Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ummuisa, nemam pravo da osporavam to što si ponovo iznijela svoje mišljenje, ali mislim da smo ovo već sve čule i ne znam zašto uvijek iznova naglašavati neke stvari. Slažem se i drago mi je zbog tebe, ali nemoj da opet "kuhaš".
ma ne kuham ja, nego reko da se ne zaboravi..
25.04.2009, 11:16
manuela RR
2377
IZVORNA PORUKA: makana
poštujem svačiju odluku da živi na način koji smatra najboljim neki drugi ljudi jednostavno ne razmišljaju na isti način kao ja ili neko treći i njima je to sasvim normalno, jednostavno i prirodno ja ne bih mogla tako i zato i nisam
Potpisujem.
25.04.2009, 11:25
demented
183
Svako ima pravo da odlučuje kako će živjeti svoj život. Smatram da nikada ne treba nikoga osuđivati samo zato što se ne slaže s tobom ili ne postupa onako kako neko smatra da bi trebalo. Svi smo drugačiji i ono što je nekome važno u životu neko ne smatra bitnim. Treba jednostavno prihvatiti te različitosti i prestati nametati nešto i smatrati da je to ispravno samo zato što većina tako postupa i iz razloga što su nas učili da tako treba.
25.04.2009, 11:35
adannn
946
Ja nisam vjenčana ali ne radi toga što nisam htjela već zato što ne mogu,jer studiram i imam penziju.Već treća godina braka,beba od 14 mjeseci,sve funkcioniše i ja sam u potpunosti ispunjena tako da sa sigurnošću tvrdim da u mom slučaju taj papir nije nikakva garancija.I dalje poštujem tuđe mišljenje i svako ima pravo da živi ili u braku ili u vanbračnoj zajednici.Naravno,kada završim školovanje jedino bih se voljela vjenčati šerijatski
25.04.2009, 11:44
dana3
2128
nisam vjencana niti zurila jkad sam zatrudnila niti kad sam rodila.potpuna je ravnopravnost ovdje sa vjencanima.zasto nisam-to je nasa stvar a valjda cemo biti.kako nam bude odgovaralo.sveki me voli i volim i ja nju.mama voli mog MUZA voli i on nju.postujemo se volimo se imamo bebu koja mi razvali tastaturu i lupa po stolu,sretni smo zadovoljni jeste malo ova kriza uhvatila a li i to ce proci.
mi nismo ni na kakvoj probi ili tacnije mi smo svi cijeli zivot na probama i ispitima-dobra ili losa supruga ,snaha, komsinica,prijateljica i sta ti ja znam sta sve ne .zivot je jedna veeeeeeeeelika proba a glavni ispit polagacemo kod Svevisnjeg a ne kod ljudi.tek tad cemo znati kom obojci kom opanci