cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave i RR djeca

clock-img

16.12.2011, 13:10

clock-img

neki x

pencil-img

704

Cirkus pravi sa spiskomuser posted image user posted image user posted image Mi aBd dolazimo,pa se vidimo aBduser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2011, 13:14

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

Iako to ona nece razumjeti mi bi samo da pozelimo da u Novoj Godini Nejla baci cuclu. Iako joj je omiljena ruzno joj stoji user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

16.12.2011, 13:16

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Iako to ona nece razumjeti mi bi samo da pozelimo da u Novoj Godini Nejla baci cuclu. Iako joj je omiljena ruzno joj stoji user posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

16.12.2011, 13:20

clock-img

lilix

pencil-img

1174

joj Dženana user posted image user posted image user posted image  iste su nam želje, al moja Beri voli cucu više neg mene user posted image user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

clock-img

16.12.2011, 13:23

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

evo konačnog...
49 djece definitvno

Višnja samo uredi mi post da se vidi tabela
http://www4.slikomat.com/11/1216/nuz-untitl.jpg

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.12.2011, 13:28

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Treba li kome prevoz? Od Otoke do Ilidze, mogu mamu s jednim djetetom ili eventualno dvoje da se malo poguraju na zadnjem sjedistuuser posted image . Ovo nudim u polasku, za povratak ne garantujem.

clock-img

16.12.2011, 13:40

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

IZVORNA PORUKA: lilix

joj Dženana user posted image user posted image user posted image  iste su nam želje, al moja Beri voli cucu više neg mene user posted image user posted image

I ja nekada pomislim to. Vise se obraduje njoj nego meni kad dodjem s posla....
Jedva cekam da vas vidim sutra

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

16.12.2011, 15:05

clock-img

lely

pencil-img

1265

I mi potvrđujemo dolazak i jedva čekamouser posted image ,čak mi se čini da je mama nestrpljivija od dječakauser posted image ...baš sam pozeljela neku kaficu sa rr ženicama.

I još nešto...dodala bih poruku za Anesa od DM,a ako je to sad problem dodati nema veze user posted image
Poruka je da malo bolje sluša svoje roditelje i da ne plače za gluposti,da bude hrabar kao spiderman.user posted image

Veliko hvala i u moje ime prije svega Višnji jer valjalo je sve ovo organizovati. Ženo ti si zmaj i često se pitam kako sve stižeš user posted image user posted image
Naravno hvala  i svima koji su doprinijeli ovom lijepom događaju.user posted image

clock-img

16.12.2011, 15:31

clock-img

tajcika

pencil-img

629

drage moje uzivajte sutra u druzenju,lijep provod ,a djeci pravi veseli dan,sigurno ce vam biti super user posted image user posted image user posted image ,a za pojedine posebno veliki user posted image ljubite djecicu i nadam se da se vidimo nekad

clock-img

16.12.2011, 16:13

clock-img

edijevamama

pencil-img

141

zenica jedva cekamo :)

10.01.2008 stigao najljepsi poklon mami i babi-EDIB

28.12.2009 drugi poklon mami i babi KErim

clock-img

16.12.2011, 16:53

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Paketici za malisane iz Doma spremni... user posted image jos samo nase da finisiram i polijepim imena

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

16.12.2011, 16:58

clock-img

Anoniman

Predivno izgleda, a mogli smo mi i kod tebe tu oko jelkeuser posted image

Pretpostavaljm imas prijevoz za paketiceuser posted image , mislim ako treba nesto pomoci tu smo svi

clock-img

16.12.2011, 18:07

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image teta Mrazuser posted image user posted image

clock-img

16.12.2011, 21:39

clock-img

lila25

pencil-img

638

Tek sad ugledah i mi na spisku ali mi necemo moci kasno vidjeh user posted image vec smo isplanirali nesto drugo bas mi je krivo mislila sam da je to konacan spisak,nek neko drugi umjesto nas...pozz lijep provod uzivajte svi posebno djecica.

clock-img

16.12.2011, 21:42

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Lila hvala sto si javila user posted image
tvoj paketic cemo prslijediti jednoj nasoj forumasici koja je zeljela da ostane anonimna a pozeljla je paketic svojoj djecici ...a nije u mogucbosti da kupi...
Obzirom da je i Maja RR odustala i njen paketic ce biti proslijedjen jednoj mami koja se hrabro bori za zdravlje svoje bebice..

03.04.`08

clock-img

16.12.2011, 21:44

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image teta Mrazuser posted image user posted image

tako moja malena zove Djeda Mraza user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

16.12.2011, 21:46

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Veliko hvala i u moje ime prije svega Višnji jer valjalo je sve ovo organizovati. Ženo ti si zmaj i često se pitam kako sve stižeš user posted image user posted image
Naravno hvala i svima koji su doprinijeli ovom lijepom događaju.user posted image

i ja isto da poručim
zaista divno od tebe Višnja, sve ove dane si angažirana na ovom projektu, noću pakuješ paketiće... fakat nemam riječi, svaka častuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

16.12.2011, 22:00

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Lila hvala sto si javila user posted image
tvoj paketic cemo prslijediti jednoj nasoj forumasici koja je zeljela da ostane anonimna a pozeljla je paketic svojoj djecici ...a nije u mogucbosti da kupi...
Obzirom da je i Maja RR odustala i njen paketic ce biti proslijedjen jednoj mami koja se hrabro bori za zdravlje svoje bebice..

user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2011, 22:03

clock-img

neki x

pencil-img

704

user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2011, 22:15

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

emi7908 mi je pomogla da odvezemo 6 veliki vreca poklona... a sutra ce MM da doveze jos 4 (zajedno sa mnom) ...
Vidjela sam veeeliki poklon koji je obezbjedio CrYo Save predivno upakovano u oooogromni poklon sa puno drustvenih igara...

03.04.`08

clock-img

16.12.2011, 22:16

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Uh evo da i ja potvrdim nas dolazakuser posted image jedva cekamooooooo!!!

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

16.12.2011, 22:21

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Plan za sutra

- Djeca Doma dolaze u 11...pa bi bilo dobro da mi dolazimo vec 15 minuta ranije da se ne gurtamo svi u 11 na ulazu...
- malo se upoznajemo i igramo do 11:30...
- u 11:30 ce nam Zanzibar pripremiti jedno predstavu u trajanju od 20 minuta...
- 1o minuta odmora ili igre... (za to vrijeme dadada dati instrukcijesvojoj pmocnici oko fotoaparata) user posted image
- u 12 h dolazi DM s paketicima....

Nadam se da ce nam se pridruziti i mediji koji su obecali sve popratiti...

kad se podjele paketici kahvenisanje user posted image

03.04.`08

clock-img

16.12.2011, 22:25

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Visnja svaka castuser posted image

ja se samo nadam da necu zakasniti na posao,trebala sam raditi od 12,ali sam pomerila do 1user posted image  pa se nadam da necu zakasniti

clock-img

16.12.2011, 22:26

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

draga pomjeri ako mozes jos...prosli put je samo podjla trajala 2 sata user posted image ili da se zarovim u paketice i dam tvoj paketic medju prvim...

03.04.`08

clock-img

16.12.2011, 22:32

clock-img

salmy

pencil-img

5830

draga pomjeri ako mozes jos...prosli put je samo podjla trajala 2 sata user posted image ili da se zarovim u paketice i dam tvoj paketic medju prvim...

A joj 2 sata? malo mi previse pomjerati.Ili da se zarovis ipak
Ako ce toliko dugo trajati onda ne bih ni dolazili user posted image Malo mi previse traziti 2 sata da kasnim

Zadnji članci

article-img