Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Žalosno, nekome napasti na život, na porodicu, na dignitet... Iskreno se nadam da će privesti pravdi idiota/e koji čine gore navedeno, a da će poštovani ministar vratit se na svoje radno mjesto koje je do sada najbolje od svojih prethodnika obavljao, ili da će mu naći dostojnu zamjenu.
12.02.2012, 09:15
Private
521
Umrla Whitney Houston ...
12.02.2012, 09:50
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Private
Žalosno, nekome napasti na život, na porodicu, na dignitet... Iskreno se nadam da će privesti pravdi idiota/e koji čine gore navedeno, a da će poštovani ministar vratit se na svoje radno mjesto koje je do sada najbolje od svojih prethodnika obavljao, ili da će mu naći dostojnu zamjenu.
slazem se
12.02.2012, 12:19
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: teacher75
12.02.2012, 12:22
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: teacher75
Još jedna u nizu žrtava droge. Strašno, imaš sve, na vrhuncu slve i sama sebi uništiš život!
Joj kako mene ovi nasi novinari nerviraju. Naslov: "svaki 5. muskarac u BiH nije otac svog djeteta" je nidje veze!!! Svaki 5. TESTIRANI, sto je naravno bitna razlika, jer se testiraju samo oni koji sumnjaju. I onda je ovo super brojka, znaci da je opet puno vise onih koji imaju "neosnovane sumnje"
12.02.2012, 15:06
milenium
6133
u mostaru pronađena smrznuta četveročlana obitelj,majka i troje djece,najstarije 7-8 godina to sam upravo pročitala.ali radi se o romima pa to izgleda nikoga ne briga