Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
A sto vasa djeca ne nose od kuce dorucak.rucak.uzinu? Ja ne bih dala da mi se djeca muce, i jedu svasta nesto, pogotovo ne ono sto oni ne vole. Imali ta opcija da se ne jede po njihovom jelovniku?
Vis-a vis svinjskih pasteta. Mogu oni posluzivati sta god zele, osim ako negdje pise da se to i to meso "ne smije" posluziti iz tog i tog razloga. Zato, ja mislim da ako vec znate da vam djeci daju nesto sto vi ne jedete, a ne postoji napisano i zakonom ovjereno pravilo, da se to i to ne smije davati, ja bih svojoj djeci svaki dan slala hranu.
18.12.2012, 15:40
Nedi
1147
Gali ne moze se nista u vrtiic donijeti da dijete jede. Samo flasica sa vodom.
U proslom smo nosili uzinu svaki dan a u ovom nista od hrane se ne donosi. Plaćamo dodatno svaki mjesec da imaju voće za užinu. I za te pare kuharica ode na pijecu i kupi im svjeze bar 2-3 puta u sedmici. A imaju dorucak i rucak i to ulazi u cijenu koju placamo na racun JU vrtici.
< Poruku je uredio Nedi -- 18.12.2012 15:41:16 >
18.12.2012, 15:44
Galicia
2433
Cuj ne daju. A zasto ne daju?
18.12.2012, 15:45
Hanady RR
18727
ovo nije tema za ovu vrstu rasprave niti priče kako to kod nas u vrtićima ide...imamo i teme za to...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
18.12.2012, 15:46
EEDITH
1217
IZVORNA PORUKA: Galicia
da druga djeca ne gledaju
18.12.2012, 15:48
EEDITH
1217
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ovo nije tema za ovu vrstu rasprave niti priče kako to kod nas u vrtićima ide...imamo i teme za to...
draga hanady,možda ima i onih što ne znaju ćirilicu
18.12.2012, 15:57
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: eldinky
IZVORNA PORUKA: Galicia
da druga djeca ne gledaju
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku...
Pa nek radi ko sta hoce. Onaj ko hoce nek uplati extra i nek mu se dijete hrani u obdanistu. Onaj roditelj koji nece tako nek salje djecu sa hranom, kao sto bih i ja.
donešena je odluka da učenice budu izbačene iz škole
30.12.2012, 00:03
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: anđelo
donešena je odluka da učenice budu izbačene iz škole
Po meni su tu krive odgajateljice u vrticu. Učenice jesu napravile glupost, ali i one su samo djeca. Osim toga roditelji svoju djecu daju u vrtic ocekujuci da ce biti pod nadzorom odgajatelja koji su kvalifikovane i punoljetne osobe. Sankcije za ucenice su naravno bile neophodne, ali ne nesto ovako drasticno. Kako su lijepo zataskali greske JU i kola su se slomila na njih 3. Nadam se da nece zavrsiti na ovome.