Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Citat sa jednog sipera: "Tata je šef Mama je tati šef Ja sam svima šef" Najbolje je biti beba
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
12.12.2011, 23:23
*Boo*
63
Bila sam odsutna i nisam ni sumnjala da ce tema postati ovako zanimljiva. Ima dosta postova sa kojima se slazem..Hanady , veeseelaa i dr.... Istina je da sve ovisi od odgoja, od vrijednosti koje su usadjene, od navika...itd...ali je cinjenica da je na nasim prostorima samo 30-40 % zena "osvijesteno"..odnosno malo ih je koje gledaju ravnopravno na muskarca i zenu...pri tome mislim i na odgoj muskog i zenskog dijeteta...to je bas zalosno...jer one su toliko upale u kolotecinu, zaboravljaju, prepustene su i predane...i uopce ne razmisljaju da se stvari moraju promijeniti...i onda i njihove kceri zavrsavaju kao i one...Poznajem osobu koja ima dva sina, 6. i 7. razred i ona svaki dan kuka kako ona mora sve...i kako oni nista ne znaju...stavlja im ruksak na ledja, veze pertle, da ne nabrajam o silnoj hrani koju im ona servira na svaku njihovu "daj", "donesi"...Ja sam je samo pitala:"Pa zasto?"...ona samo sleze ramenima...Pa to je meni zivi uzas...i mislim da je ova tema idealna da se neke stvari konacno malo posloze u glavama nekih..
12.12.2011, 23:56
vjestica
4335
ne mogu da vjerujem da ima još žena koje pričaju o "glavi" porodice pa drage žene, dok smilite da je muž glava porodice i bićete neravnopravne, ugrožene i jadne, i naravno da će vam biti teže nego muškarcima a te su mi najjače što samo kukaju i ali i dalje rade za njima i ništa ne mjenjaju
13.12.2011, 00:06
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: snijeg
Ja bi da mjesec budem žena, pa da mjesec odmorim, pa da opet budem žena....može li?