IZVORNA PORUKA: triputmama
jeli vama normalno da kada negde odete jedanput , dvaput , pedeseti put domacica posluzi tos to j eodredila , u medjuvremenu pere sudje a u svemu tome samo suti
nisam bila ko zna odkad i oni sve pa dodjite sto vas nema i ja rekoh docicu kad mi nestane kafe da popijem
oni zinuse
rekoh kad god dojemo tvoja zena samo kiti sto i suti pa kad mi po nesto ne stane docicu da se najedem i napijem
ona se nasmija
rekoh bogami to uopste nije smijesno nego haj ti meni reci sto ti samo sutis , jel ne pocinjes temu da se nebi zadrzavali ili sta
oni s ezacrvenise
ma mislim goni se u k....c
legendo...
Ja kada sma došla ovdje udajom, moj usprug mi kaže eto ima ''mlada'' kod našeg kuma u kući, od njegovog brata, super kaže ženica pa s anjom ko mogu eto da se ''obiknem''.
I ja odem tako jednom...ona meni šoljicu kafe na sto stavila i ode u kuhinju i pere, pere suđe...
hajd ja kontam nešta u frci...
Mi zajedno doemo ja i usprug a ona isto
kad smo izašli...reko majketi po čemu ti zaključi da ću se ja sanjom ''obiknut'' na sedrenik
naravno nikada joj više nisma ušla...
ma idi bježi...