Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
pa ja bas ovim putem vodim Nou u vrtic ne znam, zaista volim pse, i sama sam ga imala i moji roditelji brinu o njemu, al da mi napadnu dijete, ne znam sta bih....uh....a oni jadni ni krivi ni duzni....grozno...
a ja bih rekla...ne daj Boze nikome. nije nevjerovatno nego je vrlo vjerovatno jer je ljudima svega preko glave. sve je vise ovakvih slucajeva a sve manje ljudi koje to interesuje jer se sit gladnom ne vjeruje.
19.01.2012, 14:15
Mala Selma
779
koko, bujrum ima se gdje spavati
19.01.2012, 14:17
koka i po
7309
19.01.2012, 14:18
ElmaB
4568
Ma sve si ti u pravu Koko, ali ja na ovakve slučajeve malo drugačije gledam. Je li rješenje doći pred zgradu Vlade i pokušati samoubistvo i onda te smjeste na psihijatriju? Definitivno nije. Zanimljivo je da su sva tri ovakva slučaja u posljednje vrijeme, bili ljudi koji imaju psihičkih problema.
a ja bih rekla...ne daj Boze nikome. nije nevjerovatno nego je vrlo vjerovatno jer je ljudima svega preko glave. sve je vise ovakvih slucajeva a sve manje ljudi koje to interesuje jer se sit gladnom ne vjeruje.
zato i ne kontam kako ne uleti i makar jednog politicara odgovornog za ovakvo stanje ne povali.. umjesto toga, on sebe spali, pa misli da nekoga zaboli guzica zbog toga.. jedino ce patiti njegova porodica..
19.01.2012, 14:25
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: koka i po
zato i ne kontam kako ne uleti i makar jednog politicara odgovornog za ovakvo stanje ne povali.. umjesto toga, on sebe spali, pa misli da nekoga zaboli guzica zbog toga.. jedino ce patiti njegova porodica..
u oba slucaja ce patiti. ne mora covjek biti lud da bi napravio ovakav cin. ja se ne bavim politikom. mene interesuju ljudi i njihove malo je reci tuzne sudbine i zivot. a ko nama garantuje da se sutra ne mozemo naci u istoj situaciji. ko nam garantuje da mozda nebi uradili nesto slicno ovome...ne daj Boze. zato i kazem da se sit gladnom ne vjeruje.
19.01.2012, 14:31
D_K
2669
pa niko nam i ne garantuje.. ja bih se cudila da se ne nadjemo u takvoj situaciji jer svi gledamo kako da prezivimo, kako da uradimo svoj posao a oni rovare li rovare.. milioni se krše i krčme a mi za to vrijeme gledamo svoja posla.. ali nejse, nemoj se osvrtati na moje danasnje postove, nekad sam i sama natakarena pa nisam bas neki sagovornik.. ili ukratko malo opletem pa sam za
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
19.01.2012, 23:59
Medić*
29
Strasno, ne mogu da vjerujem
20.01.2012, 00:03
Dida79
3252
E pa svasta na ovom svijetu zbog hranjenja rukom nekome oduzeti djecu nigdje veze
20.01.2012, 00:29
ananas_ze
317
mm mi rece da je procitao da osim hranjenja "zamjerka" je bila i na spavanje djece s roditeljima
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
20.01.2012, 10:31
Leena
2841
ma generalno, ja imam potpuno istocnjacku dusu i time me jos vise nerviraju ovi zapadnjaci koji misle da su izmislili svijet, pa eto i odgoj djeteta. Ko ima pravo majci(koja nije zapostavila dijete, dakle, sita, cista djeca) oduzeti njeno dijete zbog nečega tako glupoga?! Hrani dijete kako je kod njih običaj i tačka. Šta sad ko god doseli u Norvešku mora postati Norvežanin?! Pa živjela sam i ja u sred Sahare 4 godine, pa iako je običaj da svi jedu iz iste sinije, niko me nije oduzeo sto smo mi jeli iz tanjira... grrrrrrrrrrr....
< Poruku je uredio Leena -- 20.1.2012 10:33:32 >
20.01.2012, 10:31
Leena
2841
znam da je nekim nasim ljudima bila frka, u americi ja mislim, jer su na FB stavili slike kako se kupaju u bazenu u kojem su djeca bez kupaceg kostima?
To razumijem i podrzavam, ti roditelji zaborave kakvih sve luđaka ima na fb i kako se samo lako kopiraju fotografije