Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam trenutno "na paralelki", idem sama na aerobik, a od juče sam krenula i sa svojom curicom (bila je pravi profi,baš joj se svidjelo), ali sam i dalje vjerna projektu ZM koji će, nadam se, ipak brzo zaživjeti.
15.04.2014, 11:21
ENSY
9
Zna li neko dobar fitnes na vojnickom polju? ili negdje blizu V.polja?
15.04.2014, 11:30
sretna_mama
437
IZVORNA PORUKA: ENSY
Vidjeh neki kod kružnog toka na Dobrinji V ....ima vidim sprava, pilates lopti..
15.04.2014, 11:35
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: ENSY
Ima na kruznom toku u onoj maloj poslovnoj zgradi, imaju fin program, na spratu je sala za pilates, zumbu, step i sl + 2-3 sprave, a u prizemlju je teretana Preporucujem
< Poruku je uredio Lady26 -- 15.4.2014 11:36:06 >
16.06.2014, 12:30
eminesqu
57
IZVORNA PORUKA: anitaa
Ja sam trenutno "na paralelki", idem sama na aerobik, a od juče sam krenula i sa svojom curicom (bila je pravi profi,baš joj se svidjelo), ali sam i dalje vjerna projektu ZM koji će, nadam se, ipak brzo zaživjeti.
toku
anitaa gdje ides na aerobic?
16.06.2014, 13:21
anitaa
486
U Atlantis. Onaj drugi, za mame i djecu ukinuše, slabo raja dolazila...
17.06.2014, 14:52
Alverde
51
ENSY preporučila bih ti Terzo Gym na Alipasinom; Trg međunarodnog prijatelstva mislim kod Ase, znam da ćeš odmah reći otkud dole kad sve bilderi dolaze, ali su ljudi super, niko te ne gleda, svako svoje radi. teretana je super opremljena, barem je imala sve što je meni trebalo, a ako si za aerobic imaju i to, vodi Sanela koja je pravi profesionalac. Ispada kao reklama, ali stvarno sam i ja tamo po preporuci otišla i prezadovoljna bila. Sve ih pitala što me zanima, napravili mi plan ishrane, plan i program vježbi za mršanje i oblikovanje onog što je meni bio problem a cijena je smiješna u odnosu na ostale, 35KM za korištenje teretane svaki dan Što je najbitnije smršala sam za manje od mjesec dana 5kg držeći se njihovog plana i programa ishrane i vježbi
26.11.2014, 12:09
aidana
833
Gdje ima neko vjezbanje mama i dijete? Ja nemam gdje sa malcem pa mi je to jedina opcija ako zelim vjezbati.
26.11.2014, 13:32
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: aidana
Gdje ima neko vjezbanje mama i dijete? Ja nemam gdje sa malcem pa mi je to jedina opcija ako zelim vjezbati.
https://www.facebook.com/nvg.sport?fref=ts kod ovih jedan broj nije u funkciji a drugi broj nedostupan i nisam dobila odgovor na fb poruku. Ne znam kako misle da se ljudi prijave
Jel isla neka zenica na zumbu u PK Astorija na Dobrinji? Zanmaju me utisci!
19.03.2015, 01:13
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: aidana
Hvala na prijedlozima
https://www.facebook.com/nvg.sport?fref=ts kod ovih jedan broj nije u funkciji a drugi broj nedostupan i nisam dobila odgovor na fb poruku. Ne znam kako misle da se ljudi prijave
ne morate se prijavit. idite u 2.gimnaziju na probni trening pa ako vam se svidi uplatite i nastavite.
18.03.2016, 16:49
Visnja RR
15102
U Tibri (zgrada gdje je Bingo pa s druge strane) počinje fitnes s programom ishrane i stručnim timom koji prati vaše vježbe i daju vam instrukcije za zdraviji život... Večeras i sutra probni časovi Početak u 18:30
Kako sam informisana biće svaki dan osim nedjelje....