Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ajd mi zene pomozite trebala bih da dobijem jedne od ovih cizama na meni je samo da odlucim koje UGG iskreno jedva cekam jer sam uzasno zimogrizna i namjeravam zimu provesti u njima jer su tople bas. Eh sad koje uzeti?
Ove su prelijepeeeeeeee,aaaaaaaaaaj
19.10.2009, 21:51
Amelaa RR
3309
I meni su ove ili ove prve dobre , ali me samo buni odnosno ne znam da li su i ove ovako futrovane kao ove bez..,,
jah tako kažu. kaže teta prodavačica, jal puste vraćamo lovu, a i mamaalma kaže da njenje radne kolegice imaju baš ove i da nikad nisu propustile
19.10.2009, 21:59
R&T@
5982
Pogledajte samo spisak prisutnih! Gdje su čizme, tu i žene. Ja ,nažalost, zimogrizivi kokuz, pa kupila futrovane od 15 KM u cipelicima na otoci. i kad danas nisu propustile, nece nikada.
19.10.2009, 22:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Ajd mi zene pomozite trebala bih da dobijem jedne od ovih cizama na meni je samo da odlucim koje UGG iskreno jedva cekam jer sam uzasno zimogrizna i namjeravam zimu provesti u njima jer su tople bas. Eh sad koje uzeti?
nemoj samo sive...to su moje
19.10.2009, 22:04
Amelaa RR
3309
Ove ostale su isto uggs ali novi modeli ev da bacite oko www.uggaustralia.com
Au, Amelio, kakav izbor meni su ove zadnje, fensi, šmensi, hahaha, nego mani se ti mašina, i b. tehnike, nego fataj se garderobe, ženo draga
19.10.2009, 22:36
Suzana
1698
A joooooj sto su lijepe, ali UGGsice su zara skupe, zar ne? Ja nikako ne mogu da iz glave izbacim gumenjake koje sam vidjela na linku sto je Nunichi postavila na temi "Kako se mama oblaci" (mislim da je to ta tema...) Sramota me da zamolim sveki da mi ih nadje u USA, a ubile se za ove kisurine...
24.10.2009, 19:25
leli§
1201
IZVORNA PORUKA: leli§
amela ove cizmice su super...
ja imam problema sa obucom, usko stopalo pa dok se potrefim katastrofa... evo ponesto iz mog ormara :)
"...The future''s in the air I can feel it everywhere Blowing with the wind of change..."
24.10.2009, 19:26
leli§
1201
ove sive u drugom setu slikica ili ove zadnje mada mislim da su mi ove zadnje nekako vise za tebe :)
24.10.2009, 19:50
Romali
2753
Amela, ove ljubičaste su mrak
Ja bih rado jedne ljubičaste, ne moraju biti Uggsice. Ali gdje u Mo.naći neke prikladne za posao i za šetnju???
24.10.2009, 19:53
Suzana
1698
Daću ja tebi čizme!!! Gdje mi je mail. Draga, svojevremeno dok se Retro nije otvorio i u SA, ja maHsuz dolazila kod vas. VazdI je bilo izbora.
24.10.2009, 19:57
Romali
2753
IZVORNA PORUKA: Suzana
Daću ja tebi čizme!!! Gdje mi je mail. Draga, svojevremeno dok se Retro nije otvorio i u SA, ja maHsuz dolazila kod vas. VazdI je bilo izbora.
Samo sam tebe čekala, znala sam da ćeš me ružiti Evo sad pošla na fb, neće da me primi, ja mu sve govorim- primi meeeeeeeeeeeee Čejk, ček, skupljam info pa da ti proslijedim sve da ti popravim vikend.
Čuj ti dolazila po čizme u Mo. ?? Vjeruj mi da ja nemam nijedne čizme iz Retra, mislim da je došao red da i njih probam. Nego, haj' ti zamisli da i dalje nemate Retro u Sa.pa dođi u Mo ...
24.10.2009, 20:00
Suzana
1698
IZVORNA PORUKA: Romali
IZVORNA PORUKA: Suzana
Samo sam tebe čekala, znala sam da ćeš me ružiti Evo sad pošla na fb, neće da me primi, ja mu sve govorim- primi meeeeeeeeeeeee Čejk, ček, skupljam info pa da ti proslijedim sve da ti popravim vikend.
Čuj ti dolazila po čizme u Mo. ?? Vjeruj mi da ja nemam nijedne čizme iz Retra, mislim da je došao red da i njih probam. Nego, haj' ti zamisli da i dalje nemate Retro u Sa.pa dođi u Mo ...
Hihihi... Da mi popraviš vikend! Nisam po čizme, al' jesam po neke cipelice. Jah bona.. da smo se znale tad gdje bi nam kraj bio, al' ima tome i tri godine! A prijedlog ti je dobar, samo ne znam šta ću s dečkim.
Ja bih ove bez- od janjece koze a ne ove vunene...Nije mi jasno kako se ova vuna "ponasa" po mokrom vremenu?! A inace bih ja najradije janjece- cokoladno smedje...mmmm
25.10.2009, 14:26
leona81
6373
i meni nije jasno kako se ovo ponasa po Sarajevskoj bljuzgi i snijegu a vidjela sam neke super u skechersu...slicne ovima
26.10.2009, 11:02
Amelaa RR
3309
Eh ovako...Ugssice hairli poslate from America...yeahhhh narucene preko www.uggaustralia.com