja, i zao mi je sto si ih kupila...
Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim
18.08.2014, 21:07
bebacha
1170
Ne znam zasto ti je bio tvrd taj od meda,meni je bio sasvim ok. vjerovatno nisi nesto ok uradila
18.08.2014, 21:35
canim
4126
Villa pa jeli mora fondant Zar nema kod vas u supermarketima da se kupi ona jestiva slika sa nekim crtanim likovima,uzmi sliku, dekorisi okolo i rijesi problem, kod nas se u marketima nekad znaju naci bas lijepe slike.
22.08.2014, 10:22
mimi_2in1
-319
Hello zenice, prvo da kazem super ste, torte su vam diiiivne
Ja nisam jos radila sa fondanom jer mi kolaci na zalost nisu jaca strana. Uvijek nesto zeznem i kod najjednostavnijih. No mojoj seki blizi se 18 rodjendan i odlucila sam da joj pravim cupcake tortu, ono torta od puno cupcake-ova e njih sam htjela pokriti findan masom. Pooosto se ne usudim sama praviti fondan mogu li i ja dobiti u pp tu logu gdje kupite gotovi? Sta mislite moze li fondan na te cokoladne mafine?? Imam jos tri sedmice do toga pa sam kontala jednom isprobat sve da vidim mogu li ja to uopce ...ili da batalim sve
22.08.2014, 14:42
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: canim
Villa pa jeli mora fondant Zar nema kod vas u supermarketima da se kupi ona jestiva slika sa nekim crtanim likovima,uzmi sliku, dekorisi okolo i rijesi problem, kod nas se u marketima nekad znaju naci bas lijepe slike.
na kraju sam ovo i uradila
09.09.2014, 13:40
Ninushka
280
Hello!
Ide mi sinčeku rođendan brzo. Hoće Munjevitog E sad, hoću da napravim tortu u obliku auta, dajte mi savjete. Ja inače pravim kore bez brašna, samo sa orasima, jajima i šećerom. Eh, sad, to mi je za ovu tortu, jer računam da će mi trebati puno kora, a i eksperimentišem, bit preskupo. Dajte mi recept kore bez oraha ili sa malo oraha a da je ukusna. Dajte mi savjete u vezi ovog oblika, obzirom da ne ide kalup, hoće li se raspasti itd...
Praviću poveću, s obzirom na broj gostiju...kontala sam peći u velikom plehu pa rezati prerezati na dva dijela i tako 2*.
Ima li koja da je pravila a da bi me posavjetovala
Hvala
11.09.2014, 12:22
minie
165
Munjevitog je pravila Palacinken, pa ti ona najbolje moze objasniti.
Eh sad, i nama se blizi 3. rodjendan
Dajte mi nekoliko prijedloga za torticu, za djecaka. Nema nesto odredjeno sto voli, samo da je lijepa i vesela. Ja nikako da se odlucim.
11.09.2014, 12:25
minie
165
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Hello!
Ide mi sinčeku rođendan brzo. Hoće Munjevitog E sad, hoću da napravim tortu u obliku auta, dajte mi savjete. Ja inače pravim kore bez brašna, samo sa orasima, jajima i šećerom. Eh, sad, to mi je za ovu tortu, jer računam da će mi trebati puno kora, a i eksperimentišem, bit preskupo. Dajte mi recept kore bez oraha ili sa malo oraha a da je ukusna. Dajte mi savjete u vezi ovog oblika, obzirom da ne ide kalup, hoće li se raspasti itd...
Praviću poveću, s obzirom na broj gostiju...kontala sam peći u velikom plehu pa rezati prerezati na dva dijela i tako 2*.
Ima li koja da je pravila a da bi me posavjetovala
što se kora tiče...meni su kore iz azzuro čokoladne torte super za ovu 3D varijantu torte...i jeftina i ukusna varijnata...sa kremom se već možeš igrati ...kore su čokoldane a krema može biti čokoladna ili neka druga i svakako obogaćena oragom il tome sličnom...