Ja sam zadnji put radila u KS-u na Ilidzi poodavno, bila sam zadovoljna, ali ta cura vise ne radi tamo. Sada pitanje, dajte preporucite u reonu hrasno i okolo..ima li ko dobar da radi..Mrzi me vucarat se po gradu i traziti..treba mi neko blizu.
16.05.2012, 21:41
hatepsut
1241
IZVORNA PORUKA: D_K
moja snaha je nedavno 'nabacila' nove nokte i to mi je bilo ok dok su manji ali kad izrastaju nisu mi bas lijepi.. nakon toga miiislim da je radila geliranje i super izgledaju.. meni je problem jer sam se vratila svojoj staroj ruznoj navici i grickam nokte.. taman malo pustim da porastu jer su ruke mnooogo urednije i ljepse kad imam lijep nokte i onda posustanem.. ozbiljno razmisljam o geliranju tj. o najmanje stetnom postupku da dam sansu noktima da porastu. sad me zabrinuste kad kazete da se to mora stalno raditi ili da budu nokti katastrofa.. jos jedno pitanje, kako uzimate abdest? ja sam mislila da se ne moze uzeti abdest sa lakom na noktima a geliranje mi je sloj preko nasih noktiju.. hm.. sta mislite??
Mozda nije prikladno,ali ne radim nokte iz razloga sto se ne moze uzeti abdest preko laka,niti gela,niti nadogradnje.Znaci morala bi uzeti abdest,pa nalakirati kad izgubis abdest skinuti lak pa abdestit pa ponovo nalakirati.Nadam se da sam ti objasnila. Inace ja sam jednom uradila tu tzv nadogradnju,taman mi dosla a trebala sam na put reko hajde jer i sama imam tu ruznu naviku,grickam nokte.ja sam sama sebi odlijepila jer prosla nebi mogla klanjati.
16.05.2012, 21:59
Ilhana RR
6113
Oj, ja evo mastam danima o lijepim noktima... ako Bog da za 31 dan bice mi tip top =)
A ona polishturpija se moze koristi samo za poliranje, bez oni drugi =) Ja probala i funkcionise super =)
16.05.2012, 22:02
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: bellla
Ja sam uslugu kod doticne platila 50km,prije godinu i pol,jer je to bila cijena,a teska glupost mi je da ja moram govoriti da mi dodaje jos ovoga ili onoga,da bi mi se "sacuvalo",odrezalo,ono sto podrazumjeva cijena onih 50km,sta to znaci ako ne platim dodatni gel,sigurno ce mi se ovaj podignuti sa noktiju,sto se meni i dogodilo nakon 2 dana,na par prstiju,na sto sam poludjela i sve skoro pocupala .Taj dodatni gel dodje kao zivotno osiguranje na umjetne nokte
ja generalno ne mislim nista lose o geliranju,nadogradnji etc,kontam nego sam imala pasju srecu,takodjer mislim da Salmy super radi,pa cu kod nje otici na geliranje i french na nogama:))ako to radi
Ja koliko znam samo kod Anite su notki 50 KM i ukjučeno je šta poželiš, u ostalim salonima idu od najeftinije varijante pa do tih skupljih, ne mogu svi baš sebi priuštiti Anitu, zato postoje i varijante po 15,20 i nadalje KM
16.05.2012, 22:12
bellla
569
Pa vidi,ja neznam tko je Anita,niti me iskreno interesuje,cuj ne moze si svatko priustiti Anitu(koja ima cijenu 50km),a u N.Sarajevu,gdje ja zivim par njih radi po toj cijeni,izmedju ostalih i moja komsinica,koja ima i salon sa raznim drugim sadrzajima,iskreno neznam tko ide na geliranje i sl.i za to placa 15km,ako uzmemo u obzir da jedan lak dodje oko cenera
E sad mozda ce Anita kad cuje za ovo podignuti cijenu,jer ipak ne moze si svatko priustiti Anitu
16.05.2012, 22:17
Ilhana RR
6113
Ne znam ko vam je Anita al prije dvije godine ja sam ih radila u salonu Maja na Skenderiji i bila sam prezadovoljna al ne sjecam se koliko sam platila... mislim da je bilo 40 km, tu je bio uglavnom french, zvjezdice i geliranje =) ... trajali su mi ravnih 4 sedmice... prosleg ljeta nisam imala kad da joj odem tako da nisam kod nje radila al ove godine defenitivno ponovo idem tamo =)
17.05.2012, 10:02
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: hatepsut
IZVORNA PORUKA: D_K
moja snaha je nedavno 'nabacila' nove nokte i to mi je bilo ok dok su manji ali kad izrastaju nisu mi bas lijepi.. nakon toga miiislim da je radila geliranje i super izgledaju.. meni je problem jer sam se vratila svojoj staroj ruznoj navici i grickam nokte.. taman malo pustim da porastu jer su ruke mnooogo urednije i ljepse kad imam lijep nokte i onda posustanem.. ozbiljno razmisljam o geliranju tj. o najmanje stetnom postupku da dam sansu noktima da porastu. sad me zabrinuste kad kazete da se to mora stalno raditi ili da budu nokti katastrofa.. jos jedno pitanje, kako uzimate abdest? ja sam mislila da se ne moze uzeti abdest sa lakom na noktima a geliranje mi je sloj preko nasih noktiju.. hm.. sta mislite??
Mozda nije prikladno,ali ne radim nokte iz razloga sto se ne moze uzeti abdest preko laka,niti gela,niti nadogradnje.Znaci morala bi uzeti abdest,pa nalakirati kad izgubis abdest skinuti lak pa abdestit pa ponovo nalakirati.Nadam se da sam ti objasnila. Inace ja sam jednom uradila tu tzv nadogradnju,taman mi dosla a trebala sam na put reko hajde jer i sama imam tu ruznu naviku,grickam nokte.ja sam sama sebi odlijepila jer prosla nebi mogla klanjati.
ovo sam i pretpostavila.. raditi geliranje radi nekoliko dana nije bas isplativo a moze se desiti da svoje nokte zeznes.. eh, a ja sam mastala o ovako lijepim rucicama http://allwomenstalk.com/styles-that-stick-french-manicure/ znaci, moramo se odvici od svoje ruzne navike zar ne?!
a DK,ti si plaho fina zena,kazu moji prijatelji kojima si bila asistentica
17.05.2012, 10:32
sarisari
610
već sam pisala da su mi neke kolegice radila jeftinije varijante i da su imale loše iskustvo ja platim 50 KM i može mi biti dva mjeseca , geliranje radim već više od 4 godine, kada pocnu izrastati ako nemam vremena da odem na korekciju ili nove uraditi u tom momnetu samo ih skratim turpijcom i prelakiram ekstra izgledaju, prema tome ne razumijem ko se sve danas bavi kozmetičkim tretmanima pa su im proizvodi tako loši, a dok kupim lak oko5-10KM da ne govorim o onim skupljim koji ne može dugo da traje jer se nokti lakiraju svaki dan, pa aceton, vata....nabere se za dva mjeseca 50KM
a DK,ti si plaho fina zena,kazu moji prijatelji kojima si bila asistentica
ufff, uvijek me strecne kad cujem ovo.. nisam sigurna jesu li iz grupe koja me voli i kaze da sam dobra asistentica ili iz grupe koja me mrzi i kaze da sam jedna zmijuga .. eh.. tezak je zivot asistenata
17.05.2012, 10:37
bellla
569
Lutko lijepa,na BB sam bila sa mojom najboljom prijateljicom,pozdravila te:) ,ona i njezin momak bivsi te istinski hvale,a ja im vjerujem
izvinjavam se na OT.
17.05.2012, 10:45
D_K
2669
Lutko lijepa,na BB sam bila sa mojom najboljom prijateljicom,pozdravila te:) ,ona i njezin momak bivsi te istinski hvale,a ja im vjerujem
izvinjavam se na OT.
skontala sam odmah.. Jasmina mi je prisla na BB i kaze da je dosla sa prijateljicom a onda ti postas komentar ja se uvijek zezam, nemoj mi zamjeriti.. pozdravi je puno od mene, ona je jedna lutka. a saznala sam da nisu zajedno nedavno kad sam ga pitala gdje je Jasmina.. mislim nije mi rekao direktno ali sam skontala po odgovoru i nacinu kako je odgovorio.. bas mi je bilo zao
17.05.2012, 10:50
bellla
569
jest vala pokusavamo ih ponovo spojiti nadam se da cemo uspjeti
17.05.2012, 10:53
D_K
2669
jest vala pokusavamo ih ponovo spojiti nadam se da cemo uspjeti
ja sam muzu rekla kako sam skontala da nisu zajedno i da mi je bas zao.. nekako mi idu njih dvoje zajedno, djeca vrijedna, lijepo odgojena, upoznali se u dusu.. hajde javnite mi ako treba sta pripomoci.. kad vidim Nihada malo da pročačkam ..
19.06.2012, 12:27
bellla
569
ijuuuuuuuuuuu ,pogledajte ovo
19.06.2012, 13:48
sarisari
610
imam nagon na povracanje
26.01.2013, 23:43
ananas_ze
317
ima li neko savjet sta da radim s noktima, jer dok ih odrezem pojave se zanoktice, pa rezanje izbjegavam, turpijam ih, al mi nekako to nije to
22.02.2013, 11:37
veeseelaa
20552
cure gdje idete na manikuru? koji gel imate na noktićima
imate li neki prijedlog za neku finu boju il neki fin frenš?
25.02.2013, 12:43
sarisari
610
i ja trenutno imam ovu boju to je ona prirodna, tzv.milki boja sa diskretnim roskastim sjajem na vrhu niktiju i super mi je
09.07.2013, 08:15
mala86
2755
jel itko radio trajni lak?
procita na netu da manje steti noktima nego nadogradnja ili geliranje? a meni svakako treba samo par dana
04.05.2015, 08:54
Visnja RR
15102
da dignem temu
salmy .... ili druge zene ....ima li gdje kod nas kupti ove otapajuce gelove?