Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Moje licee se poslije poroda potpuno promijelilo. Da napomenem, da je u obje trudnoce blistalo i da nisam morala koristiti sminku. Medjutim, evo poslije pola godine valjda hormoni malo luduju pa je koza oko nosa i usta nesto vise suha, nekad se peruta. A generalno je neka mjesovita sta znam. Koristim Chera di Cupra ali mi je ta bas premasna. I nesto za ciscenje lica da je bas bas dobro. Imam 25 god, pa eto ne znam uopce ni kad treba poceti korisiti one kreme protiv bora :D
26.05.2015, 10:24
ziki
1815
Ja godinama kristim Vichy normaderm kremu, nekad anti age nekad ne, onaj gel za umivanje. uzimam i normaderm puder. Masna mi je koža i treba mi nešto mat da ne sijam previše. A probala bih i nešto novo, prirodno
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
26.05.2015, 10:32
merima_s
398
IZVORNA PORUKA: calahoe
IZVORNA PORUKA: merima_s
Nedavno sam naručila kremu,tonik i serum od smilja od Glorije Galić. Proizvodi su savršeni a puno jeftiniji od sličnih iz Loccitane-a. Mama je jednom probala i odma pita kakva ti je ono krema, kako je dobra. Imaju dvije veličine pakovanja pa ko želi može probati sa manjom.
Molim te za cijenu kreme i seruma, ako nije problem
Krema od 30 ml je 25 KM, od 50 ml 35 KM,tonik 10 KM, serum je oko 40 KM čini mi se.
26.05.2015, 10:43
calahoe
207
Hvala ti fakat sve kupiti za cijenu kreme u Loccitane
< Poruku je uredio calahoe -- 26.5.2015 10:45:11 >
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
28.01.2016, 15:17
Mamica24
1090
Medi_87 i meni je lice mješovito... Obrazi suhi čelo nos i brada masni užas...
Koristi neko Goji kremu sa neta??
22.02.2016, 23:01
pony2507
60
Afrodita Najbolja od svih probanih...