Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
joj klemzi, ja danas citam ovaj naslov i kontam da metnem update 'mali donosi same petice' - pravi crni humor
21.09.2012, 22:11
klemzi
2988
Katastrofa...kud ide ovaj dunjaluk
09.10.2012, 13:03
Blue rose RR
4361
Neka mi oproste protivnice izbornih vijesti, ali želim da podijelim ovdje viđenje jednih njemačkih novina na izbore u BIH:
"Berlinski Tageszeitung donosi izvještaj o lokalnim izborima u BiH. U tekstu pod naslovom „Kazna za Dodika“ list piše da je „stranka srpskog nacionaliste izgubila na izborima svoju dosadašnju većinu u 27 općina“.
„Najvažniji rezultat općinskih izbora u BiH je gorki poraz srpskog Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika", ocjenjuje Taz.
„Sveukupno gledano stranački sistem se dodatno diferencirao. I male partije uspjele su, kako u Republici Srpskoj, tako i u Federaciji BiH, osvojiti poneko načelničko mjesto. Kao primjerice Socijaldemokratska unija u Kladnju ili kandidat srpske Narodne stranke u Prijedoru. U Federaciji je iznenađujuće dobre rezultate postigla liberalno-konzervativna bošnjačka stranka SDA i to prije svega u seoskim područjima brojnih općina. Nasuprot tome dosadašnja najjača stranka u Federaciji, Socijaldemokratska stranka BiH, je pak izgubila simpatije birača", piše Taz i ocjenjuje: 'Razlog za to je duboko razočaranje nenacionalističkih birača SDP-a zbog kursa stranačkog šefa Zlatka Lagumdžije koji je želio formirati vladu sa srpskim i hrvatskim nacionalistima'.“
Više od pola države nam seljaci - pardon liberalno-konzervativni seljaci
10.10.2012, 21:03
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Umro Kemal Monteno!!!!!!!!! :( :(
jeli ima negdje vijest o ovome žao mi ga baš... polako odlaze naše legende
Građani Zenice ostali su šokirani nakon što se na internet portalima pojavio video snimak mladića koji u javnosti masturbira u naselju Jalija. Navodno se radi o 24-godišnjem Kenanu S. koji je snimljen dok se samozadovoljavao nasred ulice. Sumnja se da je riječ o pedofilu, s obzirom da se u video snimci, koju je objavio Avaz, mogu čuti glasovi djece koja su bila u blizini.
U policiji nije bilo prijave vezane uz ovaj slučaj, tako da se ne može pouzdano utvrditi kada je snimak točno nastao. Zanimljivo, izvjesni Kenan S. nosio je plavu majicu Narodne stranke Radom za boljitak u trenutku kada je snimljien kako masturbira u javnosti.