IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja se tog kola ne sjećam...ja se samo sjećam mame kako me prati pogledom i sebe niz stepenice...
pa kako se ne sjećaš
ja nisam imala svadbu al i da jesam kolo, razglas, trepetaljka treperila neeeeee
valjda mlada i mladoženja treba da naprave svadbu kako njima paše a ne da se neko uhvati tog dijela posla ko pijan plota
da sam pravila svadbu isključivo bi bilo kako ja i mm želimo, poznavajući njega onda bi bilo kako ja želim
ne sjećam vesela...
jer to kolo je krenulo u trenutku kada sam ja odlazila....
ja se sad mogu zezati kolo ovako i onako...al jedno znam divno da su ga počeli i d asu mi mamu u kolo uzeli...
seka mi je bial pratnja i mama mi je ostala sa tetkom sama i prijetljima i komšijama i našom familijom...svi oni tu a ona mene prati...
ja sma možda i emotivna sada...al vjeruj uopte se ne snejćam trenutka nakon njenog pogleda...ulaz u auto i odlazak niz ulicu uopšte...
tek na smnimku sma vdijela puna ulica naroda i komšija mašu i prate me...
vjeruj mi na riječ...mene taj trenutak skamenio
a mi nismor adili klasično darivanje mlade...
meni je vjenčanje bilo u restoranu i kada su nam čestitali svako mi je dao što je donio...nisma obavljala darovanje mlade...nit sam dala pjesme tipa trepetiljaka...a posebno ne danas majka sina svoga žena ili tebi majko misli lete...
džaba...mi se jsemo voljeli kao i sada...i jesmo željeli biti zajedno...al ja sma svoju ''milicu'' ostavila ...džaba