cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: prodavnice odjeće za bebe u sarajevu

clock-img

16.10.2009, 22:57

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: Hanady

E ženice drage da vam samo kažem da u EXIT-u na čaršiji ali onom na strani obale kod dežurne apoteke baščaršija ima divnih stvari za djecu po povoljnim cjenama. Imate trenerke, džemperčiće, jaknice, maice ....meni je njihova kvaliteta super a u toj radnji im je sva roba uvijek na sniženju i rasprodaji. Tu lageruju stvari iz prethodnih sezona i one koje su ostale u samo 1 ili 2 broja. Ja sam svojim curama kupila divne trenerkice po 15 KM, gornji dio se može nositi i kao jaknica jesenas. A što sam kupila džemper za babine kolegici za bebu do 6 mjeseci za samo 11 KM nebi vjerovale.

Ja sam nedavno obojici kupovala tu dukserice i majice po 10KM (majice) i 15KM(dukserice)user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2015, 11:53

clock-img

lulaloo

pencil-img

117

Da malo osvjezim temu :)
Trudna sam 7 mjeseci i naseg djecaka, ako Bog da, ocekujemo polovinom januara.
Gdje kupiti bodije, gegice, dekice i sl, odnosno, sve ono sto je potrebno za novorodjence, a da je koliko-toliko povoljno, i naravno, kvalitetno.
Unaprijed hvala.

clock-img

29.10.2015, 19:41

clock-img

vedada

pencil-img

-206

IZVORNA PORUKA: lulaloo

Da malo osvjezim temu :)
Trudna sam 7 mjeseci i naseg djecaka, ako Bog da, ocekujemo polovinom januara.
Gdje kupiti bodije, gegice, dekice i sl, odnosno, sve ono sto je potrebno za novorodjence, a da je koliko-toliko povoljno, i naravno, kvalitetno.
Unaprijed hvala.

Waikiki, azel, zara, fis, tifany,

A 2012
E .2015

clock-img

30.10.2015, 00:08

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Oko Nove godine bude najvise snizenja u vecini radnji gdje mozes po bas snizenim cijenama naci kvalitetnu odjecu i ostalo za bebicu
prati malo i temu snizenja user posted image

clock-img

30.10.2015, 10:08

clock-img

lulaloo

pencil-img

117

Hvala najljepsa na odgovorima Vedada i Medi - s obzirom da moj stariji sin ima 7 godina, davno je to bilo kada sam ja njemu kupovala te stvarcice za novorodjence (a vecine tih prodavnica vise ni nema).
Nista, idem u obilazak predlozenih radnji, i cekam novogodisnja snizenja user posted image

clock-img

30.10.2015, 10:17

clock-img

vedada

pencil-img

-206

IZVORNA PORUKA: lulaloo

Hvala najljepsa na odgovorima Vedada i Medi - s obzirom da moj stariji sin ima 7 godina, davno je to bilo kada sam ja njemu kupovala te stvarcice za novorodjence (a vecine tih prodavnica vise ni nema).
Nista, idem u obilazak predlozenih radnji, i cekam novogodisnja snizenja user posted image

Imaš temu Razgovori u očekivanju, ima finih žena i finih savjeta, pa im se pridruži. Toplo preporučujem.

A 2012
E .2015

Zadnji članci

article-img