cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: koju kremu za lice koristite

clock-img

26.05.2015, 09:58

clock-img

amrara

pencil-img

97

Moje licee se poslije poroda potpuno promijelilo. Da napomenem, da je u obje trudnoce blistalo i da nisam morala koristiti sminku. Medjutim, evo poslije pola godine valjda hormoni malo luduju pa je koza oko nosa i usta nesto vise suha, nekad se peruta. A generalno je neka mjesovita sta znam. Koristim Chera di Cupra ali mi je ta bas premasna. I nesto za ciscenje lica da je bas bas dobro. Imam 25 god, pa eto ne znam uopce ni kad treba poceti korisiti one kreme protiv bora :D

clock-img

26.05.2015, 10:24

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Ja godinama kristim Vichy normaderm kremu, nekad anti age nekad ne, onaj gel za umivanje. uzimam i normaderm puder. Masna mi je koža i treba mi nešto mat da ne sijam previše.
A probala bih i nešto novo, prirodno

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

26.05.2015, 10:32

clock-img

merima_s

pencil-img

398

IZVORNA PORUKA: calahoe

IZVORNA PORUKA: merima_s

Nedavno sam naručila kremu,tonik i serum od smilja od Glorije Galić. Proizvodi su savršeni a puno jeftiniji od sličnih iz Loccitane-a. Mama je jednom probala i odma pita kakva ti je ono krema, kako je dobra. Imaju dvije veličine pakovanja pa ko želi može probati sa manjom.

Molim te za cijenu kreme i seruma, ako nije problemuser posted image

Krema od 30 ml je 25 KM, od 50 ml 35 KM,tonik 10 KM, serum je oko 40 KM čini mi se.

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

clock-img

26.05.2015, 10:43

clock-img

calahoe

pencil-img

207

Hvala tiuser posted image fakat sve kupiti za cijenu kreme u Loccitane

< Poruku je uredio calahoe -- 26.5.2015 10:45:11 >

clock-img

31.12.2015, 18:58

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

http://ziaja.co.uk/products/face-care/creams/2965,argan-oil-protective-face-cream
nakon mnogo krema koje sam mijenjala, prva koja mi odgovara za moju mjesovitu kozu user posted image

clock-img

31.12.2015, 19:31

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

naziv joj je mrakuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

28.01.2016, 15:17

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

Medi_87 i meni je lice mješovito...
Obrazi suhi čelo nos i brada masni užas...

Koristi neko Goji kremu sa neta??

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

clock-img

22.02.2016, 23:01

clock-img

pony2507

pencil-img

60

Afrodita user posted image
Najbolja od svih probanih...

Mjesto na koje uvijek možeš otići se zove dom.
Imati nekoga ko te voli bez obzira na sve, zove se porodica.
A imati to oboje zajedno, zove se bogatstvo.

clock-img

22.02.2016, 23:03

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Medi_87

http://ziaja.co.uk/products/face-care/creams/2965,argan-oil-protective-face-cream
nakon mnogo krema koje sam mijenjala, prva koja mi odgovara za moju mjesovitu kozu user posted image

Gdje se moze kupiti i posto je?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.03.2016, 11:18

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

imate u Apotekama Sarajevo 50% sniženje na sve Eucerin proizvode

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

24.03.2016, 11:19

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: calahoe

Hvala tiuser posted image fakat sve kupiti za cijenu kreme u Loccitane

Medi..mnogo hvala na preporuci..
Kupila sam i mami i sebi i prezadovoljne smo user posted image

N&N

clock-img

24.03.2016, 12:02

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Od kako sam kikici uzela, nakon pljuskavica, onu kremu Jomeloop E, i ja se trackam njome, doduše samo kad sam kući, i nekako mi godi licu.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Zadnji članci

article-img