IZVORNA PORUKA: D_K
moja snaha je nedavno 'nabacila' nove nokte i to mi je bilo ok dok su manji ali kad izrastaju nisu mi bas lijepi.. nakon toga miiislim da je radila geliranje i super izgledaju..
meni je problem jer sam se vratila svojoj staroj ruznoj navici i grickam nokte.. taman malo pustim da porastu jer su ruke mnooogo urednije i ljepse kad imam lijep nokte i onda posustanem.. ozbiljno razmisljam o geliranju tj. o najmanje stetnom postupku da dam sansu noktima da porastu. sad me zabrinuste kad kazete da se to mora stalno raditi ili da budu nokti katastrofa..
jos jedno pitanje, kako uzimate abdest? ja sam mislila da se ne moze uzeti abdest sa lakom na noktima a geliranje mi je sloj preko nasih noktiju.. hm.. sta mislite??
Mozda nije prikladno,ali ne radim nokte iz razloga sto se ne moze uzeti abdest preko laka,niti gela,niti nadogradnje.Znaci morala bi uzeti abdest,pa nalakirati kad izgubis abdest skinuti lak pa abdestit pa ponovo nalakirati.Nadam se da sam ti objasnila.
Inace ja sam jednom uradila tu tzv nadogradnju,taman mi dosla
a trebala sam na put reko hajde jer i sama imam tu ruznu naviku,grickam nokte.ja sam sama sebi odlijepila jer prosla
nebi mogla klanjati.