Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mala_sa reci mi da si te tablete dobila ovdje please ,a pretpostavljam dasu otamo,jer ih nisam vidjala.
Nisam draga, ovdije su nam to dali. Ovo je samo kutija puna praha, nisu tablete. Pitaj sutra doktora, mozda ti i on predlozi nesto na ovaj princip, mora i dole da bude ovakav slican lijek... Saljemo vam veliki zagrljaj podrske A i ja . Da znam da se smije davati "na svoju ruku", ja bih ti poslala jednu kutiju.
Drznice i ciciban - bebice su masAllah medovi pravi
18.01.2012, 22:35
Amam
659
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Mala_sa reci mi da si te tablete dobila ovdje please ,a pretpostavljam dasu otamo,jer ih nisam vidjala.
Nisam draga, ovdije su nam to dali. Ovo je samo kutija puna praha, nisu tablete. Pitaj sutra doktora, mozda ti i on predlozi nesto na ovaj princip, mora i dole da bude ovakav slican lijek... Saljemo vam veliki zagrljaj podrske A i ja . Da znam da se smije davati "na svoju ruku", ja bih ti poslala jednu kutiju.
Drznice i ciciban - bebice su masAllah medovi pravi
Hvala vam,poljubac vam saljemo E i ja. Nazalost ovdje to nema,u tom obliku ovdje ima samo b-kompleks,stavlja se u mlijeko s okusom cokolade. Hvala ti puno! I da zaboravih reci da su bebe zaista divne,masallah!
18.01.2012, 23:28
saritaa
-109
sultanija i mi kasnimo sa ovom vakcinom, trebali smo odmah poslije nove godine, ali evo nikako nam se neda, vidjet cu ujutro kakav ce biti pa mozdea odemo nek ga bar pedijatar pregleda .
mimikimi sretno malenoj hodalici, akB. da sto manje padala .
ciciban mi zene smo jake, a kad su nasa djeca u pitanju onda smo natprirodno jake i fizicki i psihicki, ovo ti govorim iz licnog iskustva, sretno sutra
18.01.2012, 23:28
mimikimi
258
ev i mene napokon cura se premorila i zaspala a ja kontam na kupanje satrala me danas
jeste palacinka moja cura ocepila tacno je nemogu zaustaviti masanla doduse ona vec odavno ustaje i pusta se,ali korak i pad na guzicu ili naprijed,e danas me skroz iznenadila jos sam pod utiskom za mame malih bebica ja sam se snalazila tako sto je carica spavala u kolicima a ja radila sta imam tako negdje do 2,5 mjeseci nisam imala ove ljulje nekako bebe iz njih brzo izadju ali da nisu dobre jesu brate ko bi navazdan nosao maze animagical duso ne boj se zubara ti si velika cura proci ce to lijepu noc vam zelim svima
18.01.2012, 23:31
mimikimi
258
hvala svima na cestitkama
i da izvinite me na greskama u pisanju
19.01.2012, 08:15
ciciban26
281
Opet ja sama Jutro,mada meni i nije noci bilo,nikako nisam mogla spavati,u 5 jutros sam se kupala i peglala kosu ,nikad bolji pritisak vode na 11 spratu nije bio Sensia u ono malo spavanja uspjela sam te sanjati,ali su to tolike gluposti da sam se dobro ismijala kad sam se sjetila,imala si neku dugu,sarenu suknju gluho bilo i stare nene ljepse nose
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
19.01.2012, 08:31
ciciban26
281
Bebix nasem drugu sretan mali rodjendanko
19.01.2012, 08:43
Sensia
1096
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Opet ja sama Jutro,mada meni i nije noci bilo,nikako nisam mogla spavati,u 5 jutros sam se kupala i peglala kosu ,nikad bolji pritisak vode na 11 spratu nije bio Sensia u ono malo spavanja uspjela sam te sanjati,ali su to tolike gluposti da sam se dobro ismijala kad sam se sjetila,imala si neku dugu,sarenu suknju gluho bilo i stare nene ljepse nose
nek ti bude na hajr san, a izvini to za suknju cemo na kafi zagrli svrcu od mene najjace sto mozes, moja U imala losiju noc prduckaaaaaaaaala stenjaaaaala evo sad kunja a mama doruckuje i pije nesicu.....
19.01.2012, 09:03
enči80
123
IZVORNA PORUKA: ciciban26
Bebix nasem drugu sretan mali rodjendanko
...a i drugu Mahdiju velikih pola godine
19.01.2012, 09:05
enči80
123
Jutro i od mene Kod nas sve po starom samo što cure traže više pažnje pa neJmam vremena za piskarat.
19.01.2012, 09:11
senka27
85
Cicibanko sretno da vam bude...jubni princezu
i mi poranimo i pravi smo padobranci , naspavala se nisam al hajde tako je s malim bebama... imamo malo grceva al jako malo hvala Bogu
mozda 2-3 puta dnevno stenjanje i napinanje po 20-ak min ostalo vrijeme smo ok!
da nama danas 1 mjesec kako smo se rodili jeeeee
i mi da cestitamo korake male slatke i sve sto se cestitati treba
a bolesnim bebama zelimo da st prije ozdrave
19.01.2012, 09:17
mersiha 77
940
draga moja palachinken cestitamo dlugu Mahdiju polurodjendancic,da ti bude ziv,zdrav i pametan Abd da ti i tm vidite samo dobro od njega
Senka cestitamo 1 rodjendancic
Mala_sa pa ko nas to posvadja ni da pitas za nas Amam kako tvoj svrco? Animagical duso kako si,jel Ajnur spavao.odgovoricu ti na pp kad se vratim moram voditi Anesa na vaganje i mjerenje jeeeeee
19.01.2012, 09:20
mersiha 77
940
Cicibanko kad ides? ako ja nebudem tu nek vam je sretno aBd i da se vratite sto prije sretne i vesele,a hocete akobogda moja bebica je dobro od brata pitala si me sto je operisan pa on se rodio sa rascijepljenom usnicom i sad je hb sve odlicno zarasta i tebi i tvojoj ljepotici zelim sto brzi opåoravak
19.01.2012, 09:21
ciciban26
281
Sensia ,ljubi nam i ti nasu drugaricu Umicu Sad su one velike cure,sve bolje spavaju,a nekad moraju praviti frku nocu da se mame ne opuste . E je sinoc u 4 razgovarala s vrtuljkom i onda napunila pelenu Ooooo a sto nam je Mahdi vejiki djecak ,a kao da smo juce pratili direktan prijenos . Pa Mahdicu neka je sa srecom Senka i tvojoj bebici sretan prvi mali rodjendan
Mi vam se idemo polako spremiti,mislite na nas ujutro i dovite za nas. A mi vam se za koji dan vracamo zdrave i ćile
19.01.2012, 09:24
ciciban26
281
Mersiha hvala . Drago mi je da je bebica od tvog brata ok,bice i moja cura aBd. Kad se ona sutra vrati svojoj mami sve ce biti lakse
19.01.2012, 09:27
enči80
123
Mi vam se idemo polako spremiti,mislite na nas ujutro i dovite za nas. A mi vam se za koji dan vracamo zdrave i ćile
Sretno
19.01.2012, 09:28
zumbulcica
488
Jutro cure.Ja evo uganjah par minuta da vam se izjadam. Moja svrcolina nece nista da jede , sa cikom se samo igra, flasicu nece pa nece a one vocne kasice bi mogla pojesti i tri cini mi se kad bi joj dala.Necu da je trpam vocem onda jos manje mlijecka hoce , uh ubi me.
Senka, sretan rodjendan. Palacinko, vi pola godine, mashalah Nek su vam djecica zdrava i vesela Odoh onom mom piletu probet ugurat sta u kljun
19.01.2012, 09:32
zumbulcica
488
Cicibanko, sretno, bicete u nasim dovama brz povratak kuci
19.01.2012, 09:32
enči80
123
Moja svrcolina nece nista da jede , sa cikom se samo igra, flasicu nece pa nece a one vocne kasice bi mogla pojesti i tri cini mi se kad bi joj dala.Ne
...koliko joj količinski daješ pa se tako zasiti?
19.01.2012, 09:37
zumbulcica
488
ooo Enči tu si. Ma kolko god da joj dam ona nece ciku nakon toga, i kad pojede 60 ml voca i kad pojede 120ml ciku nece nakon toga,u ozbiljnoj je zavadi sa cikom a kad joj ponudim AD ko da joj otrov dajem , eno nme zove
19.01.2012, 09:56
star
321
jutro bebama i mamama
sretan mali rodjendanko svima koji slave( Mahdicu poseban ) ..i brz oporavak bolesnicama malim..
mi sinoc svaka tri sata ko navijeni na budjenje..od jutros prica prica pricaaaaaa....ljubi ga mama odmah mi dan popravi...
jel se ikom desilo da beba ima grceve nakon 3,5 mjeseca i to samo ujutro od 07-09h..skoro pa svako jutro? tako vec citav mjesec..a ona grozna faza s grcevima je prosla sa 1,5mj...tad nismo nista spavali..sad je to samo ujutro..i to on ne otvara okice nego samo stenje i opet zaspi..
19.01.2012, 10:01
mersiha 77
940
IZVORNA PORUKA: zumbulcica
ooo Enči tu si. Ma kolko god da joj dam ona nece ciku nakon toga, i kad pojede 60 ml voca i kad pojede 120ml ciku nece nakon toga,u ozbiljnoj je zavadi sa cikom a kad joj ponudim AD ko da joj otrov dajem , eno nme zove
zumbulcice ali prvo joj daj siku,pa tek poslje kasicu niposto prvo kasicu
19.01.2012, 10:02
palachinken
5397
Dobro jutroooooo, nama šest mjeseci, a vidim da smo okasnili na vlastiti party
Hvala vam sto ste se sjetile i hvala na cestitkama od mog sline i mene!
19.01.2012, 10:04
animagical
5604
jutro svima!
drugu Mahdiju sretan polurodjendan, klipan jedan, cuj pola godine, juce se ispililo i bebix sretan drugu I cetvti rodjendanko da su zdravi i sretni svojim roditeljima ciciban sretno, da nam se aBd brzo javis s dobrim vijestima
19.01.2012, 10:11
palachinken
5397
Naravno, bebix, senka, sretni mali rodjendančići i vašim lopovima
star, jel moguće da mu taj AD koji pije ne odgovara?
ciciban, SRETNO, čekamo dobre vijesti!
< Poruku je uredio palachinken -- 19.1.2012 10:12:02 >