IZVORNA PORUKA: mama alma
Čizme su Vam sve divne i krasne, ali mislim da je ipak malo neukusno ovoliko hvalisanje, kada svaki dan na forumu se pojavi neki novi apel za pomoć za nečije lječenje.
Izvinite na iskrenosti i realnosti, ali to je moje mišljenje, možda sam ja malo van konteksta, svega ovoga, jer koliko se sjećam tema je bila gdje se mogu kupiti neke čizme i slične informacije, a ne predstavljanje ormara.
evo mama alma ja cu prva odgovoriti jer se ja licno osjecam "prozvanom"...bez ljutnje samo...ja iskreno nisam ni procitala pocetak teme naisla sam na "veliki broj" slikica...eh sad ne znam da li bih se ja trebala osjecati iskljucena iz teme jer nisam u bosni pa to gdje se mogu kupiti se striktno ne odnosi na mene jer nisam dole...a ja sam slikala one koje sam nabavila u Bosni i napisala gdje se mogu kupiti kao i za sve ostale navodeci ime proizvidjaca (naravno mozes ih nabaviti ili putem neta ili preko nekoga svog ili preko mene ako budu bile, kao sto pokusavam zbaviti jednoj forumasici)...moj cilj nije bio hvalisanje ni u kom slucaju...moja situacija nije hvalisanje nego je skoro pa zabrinjavajuca
i kao sto sam navela na nekoj drugoj temi ja smatram da je meni haram potrositi neke velike pare na nesto nepotrebno a znam da moji roditelji imaju mjesecno primanje haman koliko su ove pradine cizme,ali zeno bile na snizenju od vise od 80%eh sad ko sta smatra velikim parama i kako ce rasporediti svoj budzet je stvar individue.
a za teme apela pomoci...ja mogu suosjecati, pomoci novcano, i reci "Boze dragi ne ponudi me, a toj individui olaksaj"... meni je neukusnije na takvim temama pisati evo uplatila sam ili nisam uplatila ili ovliko ili onoliko---OVO JE STRIKTNO MOJE MISLJENJE I NE ODNOSI SE NI NA KOGA KO JE MOZDA TAKO NESTO NAPISAO... mislim da je moja sadaka izmedju mene i Boga (ili izmedju mene i vas na temi Vitre jer puno nisam znala o zekatu i vitrama) a cizme su za mene, i na ovoj temi izmedju vas i mene...
ako se neko nasao uvrijedjen ili osjeca isto ja se stvarno izvinjavam jer mi to nije bila namjera i ako moderatori smatraju da te slike ne bi trebale biti tu ja ih ovim putem ljubazno molim da uklone moj post.
kao sto prethodno navedoh---bez ikakve ljutnje s moje strane
Blowing with the wind of change..."