Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
E ženice drage da vam samo kažem da u EXIT-u na čaršiji ali onom na strani obale kod dežurne apoteke baščaršija ima divnih stvari za djecu po povoljnim cjenama. Imate trenerke, džemperčiće, jaknice, maice ....meni je njihova kvaliteta super a u toj radnji im je sva roba uvijek na sniženju i rasprodaji. Tu lageruju stvari iz prethodnih sezona i one koje su ostale u samo 1 ili 2 broja. Ja sam svojim curama kupila divne trenerkice po 15 KM, gornji dio se može nositi i kao jaknica jesenas. A što sam kupila džemper za babine kolegici za bebu do 6 mjeseci za samo 11 KM nebi vjerovale.
Ja sam nedavno obojici kupovala tu dukserice i majice po 10KM (majice) i 15KM(dukserice)
28.10.2015, 11:53
lulaloo
117
Da malo osvjezim temu :) Trudna sam 7 mjeseci i naseg djecaka, ako Bog da, ocekujemo polovinom januara. Gdje kupiti bodije, gegice, dekice i sl, odnosno, sve ono sto je potrebno za novorodjence, a da je koliko-toliko povoljno, i naravno, kvalitetno. Unaprijed hvala.
29.10.2015, 19:41
vedada
-206
IZVORNA PORUKA: lulaloo
Da malo osvjezim temu :) Trudna sam 7 mjeseci i naseg djecaka, ako Bog da, ocekujemo polovinom januara. Gdje kupiti bodije, gegice, dekice i sl, odnosno, sve ono sto je potrebno za novorodjence, a da je koliko-toliko povoljno, i naravno, kvalitetno. Unaprijed hvala.
Waikiki, azel, zara, fis, tifany,
30.10.2015, 00:08
Medi_87
1472
Oko Nove godine bude najvise snizenja u vecini radnji gdje mozes po bas snizenim cijenama naci kvalitetnu odjecu i ostalo za bebicu prati malo i temu snizenja
30.10.2015, 10:08
lulaloo
117
Hvala najljepsa na odgovorima Vedada i Medi - s obzirom da moj stariji sin ima 7 godina, davno je to bilo kada sam ja njemu kupovala te stvarcice za novorodjence (a vecine tih prodavnica vise ni nema). Nista, idem u obilazak predlozenih radnji, i cekam novogodisnja snizenja
30.10.2015, 10:17
vedada
-206
IZVORNA PORUKA: lulaloo
Hvala najljepsa na odgovorima Vedada i Medi - s obzirom da moj stariji sin ima 7 godina, davno je to bilo kada sam ja njemu kupovala te stvarcice za novorodjence (a vecine tih prodavnica vise ni nema). Nista, idem u obilazak predlozenih radnji, i cekam novogodisnja snizenja
Imaš temu Razgovori u očekivanju, ima finih žena i finih savjeta, pa im se pridruži. Toplo preporučujem.