Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Molim sve dobre ljude da pomognu Jasminu......kao sto vidite nije u pitanju puno novca, ali je bitno da odreagujemo brzo. Molim sve vas da sutra aBd svoje kolege na poslu, fakultetu ili u skoli ukljucite u ovu akciju. Nije bitno koliko novca mozete izdvojiti za Jasmina, bitno je da imate zelju da pomognete. Ako nagovorite 5 vasih kolega/ prijatelja/ poznanika da izdvoje samo 1 KM bit cete od velike pomoći. Hvala vam unaprijed svima.....Jasmine, uz Tebe smo...
Broj mob. na koji se mozete obratiti 062/832-602 Hvala unapriijed
05.12.2011, 13:58
demented
183
Nadam se da će se novac prikupiti što prije. Molim te javi čim bude humanitarni broj na koji se može zvati.
05.12.2011, 22:06
neki x
704
Demented dusho,hvala tebi koja si se jedina javila ovde... Ako bude humanitarni broj,javim...Ljubim te
08.12.2011, 20:11
lely
1265
I ako znam koliko ste humane i koliko ste puta pomogle drugima u teškim situaciama,osjećam dužnost da vas i ja lično zamolim da pomognemo ovom momku.Sa njegovom situaciom sam upoznata još od ranije i samo mogu reći da je za kratko vrijeme prošao kroz pakao. Ne dozvolimo da izgubi svoju jedninu nadu i pomozimo mu da aBd ozdravi.
Račun za uplate iz BiH: 1941022842801163 iz inostranstva: Iban Code: BA39 194-102-28428022-30. otvoren je i novi racun u turkish ziraat bannci na ime jasmin maksić km racun je 1860004055580015 i de...
12.12.2011, 21:04
scarlett
1517
Dajemo na aukciju nešto od našeg nakita, postavit ću na nekoliko tema po nešto. Nadam se da će vam se dopasti i da ćete učestvovati u akciji, ko najviše ponudi neka uplati na mjestu koje je njemu zgodno. Nadam se da ćemo uz uzajamno povjerenje i želju da pomognemo, barem malo pomoći ovim ljudima za koje se molim da aBd njihove najveće želje koje se zasigurno odnose na zdravlje budu aBd ispunjene.
"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."