Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja popijem u nekim prilikama-nova,slavlja,izlasci...mada ponekad znam i u kuci
najvise volim crno vino sa colom-ono mi je nekako najdraze i najvaznije nije ljuto a nadje se tu i cherry brandy i kruskovac(ovo je novo od neku noc )
21.02.2011, 14:45
Hannan
135
Nisam nikad pila alkohol , niti sam ikad probala, mm isto ne pije. U nasoj kuci nema ni kap alkohola.
21.02.2011, 14:52
sporty mamaa
3211
Moj tetak je znao reci tetki, ja popijem nekad, zaspem i sta se ljutis... Ako i povratim naskodio sam sam sebi... A ti pusis svaki dan i trujes i mene i sebe i sve okolo.... Znaci , ja sam samoubica, a ti si i ubica i samoubica.... Malo kad razmislim i je u pravu....
21.02.2011, 14:57
Amrino
2613
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Moj tetak je znao reci tetki, ja popijem nekad, zaspem i sta se ljutis... Ako i povratim naskodio sam sam sebi... A ti pusis svaki dan i trujes i mene i sebe i sve okolo.... Znaci , ja sam samoubica, a ti si i ubica i samoubica.... Malo kad razmislim i je u pravu....
Pa super je kad alkohol tako na nekoga utice ali, nazalost, ima i onih sto poslije casice ubiju od batina i zenu i djecu i ko god ima pod ruke dodje...Pa propiju cijelu mjesecnu platu...ili svoju ili tudje... Ja bih, sto se mene tice, i cigare ako ne zabranila a ono uvele ogroman porez kao i u ostalim normalnim zemljama pa ko voli neka izvoli. Sve su to poroci i lose stvari i najbolje je bez ijedne a da je kod nas situacija uzasna - jeste. Ko biva evo svima i alkohola i cigara i heroina pojeftino pa da niko o pravim problemima ne konta.
21.02.2011, 15:03
sporty mamaa
3211
Naravno da u svemu treba imati mjeru, ali ako nekad za vikend popijes pivo dva, casicu vina uz rucak po meni je to sasvim ok. A ovo za cigarete mislim posebno tko u kuci ima malo dijete, izlozen je stalno pasivnom pusenju, a i ostali ukucani koji ne puse... Po meni bi bilo idealno da ima prostorija u kojoj se pusi, a ne svuda, dnevni kuhinja, jos samo fali i spavaca soba... Nemam nista protiv pusaca da me netko ne shvati pogresno, recimo kod moje druge tetke ona i muz ne puse i u kuci nema pusenja, oba sina ima puse i izadu ispred kuce ili na balkon da zapale
21.02.2011, 17:33
Galicia
2433
Volim alkohol.
22.02.2011, 09:02
SdZ
2784
Ne koristim alkohol niti sam ikad koristila. Mm je konzumirao alkohol, ali otkako je sa mnom ne-ne, uspjesne 4. godine.
22.02.2011, 09:08
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Naravno da u svemu treba imati mjeru, ali ako nekad za vikend popijes pivo dva, casicu vina uz rucak po meni je to sasvim ok. A ovo za cigarete mislim posebno tko u kuci ima malo dijete, izlozen je stalno pasivnom pusenju, a i ostali ukucani koji ne puse... Po meni bi bilo idealno da ima prostorija u kojoj se pusi, a ne svuda, dnevni kuhinja, jos samo fali i spavaca soba... Nemam nista protiv pusaca da me netko ne shvati pogresno, recimo kod moje druge tetke ona i muz ne puse i u kuci nema pusenja, oba sina ima puse i izadu ispred kuce ili na balkon da zapale
potpisujem
22.02.2011, 09:35
M kao Mama
5536
Ne, vjera nam ne dozvoljava
22.02.2011, 09:36
teacher75
5394
ja prije par noci popila 2 male pive i ko da sam popila litar, pravo me uhvatilo...vidi se da nisam u kondiciji vise
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.2.2011 9:37:04 >
22.02.2011, 18:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Galicia
Volim alkohol.
i cigarete kome smeta nek se ne druzi samnom
22.02.2011, 18:57
Anoniman
popijem kad izadjem vani s prijateljicama ,naravno znam svoju mjeru ,mm ne pije on je sportas
< Poruku je uredio marijanna -- 22.2.2011 18:59:33 >
22.02.2011, 18:59
hatepsut
1241
Ja sam ostavila sve "dobre" stvari ne pusim ima neka 2mj,a ima vise od godine ne pijem ! Prije jesam,auuuh,znalo se zalomit...uglavnom kucna atmosfera,ili u necijoj basti uz rostilj...a Bogam' znalo se otici i u diskoteku s jaranicama Elem,cesto se sjetim jedne dogodovstine,izlazila sam s drugaricom i cekamo taxi kad ce ona meni "joj kolegice jei ti pijana ja tebe jedva vidim"
22.02.2011, 19:13
d.dita
299
Gdje spomenu roštilj,odma mi zamirisa,a još uz pivce! MM i ja često popijemo a za vikend obavezno! To nam je postalo kao neki ritual pošto zbog sina rijetko idemo gdje van, ali nikada ne pretjeramo.
22.02.2011, 19:39
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Ne, vjera nam ne dozvoljava
potpisujem
Ja sam ostavila sve "dobre" stvari ne pusim ima neka 2mj,a ima vise od godine ne pijem ! Prije jesam,auuuh,znalo se zalomit...uglavnom kucna atmosfera,ili u necijoj basti uz rostilj...a Bogam' znalo se otici i u diskoteku s jaranicama Elem,cesto se sjetim jedne dogodovstine,izlazila sam s drugaricom i cekamo taxi kad ce ona meni "joj kolegice jei ti pijana ja tebe jedva vidim"
a ja nikad necu zaboraviti kako mi se prijateljica jednom na odmoru napila, bile mi u diskoteci i prisao njoj tip i munta je, a ona ce meni u po frke: valja li ovaj sta, ja nista ne vidim?
22.02.2011, 20:42
Anoniman
eeee kako meni fali casica, dvije, tri
22.02.2011, 20:43
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: dadada
pa ko ti brani?
22.02.2011, 20:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
pa ko ti brani?
moj terorista
22.02.2011, 20:59
teacher75
5394
pa ko ti brani?
moj terorista
a on se hrani nezdravo, sad ti njemu zabrani da jede
22.02.2011, 21:18
Anoniman
pa ko ti brani?
moj terorista
mislim da bi mi oko 9 sati pokucala socijalna na vrata ...zbog njegovog deranja, tersanja i placa
22.02.2011, 21:19
teacher75
5394
pa ko ti brani?
moj terorista
mislim da bi mi oko 9 sati pokucala socijalna na vrata ...zbog njegovog deranja, tersanja i placa
a ja mislila ti kontas da je tvoj muz terorista kad ono andrej
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.2.2011 21:20:22 >