ja vala jesam
...i to pomogucnosti da sank ima onu spuzvu kao zastitu za ruke...a zapravo za glavu
...mozda je razlog sto sam ja dosta vremena provela vani, i to u adolescentskom periodu
pa mozda vise uocavam razlike...al razlike postoje...od toga da mi se znalo dobaciti na ulici sto hodam i pusim...jer sam zensko
do tako nekih stvari...da sad ne nabrajam...jos ce me neko pogresno shvatiti
Sada, kada sam malo starija
...gledam sigurno drugacije na sve...niti bi me nesto moglo posebno smetati sta ko misli ili ce reci...da sad recimo odem u birc sama...e sa 20 i nisam bila tako samouvjerena...ipak mi nije bas bilo svejedno...ili sam ja bila isprepadana
Ja opet....odgovorno tvrdim
...da smo mi puni nekih...kako to da nazovem...obicaja...sta i kako se treba zensko ponasati...a muskom je opet sve dozvoljeno
I da napomenem...u mojoj kuci razlike nije bilo...nikad...moja mama je cak mog brata naucila da u kuci piski sjedeci
...ovo..malo...da docaram...cak stavise...cini mi se da su zene kod nas bucnije i jace...moj brat ovdje ne bi dobro prosao nikako
...em prer...em pegla...em je vise oko djeteta od majke...hem kuha...ma papucar...sto bi se kod nas reklo...100%