IZVORNA PORUKA: SailorMoon
Mogu samo reci grozim se na takve parove. Kad vidim zajednicki fb profil jos vise. Pa brate mili kako ste zivili prije braka. Kada ja hocu da izadjem sa prijateljicama hocu nekad i muza da odtracam, ne u losem smislu, ali neke njohove blamove da iznesem itd, gdje 100% znam da to nemogu kad je on tu, jer to onda nije fino jer je to onda ismijavanje. I sta cu ja da gledam utakmnicu?? bezveze samo da im smetam.
Mi hvala Bogu nismo vezani pupcanom vrbicom i hvala Bogu znam, da dodje do necega i razvoda braka da necu pasti u depresiju jer sam odjednom sama.
bravooo draga moja, ista sam ti
a ovo za zajednički profil bum vidjel kad se tiki javi
pocahontas šta bona nemaš vremena? ma daj
ja kad odem kod mame a mm kaže da će naletiti ja nadjem odmah izgovor da nema potrebe hahahah rekoh šta ćeš ti medju tri žene (mama, Ajša i ja) daj ba, mi pričamo o grudnjacima
kad mi dodju drugarice obično se prije ispali a ako se slučajno zatekne tu učtivo se pozdravi, progovori koju i nadje se u poslu, van kuće naravno jer nama je malo za spiku jedna soba hahahah nekad se rasporedimo po sobama
Naravno na babine, sunete, rodjendane familije idemo zajedno al ja imam jako puno aktivnosti bez mm i on bez mene
U kupovinu odjeće volim ići s drugaricama a u kupovinu namirnica o ne, nikako ne idemo zajedno jer se ne slažemo oko izbora artikala
a i ne treba mi, imam svoj bibi, sve što kupim utovarim a istovarit će mm kad dodjem kući
porodično se družimo svakako, malenu izvodimo jako često zajedno, od šetnji do igranja tenisa, odlaska na planinu, ručkove i sl
mislim da sam umjerena, ni previše ni premalo, a najviše uživam sa mm biti sama
Skoro smo sjedili s jednim bračnim parom koji se raskukao kako im je dosadno, kako nemaju raje i sl
kad smo se razišli kaže meni mm : jao hvala Bogu, mi nikada ovakvi nećemo biti
Mislim da treba imati vrijeme samo za sebe i svoje prijatelje, neke susrete s familijom i sl a naravno i vrijeme za svog muža, druženje sa njim i sa zajedničkim prijateljima
Sve umjereno
Ja zaista imam potrebu sjesti sama i sa bratom, i sa mamom, i sa prijateljicama itd i ne smatram da mm treba biti nazočan
Hvala mu što respektuje moj prostor