Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
koga brine vijest o stapicima nema potrebe ima skije+gotovih filtera cigara+masinica za punjenje ...sve za 15 km tako da kutija ispadne velicanstvenih 1.30 km parola je...snadji se i spoji ugodno s džepom korisnim
25.11.2011, 13:32
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: koka i po
koga brine vijest o stapicima nema potrebe ima skije+gotovih filtera cigara+masinica za punjenje ...sve za 15 km tako da kutija ispadne velicanstvenih 1.30 km parola je...snadji se i spoji ugodno s džepom korisnim
Pa sve su prilike da ću od januara početi "motati"!
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
mada ce biti krkljanac...pogotovo kada raspust pocne
Ali ne vjerujem da ce biti guzve bas, jeste li vidjeli cijene? 3 ili4Km/satu, zavisno od termina. To bas i nije jeftino, narocito u poredjenju sa Zetrom. Hoce li biti i ove godine ispred Merkatora, znali iko? Tamo je bilo 1Km/h, jeste da je maeno klizaliste, ali taman za djecu
Evo jedne fine vijesti Veselaaaaaa ovo sam ja rad tebe
05.12.2011, 22:13
Dida79
3252
IZVORNA PORUKA: ElmaB
IZVORNA PORUKA: koka i po
Pa sve su prilike da ću od januara početi "motati"!
Meni se sad dimi jedna motana izmedju prstiju A da me vidi babo Odlicna je