cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Uvijek iskrene ili ipak ponekad ne:)

clock-img

24.12.2011, 14:10

clock-img

Anoniman

eto bas me zanima da li bi , ovako opsirno i vodile polemiku pisale recimo na fb o sex , koliko puta ga upraznjavate , kako ga upraznjavate , na kojim mjestima, bla bla ...."

clock-img

24.12.2011, 14:18

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: Anoniman

eto bas me zanima da li bi , ovako opsirno i vodile polemiku pisale recimo na fb o sex , koliko puta ga upraznjavate , kako ga upraznjavate , na kojim mjestima, bla bla ...."
[/quote

sto da ne, ko voli nek izvoliuser posted image

fejs je nesto sasvim drugo, a forum je opet prica za sebe, mislim da nam je svima poznata razlika izmedju te dvije drustvene mreze

ovdje mogu da budem kucanica,kurva,ljubavnica,baba,deda,djevica,muskarac....mogu da budem sta hocu, mogu da pisem iskljucivo lazi, da se salim, da ozbiljno raspravljam...da niko nikada ne zna ko sam, tj ko kucka iza monitorauser posted image

a na fejsu igram igrice pa nemam kad da polemisem o sexu i dojenju

clock-img

24.12.2011, 14:21

clock-img

bananica

pencil-img

4330

a sto se iskrenosti tice, sve po potrebiuser posted image

clock-img

24.12.2011, 14:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bananica

znaci znas, malo i "omahniti"user posted image user posted image user posted image
ot. bas je i danas radna subota ?

clock-img

24.12.2011, 14:30

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: felix

znaci znas, malo i "omahniti"user posted image user posted image user posted image

normalno, rad je stvorio covjek

sta malo, koliko zatrebauser posted image

clock-img

24.12.2011, 14:32

clock-img

Anoniman

normalno, rad je stvorio covjek

sta malo, koliko zatrebauser posted image

neka neka radi ko, radi ne boji se gladiuser posted image user posted image user posted image ja se ne bojim gladi dok mm radi (uh sto ga srimova )user posted image user posted image
auuuuuu, vise ti nista nevjerujemuser posted image user posted image user posted image user posted image sto se bona oda !

clock-img

24.12.2011, 14:33

clock-img

bananica

pencil-img

4330

samo me strah da mi zaova ne procitauser posted image user posted image user posted image sta cu ondauser posted image user posted image

clock-img

24.12.2011, 14:34

clock-img

bananica

pencil-img

4330

auuuuuu, vise ti nista nevjerujem

slobodno ti meni vjeruj, ovo se samo odnosi na mmuser posted image

clock-img

24.12.2011, 14:35

clock-img

Anoniman

samo me strah da mi zaova ne procitauser posted image user posted image user posted image sta cu ondauser posted image user posted image

ja nejmam zaveuser posted image user posted image user posted image
Bgm nije tm lako stobomuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

24.12.2011, 14:40

clock-img

bananica

pencil-img

4330

ja nejmam zaveuser posted image user posted image user posted image
Bgm nije tm lako stobomuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

nemam ni ja, al etouser posted image user posted image

clock-img

24.12.2011, 15:10

clock-img

zvončica

pencil-img

1115

Iskrenost.....rijetka pojava u drustvu uopste....jezim se od onih sto mi se obracaju sa kezom od uha do uha i tepaju draga, mila, srce....to nije iskreno ni pod razno...100%
Da li ja presutim ili slazem neke stvari..pa naravno...sto miliona puta do sad i dalje cu. Kao sto rece Vesela, neke stvari nisu za necije usi, jer od bez veze sitnice moze otici naopako, a i nesto nisam tip koji podnosi izvjestaje gdje, sto, kad, kako, a i plaho me ne zanima da slusam tudje raporte... Nekad se ne sjetim da kazem da l sam vidjela nekog, gdje sam sve bila, a i necu da stvaram naviku redovnog prijavljivanja. A i nekad je opravdano presutiti, slagati, zaobici istinu. I ono sto ne znam ne moze me povrijediti.... Svi mi pomalo lagimo...neki to priznaju, neki ne....100% savrsenih nema. A tek moralista.....user posted image

OT....Vesela...ti si moj idol user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

clock-img

24.12.2011, 15:17

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

[/quote

fejs je nesto sasvim drugo, a forum je opet prica za sebe, mislim da nam je svima poznata razlika izmedju te dvije drustvene mreze

ovdje mogu da budem kucanica,kurva,ljubavnica,baba,deda,djevica,muskarac....mogu da budem sta hocu, mogu da pisem iskljucivo lazi, da se salim, da ozbiljno raspravljam...da niko nikada ne zna ko sam, tj ko kucka iza monitorauser posted image

Ovo sve neko moze,ali za mene takva osoba nije ispunjena licnost,nesto joj fali pa ima potrebu biti nesto drugo,pretvarati se,lagati,ne biti iskrena.Valjda je to i poenta teme,jesmo li uvijek jednolicnjaci :)?! Treba insan svugdje biti to sto jeste.

< Poruku je uredio jasmin -- 24.12.2011 15:18:18 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

24.12.2011, 17:43

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Zbog tebe sam ostavio pos''''o s farmerkama
Zbog tebe sam trzn''''o handžar na jarana
Ti si moja zakletva, ti si moj bog
Tvoje ime s''''ja sa ramena mog
A ti, a ti, a ti, a ti
Šokiraš me, majke mi
iiiiiiiuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.12.2011, 17:45

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

http://www.superposteri.com/it/ako-ne-okacis-na-fejs/

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.12.2011, 17:53

clock-img

Rabi

pencil-img

1810

Joj ja sam skroz losa u  laganjuuser posted image
Ma ne znam slagat nista, pa zato i ne lagim....
ako nesto ne kazem, sigurno sam zaboravila ili nije od nekog znacaja...

Ali bih voljela da drugima znam slagat i pruzit jezikuser posted image onako po mjeri koliko zasluzeuser posted image user posted image A ponekad je i bolje biti stalozen i promatrati koliko se oni kidaju od bjesauser posted image user posted image
Covjek uci dok je ziv.....

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

clock-img

24.12.2011, 17:54

clock-img

Rabi

pencil-img

1810

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

http://www.superposteri.com/it/ako-ne-okacis-na-fejs/

user posted image user posted image user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

clock-img

24.12.2011, 17:55

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

A ponekad je i bolje biti stalozen i promatrati koliko se oni kidaju od bjesa

ja ovo znam user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.12.2011, 18:01

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Pa šta bone uradiste od teme user posted image user posted image user posted image
aaaaa...sad ne kontam ni šta bi tema...a baš sma juče lijepo tipkalauser posted image
sve pobrkasteuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.12.2011, 18:04

clock-img

Rabi

pencil-img

1810

A ponekad je i bolje biti stalozen i promatrati koliko se oni kidaju od bijesa

ja ovo znam user posted image user posted image

Mislis ovako...''''''''oni''''''''user posted image

I ja frisko spoznahuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Rabi -- 24.12.2011 18:06:46 >

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

clock-img

24.12.2011, 18:07

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Pa šta bone uradiste od teme user posted image user posted image user posted image
aaaaa...sad ne kontam ni šta bi tema...a baš sma juče lijepo tipkalauser posted image

ma ajde nećemo više ići ot
i šta smo rekli jel laganje i prećutavanje istine isti grijeh?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.12.2011, 18:08

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Po meni nije, laganje ja namjensko iskrivljenje istine, a precutavanje je odlaganje eventualnog dijeljenja istine jer npr. nije svaki trenutak pravi za to.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

24.12.2011, 18:11

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a precutavanje je odlaganje eventualnog dijeljenja istine jer npr. nije svaki trenutak pravi za to.

ma ne to, nego prećutiš i nikada isto ne ispričaš....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

24.12.2011, 18:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

kakav grijeh draga vesela...ne pozivaj nas tamo rano jeuser posted image
nema priče o grijehu...user posted image
nego kakve smo muževima u ovome segmentu jesmol eto na neviđeno ''savršene'' ko i u svemu ostalomuser posted image

Jeste li ikad slagale nesto muzu ili ste 100% iskrene? Jeste li ga nekad na neki nacin provjeravale da bi se uvjerile da vas ne laze ili nesto drugo? Kakve ste u tom segmentu? Tema jednostavno za pricu.  user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.12.2011, 18:12

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Nije isto.Jedino ako budes pozvana da ozbiljno svjedocis za nesto,a precutis,onda biva greska.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

clock-img

24.12.2011, 18:14

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

a precutavanje je odlaganje eventualnog dijeljenja istine jer npr. nije svaki trenutak pravi za to.

ma ne to, nego prećutiš i nikada isto ne ispričaš....

Ako mozes da precutis to je veoma pozitivno :).