Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
poštovana gospodjo,ja ću Vam odgovoriti..Dr.Klempić Fatima je divan čovjek a ujedno i veoma sposoban liječnik.Sve u svemu,nemate razloga za zabrinutost.Donijet ćete Vi na svijet divno,zdravo i prelijepo čedo.Srećno i navijam za Vas.
19.07.2009, 14:16
nita
550
Romali, odlično si odgovorila! Nisam htjela ništa više komentarisati, jer bi prešlo u raspravu ...
19.07.2009, 14:18
Sandraa
12
A,zašto ne?Ako taj problem ugrožava trudnoću,bebin život..?A,mi smo samo spremni kritizirati i krivicu prebaciti na nekog drugog???Kada je meni,moj liječnik isto to rekao,nisam bila povrijedjena,Dapače.Učinila sam sve,što sam mogla da njegove savjete i poslušam.U ineresu mojih beba.
19.07.2009, 14:25
Sandraa
12
Jedno moramo shvatiti,prvo da budemo samokritični,pa tek onda kritični. Nema potrebe ni za kakvom raspravom,ali ako ja dođem na carski rez i kazem ljekaru da nisam nista jela(slazem),za moguce komplikacije ne mogu kriviti njega!
19.07.2009, 14:47
Sandraa
12
Divno i svaka čast za Vas! Prava žena i majka.Puse za bebu!Bezbroj slatkih pusica!
19.07.2009, 14:52
Sandraa
12
Divne savjete dajete.Umirili biste svaku buduću mamu.Bravo za Vas,tako i nastavite.
19.07.2009, 14:57
Sandraa
12
Čestitam na rodjenju "prazničnog" čeda.Mada je,nama majkama,svaki sekund proveden uz našu djecu praznik.Pusa malom,slatkom dječaku i majci koja mu je podarila život.
19.07.2009, 15:09
poetesa
242
Hvala na odgovoru :) i lijepim riječima
19.07.2009, 17:18
Sandraa
12
Nema na cemu.Ako Vam treba bilo kakva pomoc,ja sam tu.Mozete racunati na mene.
22.07.2009, 13:32
poetesa
242
Ovo je vjerovatno smiješno pitanje, ,,, za mame sa dugom kosom: pretpostavljam da se smije imati gumica za vezanje repa ili nekakva traka ? ja volim znat sve do sitnice
22.07.2009, 13:38
Anoniman
ja se i vjeruj nesjećam da li sam imala zavezanu ili puštenu kosu...ma možeš naravno
22.07.2009, 15:25
Sonja
2429
naravno da se moze imati.. cak vam sestre kazu da zavezete kosu ( ako vam je pustena) a za trake nisam bas sigurna uglavom gumice bez problema
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
22.07.2009, 20:25
HannaS
373
Mene samo zanima o cemu ova Sandraa pise??? Konta li neko ovo???
06.08.2009, 13:25
poetesa
242
Drage evo imam mjesec dana do termina - 1 dan iščitavam ovu temu... Vidim da se ipak svašta može ponjeti, pa me interesuje u šta ste pakovale sve te stvarčice.. npr moja drugarica je nosila u plastičnoj kesi, mislim da ulošci, pelene i sve to što treba ne može stati u veći neseser...Znači, hoćel prigovarati na prijemu ako vide torbu? :)
06.08.2009, 15:39
Chuchi
563
Joj ja nisam znala da sve mogu ponijeti sa sobom pa sam u zadnjem trenutku stavila u kesu, i tako imala kod sebe. Ali sam vidjela da ima porodilja koje su nosile ovece nesesere, u koje moze sve stati, a imas opciju i onih nesesera kao manji koferi, ono za sminku i to. Uostalom, vidjeces kad spakujes sve da ti i nece trebati torba kao sto mislis, nego samo oveci neseser, a recimo sok, uloske ono sto je vece ces svejedno staviti u kesu, dakle odvojiti od higijenskih sitnica. Sretno!
07.08.2009, 13:56
poetesa
242
e hvala ti , imam nekakav neseser nije baš kofer ali je oveći i četvrtast... Vjerovatno ne bi ni moglo baš torbu donjeti na porođaj :)
08.08.2009, 15:14
IvanaTz
827
Poetesa, meni je termin 4.9., mogle bi se mi i vidjeti gore na gradini , i ja polako spremam stvari za porodiliste i dvoumim se oko torbe odnosno nesesera, ne znam ni ja u sta da spakujem sve te stvarcice! imam onu cvrstu putnu torbicu - neseser za kozmetiku pa ne znam da li ce mi dati u tome da unesem stvari, a u nju bi mi taman sve stalo. treba ponijeti i kakvu bolju kesu za svaki slucaj ako ne budu dali pa ako se bude moralo prebacivati u kesu...
08.08.2009, 16:06
Nunichi
4125
E meni se to upravo desilo...u po one frke i straha,na prijemu sam morala prebacivati stvari iz torbe (nije bila velika,onako srednja ona koja dodje uz kolica) u kesurine. Uh kako sam se bila iznervirala,ko siroce sa onim kesama kroz hodnike,pa u lift...ccc bas mi muka kad se sjetim. Jos mi neke stvari nisu mogle stati u kese... Ali cim sam se porodila mm je vratio tu istu torbu koju sam morala ostaviti. Tako da sam u sobu ipak otisla sa svojom torbom. Budalastinje pa et...
Sretno Ivana i poetesa...
08.08.2009, 19:23
ns.mery
98
Definitivno kesa i ja sam dole na prijemnom prepakovala iz torbe u kesu jer nedaju torbe , i zato nemojte nositi torbe nego neku malo jacu kesu
09.08.2009, 06:52
poetesa
242
09.08.2009, 16:46
triplemama
1097
Ja sam prošla sa koferčićem za šminku bez problema
Hvala Nunichi ! Ma ja cu probati sa tim kofercicem za kozmetiku pa ako prodje - prodje, a ponijet cu neku bolju kesu ako budem morala prebacivati...
03.09.2009, 13:58
Super dada
198
Ciao raja. Evo da dopisem ponesto na ovu temu.
Porodila sam se nedavno u tuzlanskom porodilistu. Pa ono gore nije normalno. kao da su ih sve iz pakla protjerali. Cast izuzecima. Nije mi jasno kako su onako svi isfrustrirani i neljubazni.
Ja sam se tako nistavno osjecala. Doslo mi je dijete na svijet, emocije i hormoni mi divljaju a ja moram da svarim nekulturu, neprofesionalnost i neljubaznost odvratnog osoblja. Poneko od mladjih medicinskih sestara i ljekara je iole ljubazan i ponasali su se prema meni korektno ali takvih je gore tako mali broj.
Zali boze plata sto ih dobijaju.
Sretno buducim mamama i pripremite se psihicki na takvo grzno ozracje u tuzlanskom porodilistu pa ce vam biti lakse kad znate sta vas ocekuje.
pozz
03.09.2009, 16:49
mamica87
518
IZVORNA PORUKA: Super dada
Ciao raja. Evo da dopisem ponesto na ovu temu.
Porodila sam se nedavno u tuzlanskom porodilistu. Pa ono gore nije normalno. kao da su ih sve iz pakla protjerali. Cast izuzecima. Nije mi jasno kako su onako svi isfrustrirani i neljubazni.
Ja sam se tako nistavno osjecala. Doslo mi je dijete na svijet, emocije i hormoni mi divljaju a ja moram da svarim nekulturu, neprofesionalnost i neljubaznost odvratnog osoblja. Poneko od mladjih medicinskih sestara i ljekara je iole ljubazan i ponasali su se prema meni korektno ali takvih je gore tako mali broj.
Zali boze plata sto ih dobijaju.
Sretno buducim mamama i pripremite se psihicki na takvo grzno ozracje u tuzlanskom porodilistu pa ce vam biti lakse kad znate sta vas ocekuje.
pozz
Nije to do medicinskog osoblja draga moja i ja sam se porodila prije mjesec i divim se svakome ko gore radi od doktora pa do one radnice,kakve su zene i kako se ponasaju!!!Zalosno je da jedna odrasla osoba kraj kante ostavlja ulozak te pusti da iza nje bude lokva krvi a da ne ocisti za sobom!!!isto tako mi nije jasno da zena koja rada svoje 6 dijete vristi ubi u mozak ko da moze joj dok. pomoci neka koja se po prvi put porada ne vristi toliko Ne znam zasto se svi zale kad su prvo zene koje dodu neljubazne i nekulturne i ne shvataju da nemaju sestre ni doktori vremena da oko nekog titraju!Ako se normalno ponasas prema njima i slusas sta pricaju onda sasvim dobro prodes!meni je gore muka bilo jos sam lezala 16 dana al mi je vise bilo muka od ponasanja koje kakvih zena i njihove higjene!To samo da pokupis kakvu bolescuru a one jadne radnice crkose cisteci za njima.a to sto kazes zali Boze plate sto dobijaju moja ti zasluzuju oni vecu platu od bijednih 700KM a crkose radeci!A moje misljene kome god se ne svida nacin rada neka ostane kod kuce i nek se porada!S ovim ne zelim nikog licno uvrijediti niti prozivam koga samo sam zeljela reci ono sto mi je na jeziku
03.09.2009, 21:43
Aminad
687
Ne znam zasto se svi zale kad su prvo zene koje dodu neljubazne i nekulturne i ne shvataju da nemaju sestre ni doktori vremena da oko nekog titraju!Ako se normalno ponasas prema njima i slusas sta pricaju onda sasvim dobro prodes!meni je gore muka bilo jos sam lezala 16 dana al mi je vise bilo muka od ponasanja koje kakvih zena i njihove higjene!To samo da pokupis kakvu bolescuru a one jadne radnice crkose cisteci za njima
Doktori i sestre su svako na svoj način i ljubazni i drski, zavisno od situacije, ali mamica87 je upravu žene same sebi ponekad otežavaju.