Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja jesam, uprkos svemu, sretna...hvala Allahu dž.š.
ja sam duboko uvjerena da pozitivno razmisljanje i ocuvanje vjere nakon velikih gubitaka i iskusenja, dovode do ispunjenja zelja.. isto kao kad kazu da neko nosi 'pozitivnu vibru' - kad sve sagledam zaista ima ljudi koji nose tu pozitivnost i tako im i bude u zivotu - sve se lijepo poslozi.. tako ce biti i kod tebe ako Bog da
Amin!Hvala ti za ovo
13.11.2011, 11:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Za mene je sreca svaki Addijev osmije i zagrljaj,novi zubic,nova rijec,dobro zdravlje moje porodice...To mi je najbitnije ... One male sitne stvari koje mene cine sretnom hmmm ima ih mnogo...Uvece leci u cistu opeglanu posteljinu,ujutro ustati ranom zorom i piti kafu dok izlazi sunce.Svjez zrak,crkut ptica ili prosetati jutrom negdje u prirodi ili plazom,Jesenje bolje na drvecu,prvi snijeg ili behar...Setnja plazom...Cini me sretnom kad usrecim soju porodicu,kadim izmamim osmjeh na lice...Buket cvijeca...Kad u sanducetu nadjem razglednicu ili pismo (nikako racun) Kad ucinim nesto za nekoga nije azno dali ga znam ili ne...Inace sam clan crenog kriza,redono skupljam pare ili odvojim sat -dva dobrotvornog rada...Znam da sam za nekoga nesto uradila... Ima u mom zivotu mnogo sitnica koje mene mogu usreciti i sretna sam radi toga...
ja bi samo ovo potipkala ...ovako i ja razmisljam vise nism opterecena milijunima stvari koji su mi prije bili negdje iznad glave..odrekla sam se milijun poslova, neke fantomske karijere,medija, izlozbi, izgradnje nekih za javnost bitnih zvanja, medalja, titula, nagrada.. ostavila neke djelove zamisljenog zivota ili onog mozda ocekivanog ..sanjanog... U zivotu se nista ne dogadja slucajno..i jednom sam prihvatila jedan posoa..human, tezak, psihicki i fizicki mislila sam privremeno tada...i onda sve to sto sam mislila raditi za sebe..bilo je bas sebicno..sad sve to isto radim...samo za druge posebne male ljude i osjecam se i korisno i ispunjeno, izgrađeno..i nagrađeno..i imam cesto na cemu zahvaljivati, bez obzira sto se cesto i ovdje iskukam ili pozalim na nesto, problem, muku, nepravdu..to ljudski i nikome nije strano..nakon svega me kuci doceka moj mali osmjeh i nista mi vise ne treba...pruziti ruku nekome kome treba je bit svega.. tako da me jako povrijedilo neki dan razmisljanje jedne meni jako drage osobe, koja je izjavila pred odredjenim krugom ljudi , da je moja vrsta odabira smjera zivota degradirajuca...kako se od mene ocekivalo mnogo i da sam mogla sto sam htjela....tako plitko i ne humano...tako bez srca..a ja sto radim radim sa srcem i ulozi svu sebe.
Tuzno kako su ljudi primitivni,ne znam da li uopste posoji naziv za takve...Ja sam cesto puta pokucala na vrata nasih ljudi skupljajuci pare za c kriz,ne da su me iznapadali vec su to bile rijeci grozne,pregrozne...A svi oni su ovdje pri dolasku dobili iglu,konac,krevet,kasiku,dzeparac od tog istog c kriza ...Zalosno kad cujem da mine ko kaze da uzalud trosim vrijeme a mnogi ne znaju da 6 pisljivih kruna nekom u Africi znaci imati tri obroka.....
13.11.2011, 17:39
henna ze
475
sreća je kad se ujutro probudiš i kažeš..bože hvala ti na još jednom danu.. sreća je Henna svaki krezavi osmijeh i ono jesi lijepa mama... sreća je kad je ona zdrava i kad smo zajedno.. sreća je leptir na dlanu...rolanje kraj rijeke..plesanje po kući...sreća je biti dijete , imati 33 godine i stajati na zemlji iako još uvijek malo lebdiš na oblacima... ja sam sretna svako jutro kad ustanem na noge i shvatim da i ovaj dan mogu uživati...
13.11.2011, 21:32
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
13.11.2011, 21:47
Sandrich
122
Sreca je kad znam da me jos 2 dana, od ujutru 1 dijele od moje ljubavi
13.11.2011, 21:52
pepika
863
uh Sandrich mogu mislit kako nestrpljivo iscekujes
15.11.2011, 12:57
koka i po
7309
kad proveden miran dan .....
15.11.2011, 14:42
SdZ
2784
Sreca je imati topao dom. Hvala Ti, Boze, na tome.
< Poruku je uredio SelmydZanky -- 15.11.2011 14:43:09 >
15.11.2011, 15:47
Anoniman
Za mene sreca je kad je se budim pored mm, a onda cujem djecu kako tapaju iz svoje sobe i ulijecu kod nas...a onda se svi mazimo.
17.11.2011, 13:18
emma.L
2731
IZVORNA PORUKA: Galicia
Sreca je kad se ide redovno u wc.
Ovo sam govorila punih 9 mjeseci , dakle sad sam opet potpuno sretna žena .