Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
donešena je odluka da učenice budu izbačene iz škole
Po meni su tu krive odgajateljice u vrticu. Učenice jesu napravile glupost, ali i one su samo djeca. Osim toga roditelji svoju djecu daju u vrtic ocekujuci da ce biti pod nadzorom odgajatelja koji su kvalifikovane i punoljetne osobe. Sankcije za ucenice su naravno bile neophodne, ali ne nesto ovako drasticno. Kako su lijepo zataskali greske JU i kola su se slomila na njih 3. Nadam se da nece zavrsiti na ovome.
U potpunosti se slažem. Pustiti učenice bez nadzora, bez prisustva odgajatelja je, između ostalog, i dovelo do ovog nemilog događaja.
04.01.2013, 22:50
IceRose
1512
jeste li vidjele ovo o opasnoj bebi opremi kod nas ?
zar ovo nije tuzno. mozda je 10 ljudi na listi koji to zaista zasluzuju... a pravila nalazu
pismenu prijavu s ličnom i umjetničkom biografijom, iscrpan opis umjetnikovog javnog djelovanja uz cjelovitu dokumentaciju o osnovnom umjetnikovom stvaralaštvu, a posebno u posljednje tri godine, popis ostvarenih međunarodnih i domaćih nagrada i priznanja za svoje umjetničko djelovanje, preporuku matičnog umjetničkog udruženja, društva ili javne ustanove ili mišljenje odgovarajućeg umjetničkog udruženja o vrijednosti njegovog umjetničkog stvaralaštva ili ukoliko nije član niti jednog udruženja da svoj stvaralački opus dokaže programskom knjižicom ili stvaralačkim djelima potvrđenim od kulturne institucije, javne ustanove, festivala, galerije ili izdavačke kuće sa međunarodnim referencama, potvrdu ili uvjerenje poreske uprave o tome da li je podnosilac zahtjeva u prethodnoj godini bio poreski obveznik, koje vrste, i ostvareni dohodak od neumjetničke djelatnosti, ovjerenu izjavu datu pod moralnom i materijalnom odgovornošću da je prijavio sve svoje prihode poreskoj upravi.
09.01.2013, 10:57
amrych
470
IZVORNA PORUKA: Galicia
Bez obzira slika je
Vjeruj mi da sam vidjala ruznija ljudska bica od ove slike.
hahahahahahahahahah