cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Rodila BEBICA!!

clock-img

08.12.2011, 00:54

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

Hvala na lijepim zeljama i amin na dovamauser posted image

i mi stigle konacno kuciuser posted image s tim da je mama 25. rodjendan docekala u bolnici al hB sve je proslouser posted image

new mama moze biti, ja sam 12 dana gore promijenila par cimerki, ko ti je snaha?

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

08.12.2011, 08:55

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

cestitke

clock-img

08.12.2011, 09:31

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Hvala na lijepim zeljama i amin na dovamauser posted image

i mi stigle konacno kuciuser posted image s tim da je mama 25. rodjendan docekala u bolnici al hB sve je proslouser posted image

new mama moze biti, ja sam 12 dana gore promijenila par cimerki, ko ti je snaha?

Mislim da ste lezale skupa u sobi poslije poroda,dok ona nije izasla....Mirelauser posted image
hB da ste dobrouser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

08.12.2011, 09:49

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

jel ona ima vec jednog sina i rodila sad drugog i imala je i ona malo osjetljiviju epiziotomiju il je druga koja se porodila isti dan kada i ja?

samo njih 2 su bile sa mnom, kasnije mi nisu nikog ni stavljali u sobu valjda da se bolje oporavimuser posted image a mozda i iz straha jer sam dobila temperaturu pa nisu odmah ni znali sta je al je hB bilo bezopasno

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

08.12.2011, 09:53

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Bebica11

jel ona ima vec jednog sina i rodila sad drugog i imala je i ona malo osjetljiviju epiziotomiju il je druga koja se porodila isti dan kada i ja?

samo njih 2 su bile sa mnom, kasnije mi nisu nikog ni stavljali u sobu valjda da se bolje oporavimuser posted image a mozda i iz straha jer sam dobila temperaturu pa nisu odmah ni znali sta je al je hB bilo bezopasno

Nema,sad je rodila curicu,a koliko sam je skontala bile ste poslije poroda u sobi,ona je rodila u 12:00 h,da ti malo pomognem,ako je to touser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

08.12.2011, 10:37

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

Onda je to bilo kad sam imala uzasne bolove pred operaciju, uhhh, sjecam se da je bila zenica s kcerkicom, moguce je :)))

Zadnji članci

article-img