cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Friške vijesti !

clock-img

04.12.2012, 22:21

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Pihhhhhhhhhhhh što nisam muškarac, ovakva jedna bi mi sasvim odgovarala user posted image user posted image http://doznajemo.com/2012/12/04/platit-ce-muskarcu-13-miliona-dolara-da-bude-njen-muz-ali-mora-biti-musliman-i-mora-je-seksualno-zadovoljiti-i-nece-zivjeti-zajedno/

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

04.12.2012, 22:39

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

Pa jel ova misli probat sve koji se jave na oglas , hoćel je zadovoljit, tražit dok ne nađe aman JaRabbi.

clock-img

04.12.2012, 23:10

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Pa jel ova misli probat sve koji se jave na oglas , hoćel je zadovoljit, tražit dok ne nađe aman JaRabbi.

hahahahhahahahaha i ja se pitam :)) jel ce isprobat svakoga pa onda hahhahahahahahahahahaahah odluciti

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

05.12.2012, 10:28

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

" Ova vrsta braka dopuštena je u Saudijskoj Arabiji, iako je kontroverzna sa stajališta vjerskih propisa, a neki je čak smatraju legaliziranom prostitucijom.

U biti, kao i u “normalnom” braku, supružnici sklapaju ugovor, a bazično, razlika je u tome što u Misyar braku, oni najčešće nastavljaju živjeti odvojeno, sa preziciranim pravima (npr. oko raspolaganja imovinom), a viđaju se da bi zadovoljili svoje potrebe kada to žele, ukoliko su ispunjeni određeni uslovi.
"

Čista laž!!! Nisam mogla šutati na ovu laž, to nije dozvoljeno u Saudijskoj Arabiji. A ova zena je samo jedna od mnogih koji zele da ocrne islamske zemlje.

Oprostite sto sam malo drska ali stvarno me ljute ovakve lazi. user posted image

< Poruku je uredio Dalia92 -- 5.12.2012 10:29:37 >

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

clock-img

05.12.2012, 12:19

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Dalia92

" Ova vrsta braka dopuštena je u Saudijskoj Arabiji, iako je kontroverzna sa stajališta vjerskih propisa, a neki je čak smatraju legaliziranom prostitucijom.

U biti, kao i u “normalnom” braku, supružnici sklapaju ugovor, a bazično, razlika je u tome što u Misyar braku, oni najčešće nastavljaju živjeti odvojeno, sa preziciranim pravima (npr. oko raspolaganja imovinom), a viđaju se da bi zadovoljili svoje potrebe kada to žele, ukoliko su ispunjeni određeni uslovi.
"

Čista laž!!! Nisam mogla šutati na ovu laž, to nije dozvoljeno u Saudijskoj Arabiji. A ova zena je samo jedna od mnogih koji zele da ocrne islamske zemlje.

Oprostite sto sam malo drska ali stvarno me ljute ovakve lazi. user posted image

Nije laz user posted image .
Nazalost.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

05.12.2012, 13:00

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: Dalia92

"

Nije laz user posted image .
Nazalost.

Koliko ja znam u Saudiji vlada serijat, kako je onda moguce da ovaku glupost dopustaju? user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

clock-img

06.12.2012, 09:00

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Izvinite zene,ali nemojte stavljati ove potresn vijesti,dosta nam je nase realnosti....bar neko vrijeme.....user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

06.12.2012, 14:06

clock-img

Leena

pencil-img

2841

http://www.24sata.hr/fun-video/slatka-beba-je-ulicnom-pjevacu-pomagala-kao-prateci-vokal-292334

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

06.12.2012, 14:25

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: muaaa

Izvinite zene,ali nemojte stavljati ove potresn vijesti,dosta nam je nase realnosti....bar neko vrijeme.....user posted image

ja bih ovo po kratkom postupku.nema sudjenja nema odbrane.
kakvih samo zivotinja krije ovaj dunjaluk.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

06.12.2012, 15:02

clock-img

leona81

pencil-img

6373

divna je, al divna, pjeva fenomenalno

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

14.12.2012, 21:48

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/pucnjava-u-connecticutu/121214143#1
jezivouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

14.12.2012, 23:16

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Sad pročitah... Jadni roditelji ove djece... Da zbog hira i budalaštine nekog klinje čitav život nose najgori ožiljak u duši i srcu ... user posted image user posted image user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

18.12.2012, 10:26

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

http://www.klix.ba/vijesti/bih/arzija-mahmutovic-se-vraca-na-mjesto-direktorice-gradskih-vrtica/121218036
uzaaaaaaasuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.12.2012, 10:36

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

uzaaaas
pa dokle

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

18.12.2012, 10:43

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

uzaaaas
pa dokle

Makar ce se znati sta se jede u vrticu

clock-img

18.12.2012, 10:45

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

uzaaaas
pa dokle

razmuceni sokovi, salame i pastete?

clock-img

18.12.2012, 11:04

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

uzaaaas
pa dokle

razmuceni sokovi, salame i pastete?

Isto sto i sad, samo bez svinjetine :)

Mislim u vrticu nema nikakve razlike , ali zena je pokrivena, ne moze xxxxxx kakvim se sve imenima ne naziva ona, samo zato sto nosi hidzab
A u ove tri godine su predpostavljam pili limunadu, cijedjene sokove...

clock-img

18.12.2012, 11:06

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Jel to ona sto je zabranila djeda mraza?

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

18.12.2012, 11:14

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Sve na jednu stranu al implicirat paštete sa tragom svinjetine ženi koja ih nije ni ugovorila sa dobavljačem više je nego smješno...
i njoj se imlicira isto jer je bez marame...
Komletnu priču vodite na ''nacionlanoj'' osnovi što je sramota...
svaka će majka reći da u vrtićima su pomaci ogromni koji se odnose ne smao na hranu ( a nema toliko pašteta i salame kao prije i nema mlijeka u prahu više ) nego na učešće roditelja u svemu, radionicama i posjetama koje su bile na mizernom niovu prije ...

I sad će ostati za i protiv marame jel i žene koja je ne nosi...
nećemo relano sagledati istini u oči...
nego ćemo imlicirati tragove svinjetine u pašteti koju je donio dostavljač iste po ugovoru zaključenom sa prethodnim menadžementom i to u prvoj sedmici rada novoga menadžmenta...
da nije malo previše i slučajno...no i to će imati epilog na sudu naravno...

Ovo bi najbolje bilo da sad jedan muškarac dođe za direktora...
da se žene između sebe ne kolju ...ko žene...svele sve na maramu...užas...i ime ...užas...
a relanost a dobrobit djece ...nekada i sad ima li razlike u vrtićima...
jel neko o tome razmišlja...
il je baš marama i deda mraza jedino što je bitno za djecu koju smo rodileuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.12.2012, 12:00

clock-img

merima_s

pencil-img

398

Razlika nekad i sad je jedino u jelovniku, nema pasteta i salama. Sve ostalo meni isto, ako ne i gore.

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

clock-img

18.12.2012, 12:37

clock-img

Dalil@

pencil-img

588

IZVORNA PORUKA: merima_s

Razlika nekad i sad je jedino u jelovniku, nema pasteta i salama. Sve ostalo meni isto, ako ne i gore.

Tacnije, nema nista user posted image
Ovo sto vi mislite da vasa djeca jedu...to je vecinom samo pusto slovo na papiru, nazalost. Ok, mozda se negdje taj jelovnik do neke granice i postuje...aaali ne znam koliko je to cesto.

Skoro sam bila na praksi u jednom od drzavnih vrtica. Imala sam priliku osmotriti samo dorucak: od 5 dana moje prakse, 1 dan je bila palenta/griz...a iduca 4 dana snita namazana margarinom + sok/voda uz to.
Cak i onda kada je na jelovniku pisalo drugacije. Mlijeko sam vidjala na stolu u kuhinji, djeca ga nisu dobila user posted image ...cak ni ono jutro u kojem je po jelovniku trebao biti kakao uz dorucak user posted image

Tako da, ne moze ni Arzija ni Mirjana nadgledati rad svakog obdanista pojedinacno, svaku odgajateljicu, kuharicu i cistacicu...

I. 01/2008
F. 04/2010

clock-img

18.12.2012, 14:18

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

user posted image hvala bogu pa stigne doruckovati kod kuce

clock-img

18.12.2012, 14:25

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

jojjjj sad me zadevera s tim margainom...

N stalno govori da jede margarin, ustvari pojede smao hljeb jer ne voli margarin i ja pitala kazu maslac/puter jedu...

Mada ova teta kuharica mi se cini ok jer N kaze da im je pravila kolač, halvu, kokice, voće za užinu

clock-img

18.12.2012, 14:39

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

i ja sam primijetila da im je uglavnom za dorucak namazana kriska a nekad je pisalo da su ustipci i nista od toga

Zadnji članci

article-img