Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
meni je kosa ionako ravna i ne terebam je fenirati ni ravnati, ima li kakav trajan tretman za masnu kosu, da se ne masti brzo, da hoce to izmisliti!
Jesi li probala čistecu pjenu, mislim da se to u apoteci kupuje, bas je za masnu kosu, a ne nadrazuje vlasiste da luci jos vise masnove, kao sto samponi rade.
Hello, it's me...
29.10.2011, 11:07
bananica
4330
pa sigurno ce biti ista kao sto ti i jeste, sta drugo moze biti, al onda opet na tretman i eto ga
29.10.2011, 13:28
veeseelaa
20552
znači radi Mango na Č.vili brazilsko feniranje? nije problem nakon isteka od 72 sata kupati se u moru??? znal ko? i da li je neko ovo već radio?
29.10.2011, 16:59
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
znači radi Mango na Č.vili brazilsko feniranje? nije problem nakon isteka od 72 sata kupati se u moru??? znal ko? i da li je neko ovo već radio?
i ja sam cula nesto da se ne treba kupati u moru ili bazenu,al ne skuzih zasto, mozda krace traje ispeglanost to treba provjeriti u salonu
rade i u Image-u
cim ugrabim slobodnog vremena ispricam iskustvo
29.10.2011, 17:01
bananica
4330
u Image - srednja kosa 85KM, duga - 95, extra duga 115
29.10.2011, 17:22
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: bananica
srednja kosa 85KM, duga - 95, extra duga 115
Cijena nije visoka ako stvarno ima efekta, ali mene brine isto kao triputmamu
IZVORNA PORUKA: triputmama
recimo kad bi rasla onaj izrastak bi se uvijo i ne bi bilo bas izgledno
Hajde, bananice, probaj
29.10.2011, 17:23
bananica
4330
ma sta te ima nesto brinuti??? farbanje, minival, peglanje....sve je stetno, pa sta
29.10.2011, 17:24
bananica
4330
ma sta te ima nesto brinuti??? farbanje, minival, peglanje....sve je stetno, pa sta
a na izrastak si mislila, e ne znam sta se s izrastkom desava
29.10.2011, 17:47
R&T@
5982
Ne mislim ja o stetnosti jer u pravu si sve je to isto... i narasti ce nova...
Bojim se da ne dobijem strasniju sliku od ovog mog gnijezda Zamisli: od tjemena kovrdzavo, a krajevi ravni
29.10.2011, 17:50
w.pooh
1021
Nakon urađenog brazilskog feniranja može li se kosa farbati unutar tih 6 mjeseci?
29.10.2011, 18:44
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: w.pooh
Nakon urađenog brazilskog feniranja može li se kosa farbati unutar tih 6 mjeseci?
pa mora moci, ne bih sada sa izrastkom do pola glave da hodam
znam samo da se blans ne preporucuje stavljati
29.10.2011, 18:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: w.pooh
pa mora moci, ne bih sada sa izrastkom do pola glave da hodam
znam samo da se blans ne preporucuje stavljati
bananice jedva cekam da procitam licna iskustva javni kad uradis ili ako neko drugi u medjuvremenu uradi isto ja nemadoh muda
< Poruku je uredio triputmama -- 29.10.2011 18:49:45 >
29.10.2011, 18:53
Emica_sa
1463
Farbanje moze,samo blans ne moze,tako su meni rekli Nekako su mi velike razlike izmedu cijena,u cemu je stvar
30.10.2011, 10:17
bananica
4330
nije ni meni ovo sa cjenama bas najjasnije, treba nazvati i pitati, citala sam na netu da je neka djevojka otisla u neki salon i rekli joj 80KM, nakon tretmana joj naplatili 320KM s tim da se i farbala,al opet
31.10.2011, 11:53
10 mart 2009
458
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja otisla na nesto drugo s brazilskim ispred, pa kontam, miša mu zar je i feniraju Hvala na prosvjetljivanju
Isto sam pomislila
31.10.2011, 12:28
Emica_sa
1463
nije ni meni ovo sa cjenama bas najjasnije, treba nazvati i pitati, citala sam na netu da je neka djevojka otisla u neki salon i rekli joj 80KM, nakon tretmana joj naplatili 320KM s tim da se i farbala,al opet
Ja sam pitala jednu frizerku,i kaze da moze biti do preparata koji se koriste,jer ih ima vise vrsta
31.10.2011, 13:01
M kao Mama
5536
Obzirom da se ovo ravnajnje radi kiselinama, ja bih zaobišla ovu "terapiju". Gori kosu, iako kažu da ne gorim, mislim kiselina pa još na prirodnoj bazi, šta ima. Ne znam, ja ipak više volim da odem da me "ispeglaju" i mirna 7 dana. Na plavoj kosi ovo ne rade, jer kada je ispeglaju izgleda ko slama
31.10.2011, 13:02
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja otisla na nesto drugo s brazilskim ispred, pa kontam, miša mu zar je i feniraju Hvala na prosvjetljivanju
Vjerujem da je svaka koja je znala šta je brazilska depilacija, a nije znala šta je feniranje došla iz istog razloga