Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bajrin komercijalista je jednom prilikom rekao ,da neka zena sto je radila za argetu i otisla u penziju sada radi za Bajru i zato je recept slican Argeti.
18.11.2012, 10:05
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: Ben 10
Bajrin komercijalista je jednom prilikom rekao ,da neka zena sto je radila za argetu i otisla u penziju sada radi za Bajru i zato je recept slican Argeti.
Mora da je do mene i moje djece jer sam par puta kupila njihovu pastetu i svaki put me je mali(4) provalio da nije argeta
18.11.2012, 10:10
Ben 10
907
Ja im i ne krijem da nije argeta ,moji je vole i znaju da je pileti ,cak vole i onu ovako pastetu plavu ,nisu ljubitelji uopste argete.
18.11.2012, 10:14
Medić*
29
Mi smo kupovali samo argetu. Sada smo argetu zamijenili Bajrinom pastetom ( ona zlatna )
< Poruku je uredio medic slatki -- 18.11.2012 10:16:04 >
18.11.2012, 10:18
Ben 10
907
Ja upravo jedem ovaj lokum i stvarno ga nemam obicaja kupiti ,dobio malac u vrticu paketic povodom hidzretske nove godine i taj lokum u paketicu ,oni ga nece ,ko djeca,ali nadjoh ljusku od oraha i to povecu umalo zub ne slomi.
18.11.2012, 10:20
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Ben 10
Ja upravo jedem ovaj lokum i stvarno ga nemam obicaja kupiti ,dobio malac u vrticu paketic povodom hidzretske nove godine i taj lokum u paketicu ,oni ga nece ,ko djeca,ali nadjoh ljusku od oraha i to povecu umalo zub ne slomi.
Moram onda biti pazljiva, ja nisam do sada nailazila na ljuskice.
Po jedna ona kutijica vazda ima u spajzu
18.11.2012, 10:22
vjestica
4335
nažalost slabo ima bh proizvoda koje mogu pohvaliti i koje kupujem violeta vskoro sve kupujem osim toalet papira i pelena megle ni pod razno, ni uz najbolju volju i trud, ali ja ono stavrno ne mogu, kao ni ovako proizvode moje pozvale ide almi ras pošto ste nahvalile bajru, sad ću i to da probam mada sam ovdje pohvala dosta ptročitala za lily omekšivač, i kad sam ga probala , razočarala se meni je veš strašno smrdio od njega na budž to ej staršno bilo koliko sam puta veš prala i kontaka od čega mi smrdi toliko jel naša firma barpeh? oni imaju super eurokrem
18.11.2012, 10:23
Ben 10
907
Pazi,ja mislila dobar komad oraha pa lijepo zagrizo ,kada gricnu ona ljuska.
18.11.2012, 10:25
Medić*
29
Koje mlijeko preporucujete? Mi koristimo samo megle 3,2.
Vjestice vidim da su iz Citluka Barpeh. Meni se onaj eurokrem Barpy to je valjda njihov nesto ne svidja ( samo Takovo eurokrem uzimam)
< Poruku je uredio medic slatki -- 18.11.2012 10:35:30 >
18.11.2012, 10:32
malena sharena
1196
Ja uzimam mlijeko tuzlanske mljekare, zelenoplava neka ambalaza, ima ga u Mer, masno je i kad pravim sutliju ispadne mi isto kao da je s domacim pravljena. Ja po sutliji gledam kakvo je mlijeko, ovo milkosovo i megle nista ne valja, kao da sam sa vodom pravila.
18.11.2012, 10:32
Ben 10
907
Meni nije tuzlansko lose ,a ni farma od milkosa. Ja kupujem vecinom nas proizvode i to bas gledam.Sto je to bolji Dukat ili Zbregovo mlijeko od Megle ili Farme.Ono mi alpsko i zgregovo nekakvo plavkasto kada ga otvorim ,providno,vec ga godinama ne kupujem. Kisela pavlaka od megle ,nijedna druga nije toliko dobra,sve se pretvore u vodu cim ih otvoris.Kajmak megle isto ima pocasno mjesto u mom frizideru,Travnicki kravlji sir ,Farmina feta sir,megle svjezi sir... Samo DOMACE!!!
18.11.2012, 10:38
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: malena sharena
Ja uzimam mlijeko tuzlanske mljekare, zelenoplava neka ambalaza, ima ga u Mer, masno je i kad pravim sutliju ispadne mi isto kao da je s domacim pravljena. Ja po sutliji gledam kakvo je mlijeko, ovo milkosovo i megle nista ne valja, kao da sam sa vodom pravila.
Meni se cini da je megle mlijeko dobro doduse drugo osim Moje kravice nismo probali ( to kada smo van BiH ) Moram probati ovo Tuzlanske mljekare.
18.11.2012, 11:35
malena sharena
1196
Ne znam, meni nesto ne odgovara, previse mi bijelo, nema mi ukus mlijeka. Za kajmak se slazem sa Ben10, dobar je, u nedostatku domaceg, skroz fin ukus ima.
18.11.2012, 12:24
zvončica
1115
Zaboravila sam pohvaliti Jami jufke, najbolje
18.11.2012, 12:44
irisss
210
Djeci, ako već kupujete paštete, kupujte Argete junior, navodno samo u njima nema nekog kancerogenog sastojka(zaboravila kako se zove )koji u dr. paštetama ima. To je info. koju sam čula od Prof. s veterinarskog fakulteta
18.11.2012, 12:49
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: zvončica
i ja se sad sjetih jami lisnatog najbolje samo zamjerka što ga rijetko gdje mogu naći
18.11.2012, 13:33
bebacha
1170
mlijeko Zott
18.11.2012, 17:36
Ben 10
907
Ja isto mogu da pohvalim pilece pljeskavice od Vimesa ,ali rijetko ih mogu naci ,kako su ukusne.
18.11.2012, 22:47
merima_s
398
Vala ja sve mliječne proizvode kupujem domaće, mlijeko Farma,Milkos ili Meggle,kajmak Smajic 26%, do sada najbolji,jogurt ppm ili bilo koji drugi ali baš domaći, vrhnje i maslac Meggle ili u PIK marketu maslac Pucan. Nikad ne bih kupila dukat mlijeko ili zbregov, nekako mi uopšte nije opcija. I ja baš zadovoljna. Možda zavisi sa koliko masnoce kupujete mlijeko. Ono sa manje masnoce je svako kao voda bezbeli.... A Bajra mesnice su odnedavno kod mene u komšiluku i samo kod njih kupujem, baš sam i njima zadovoljna.
19.11.2012, 16:39
amra_sa
65
Meni je Milkos užasan. Par puta kupila pokvareno mlijeko, u kesi i 1x pokvarenu pavlaku. Smajić, mliječni proizvodi su jeftini a ukusni.Njih svakako preporučujem.
19.11.2012, 17:19
ninuska
1939
IZVORNA PORUKA: zvončica
Ja sam uzimala par puta i nekako su mi debele . Sprind-ove su mi najbolje. Zar Jami ima lisnato? Nisam nikad vidjela, a voljela bih probati. Do sada sam uzimala Sprind.
19.11.2012, 17:20
ninuska
1939
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Koje mlijeko preporucujete? Mi koristimo samo megle 3,2.
Vjestice vidim da su iz Citluka Barpeh. Meni se onaj eurokrem Barpy to je valjda njihov nesto ne svidja ( samo Takovo eurokrem uzimam)
Meni je Farma super 2,8 %
19.11.2012, 17:32
Vinetu
872
Da još ponovim pitanje:
IZVORNA PORUKA: Vinetu Recite mi gdje kupujete domaće deterdžente za veš? Meni ih je jako teško naći (obično kupujemo u Robotu, Merkatoru ili u DP-u. Jednom sam našla Idu u Robotu i odmah uzela dvije kese, ali ga već odavno tamo ne mogu naći)
19.11.2012, 17:35
ninuska
1939
IZVORNA PORUKA: Vinetu
Da još ponovim pitanje:
IZVORNA PORUKA: Vinetu Recite mi gdje kupujete domaće deterdžente za veš? Meni ih je jako teško naći (obično kupujemo u Robotu, Merkatoru ili u DP-u. Jednom sam našla Idu u Robotu i odmah uzela dvije kese, ali ga već odavno tamo ne mogu naći)
Pogledaj u Interex-u ako ti je blizu
19.11.2012, 17:36
Vinetu
872
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: Vinetu Da još ponovim pitanje: