Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Kupila sam Likval Violet praskasti deterdzent za ves. Koštao je 4,45KM 3 kg, uzela sam jer je domaći, da probam i prijatno se iznenadila, odlično je otkuhao bijeli ves. Ja zadovoljna!
Tisal det. za sudje
Omeksivac Lilla , probala sam par i sa svim sam zadovoljna
Max Clean det. za sudje
Bimal ulje
Violeta t.papir
Hellena samponi
MADI piletina
Madi pileci cevapi
Klas tarhana
Oaza kisela voda
Laganini proizvodi
08.12.2014, 22:33
bebaa
-11235
ne nađoh adekvatnu temu pa evo ovdje da saspem šta imam... u subotu dobijem informacije koje su poznate javnosti ali nisam baš u toj mjeri znala šta se radi.... radi se o mesu..... od osobe iz prve ruke saznajem da ovi veći lanci mesnica uzimaju od određenih dobavljača meso koje je smrznuto 50 god ,to sam znala..... ali nisam znala da oni to meso drže u specijalnim hladnjačama,kad se odmrzne šprica se posebnim sprejevima i drži pod lampama koje daju mesu prirodnu boju dugo vremena...taj mi je sprej dohakao..... e onda čujem kako se to isto meso u Visokom odmrzne,skuha i onda suši,tačnije prosuši.....znači zgadiše mi meso...ovo je sve iz prve ruke info,čovjek radi s tim istim mesom.... ali danas opet čujem da se i piletina po marketima i gdje sve ne zadržava tako dugo jer je premazana nekim gelom ili čime već da s ene usmrdi brzo....pa odlučim da nabavim kakvo domaće pileće meso...ali me onda zbuni info da to isto pile je hem skupo po kilaži hem ima 2 i više kila.....gdje ima pile od 2 kile..... da ja pređem u vegeterijance....
08.12.2014, 22:43
bebaa
-11235
i da....sad vidim da sam spremala šnicle za ručak...ali meso je domaće,juče zaklana životinjka.....mesnica u Brezi.....a čula sam i za jednu na Ilidži koja takođe ima svoje domaće životinje,svoju klaonicu,mesnice,restoran....kažu da im je meso odlično...probat ću.....
08.12.2014, 22:43
Hannica
2920
Ti tek čula za to.
08.12.2014, 22:46
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ti tek čula za to.
za sprej i lampe jesam,tek..... za smrznuto već odavno znam....
08.12.2014, 22:55
minie
165
Mene samo nerviraju oni sto lafo uzgajaju "domacu" piletinu, a hrane je istom hranom kao i Ovako, PP, Bingo... i jos bubnu cijenu kg.
08.12.2014, 22:59
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: minie
Mene samo nerviraju oni sto lafo uzgajaju "domacu" piletinu, a hrane je istom hranom kao i Ovako, PP, Bingo... i jos bubnu cijenu kg.
e to i mene kopka...pile je pile,ne može imat 2 kg u sebi ako je jelo po propisu...nego je beli nakljukano....
08.12.2014, 23:00
Naida8
23
Samo da uletim i pitam koja mesnica na Ilidzi ima svoju klaonicu, da se presaltam :) ?
08.12.2014, 23:02
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: Naida8
Samo da uletim i pitam koja mesnica na Ilidzi ima svoju klaonicu, da se presaltam :) ?
AMS....to mi Ada reče...pvom prilikom ću doletiti da se snabdijem....
08.12.2014, 23:33
minie
165
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: Naida8
AMS....to mi Ada reče...pvom prilikom ću doletiti da se snabdijem....
Njihovo meso je prvoklasno, mada koliko sam ja upucena ima i Mujanic. A pile, ako je domace, kad ima 2 kg je vec kokoska ;)
ma daj, govedina s brucelozom, piletina od ptičijeg gripa, od janjetine možeš dobiti Q groznicu, ribu nikako jer je voda zagađena, od svinjetine trihinelu, povrće isto zbog osiromašenog uranijuma, a voće je previše prskano. Hebiga, jedino da gledam u sunce
ma daj, govedina s brucelozom, piletina od ptičijeg gripa, od janjetine možeš dobiti Q groznicu, ribu nikako jer je voda zagađena, od svinjetine trihinelu, povrće isto zbog osiromašenog uranijuma, a voće je previše prskano. Hebiga, jedino da gledam u sunce
Meni ova priča i mesu starom 50 g baš bezze, otkada ga jedemo pa stvarno nema smisla, kolike su im zalihe toga?
10.12.2014, 13:03
hatepsut
1241
uvozi se ledeno meso,staro .Rijetko cete u nekoj mesnici kupiti svjeze meso.Istina,imaju.ali cak i ove koje imaju svoje klaonice kupuju ovo uvozno jer je puno jeftinije.
20.04.2015, 17:41
leona81
6373
najbolji bomboni koji se proizvode u Bosni?
23.02.2016, 21:45
bebaa
-11235
da li je neko čuo za Zadrugu u Brčkom imala sam priliku prije par dana da dobijem 3 teglice džema koji su proizveli,nije namjenjeno prodaji...ja nešto ljepše i kvalitetnije što se džemova tiče dugo nidsam probala.... pa me interesuje ako je neko iz Brčkog zna li da li imaju oni u prodaji negdje te svoje proizvode,možda su s nekim u kooperaciji