IZVORNA PORUKA: aidana
IZVORNA PORUKA: bebacha
gledala sam,sve isto
a crni i crveni se meni nikad ne mrvi al moram ga koristit odma kad napravim
ja sam mislila napraviti neku mickey mouse tortu pa ne mogu bez ove dvije boje. Je li to znaci da ne mogu napraviti neku dekoraciju od ove dvije boje pa da ostavim da stoji zamotano u foliji?
Nisam jos nikad pravila fondant pa sam to mislila malo po malo. Napraviti masu, pa kasnije neke figure, pa poslije jos da radim mjesec dana na tome
I je li bolje cuvati u foliji u frizideru ili na sobnoj temperaturi?
I kako dobijete boju koze?
Dobiti crvenu i crnu boju je najteže do svih...
to su dvije intenzivne boje koje ako nis crvene i crna su roza i siva i tu se onda gubi na kreativnosti logično jer mnogo znače u primjeni.
Ja ne znam koje boje ti koristiš, koje si kupia...marku mi reci pa ti damo savjete kako dobiti i koristiti najbolje..
Moje sikustavo sa eterika bojama i american colors je dosta različito....
vrlo rado ću ti pomoći pismeno koliko mogu naravno...
A u pravilu fondant adekvatno napravljen i spremljen može stajati dugo i koristiti se...
Ja tako radim sa svim bojama...
Kada ga naparviš staviš ga u najonske vrećice na sobnoj temperaturi da zraka ne bude da ga dotakne...i tako napravljem može dugo stajati i koristiti se...
Elem i fondat i figure je najbolje čuvati na sobnoj temperturi al da nije pretoplo naravno...
kada završiš sa radom, naparviš figuru staviš na tortu osušenu onda sve zajedno čuvaš u frižideru naravno...do jela, korištenja...
a boja kože...ja sma si kupila boju kože...wilton čini mi se dugo je imam...
a ti možeš dobiti mješanjem boja
-U bijeli fondan ja dodati malo roze i žute...
ili crvene i žute nijanisrati fino
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10155537_10203404988788184_850061009_n.jpg