Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Ja sam Amra, sin je Emin, a kćerka Esma ( kao što se vidi iz potpisa )
Ja sam Lejla,a sin mi se zove Sadin _____________________________Nejla 06.01.2006 - 07.01.2006 :( Sadin 08.11.2007 :) Dzana 19.01.2012 :)
Edina a moji sinovi kao što se vidi Džanin i Dino _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Ja sam Adaleta, a malena se zove Asja _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Ja sam Arijana,a sin mi se zove Fedja _____________________________ Volim negativne komentare jer me tjeraju da budem bolja!
mama Šejla i cujica Emel
Fatma i Hana _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
Ja sam Dragana a kcerka Monika! _____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
ja- Halida kcerka- Irhana sin- Mirza _____________________________Irhana 28.11.1999. Mirza 26.04.2008.
Albina a mamina duša je Amer _____________________________Amer 21.09.2007.
Ja sam Vildana a sinovi Haris i Samed loli ih mati najvise _____________________________MAMINI MOMCI HARIS 18.04.2002 SAMED 04.07.2005
Sad za sad samo ja - Neira, a za još nismo sigurni šta je _____________________________Gospodaru moj, kad ja zaboravim Tebe, nemoj Ti zaboraviti mene. Naš dječak je došao 04.01.2010.
Evo statistike sad zasad
hvala dino _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Da se i ja prijavim Ja se zovem Almira, a moja princeza je Lorena..
Da povećam broj Lejli - ja sam Lejla a kćerkica je Merjem, mamina zvrk hanuma _____________________________Merjem, 11.11.2007. mamina sultanija Arman, 23.07.2010. mamin pasha
Ja sam Alma
Evo da se i ja prijavim. Ja sam Marina, a moja sinčina se zove Luka
Evo i ja da se prijavim. Ja sam Moamera a sin je Tarik
Ja sam Amina a moja dječurlija su: Merjema, Imran, Burhan _____________________________Merjema 02.08.2002. Imran 11.11.2005. Burhan 27.11.2007.
ja sam ajsa a curice adna i emina
Za sad samo ja - Asja.
Za sada sam samo ja Amela, ali ne jos za dugo, ako Bog da. Za ime bebice jos nismo sigurni..... _____________________________Ajlica Sunchica 04.12.2008.
Mamy2-Sabina klinka-Emina _____________________________Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?
Mersiha, kcerkice- Aisha i Merjema
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...