IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Drage moje mame, ja sam na temi privikavanje ja vrtić aktivna od 1.9. ove godine, jer je moja kćer krenula u vrtić Dječiji grad, prva dva dana nisam bila zadovoljna , ali sam šutila i trpila. Prvo kada sam potpisivala ugovor kazala sam da mislim da moja Lajla od 2,7 mjeseci ne treba da ide u stariju jaslićku, jer prvo što je onako fizilki dosta veća od njih i navikla je sa večom djecom i da se ne slažem da ona ide sa bebama, mislim da joj nije mjesto u krevetiću i slično, na što će meni psiholog, otkud mi to da su bebe u krevetima, kažem iz vremena kada sam ja išla u vrtić. E, tako vodila sam je dva dana, odmah je moj muž zapazio da je učiteljica onako, nezaisteresovana, da je ni ne pozdravi, ni ne uzme za rukicu, uvede u grupu, kako rade uostalim grupama. Treći dan, ja fino nazovem i kažem želim da moje djete prebacite u drugu grupu, ako može, ako ne može zovem direkciju, pa ćemo vidjeti. Helem, odmah su joj prenijelipapire i Lajla je sada super, o svemu možete pročitati na toj temi, znači upiornost, ali i hrabrost, fino kažite ako ste nezadovoljne, i sretno pačićima.