Koliko vidim,sve vi pijete kojekakve čajeve,sve vi se trudite oko oplodnje,pa i sama ja sam posegnula za Macinom travom,ali ne možemo se same oploditi. Mene zanima,ja ne znam da li netko od vaših muževa isto pije nekakve čajeve za poboljšanje njihovih plivača. Ovo je ipak bitka za dvoje,ne samo za jednoga. Ako ja već moram piti kojekave gadne trave,nek pije i moj muž,možda nisam samo ja problem.
< Poruku je uredio amelaa RR -- 15.9.2008 10:31:05 >
MM pije mjesavinu trava jednog travara iz Solina i puno zena iz Hrvatske kod njega uzima taj caj...on ga preporuca u kombinaciji sa E vitaminom. Koji je sastojak, to je njegova tajna, ali puno zena je jako zadovoljno, jer su se nalazi muzeva popravili. Ja vam mogu javiti da li se popravio nalaz MM ako usijemo ovaj ciklus uloviti folikul, jer idem na prirodni IVF, pa ce onda morati dati uzorak za spermiogram. U tom slucaju vam javim ima li kakva pozitivnog pomaka s obzirom da je u pitanju oligoasthenozoospermia.
< Poruku je uredio amelaa RR -- 15.9.2008 10:31:37 >
MM je pio crveni zdravac na preporuku travara,
koristi se u borbi protiv steriliteta a svakako ga
preporucuju svim muskarcima jer je dobar za prostatu
trenutno ne pije jer pauziramo sa naredna dva mjeseca
< Poruku je uredio amelaa RR -- 15.9.2008 10:31:49 >
Moj muž je radio spermiogram,nalaz nije idealan,ima 60% pokretnih spermija,al doktor je rekao da je to dovoljan postotak da idemo prirodnim putem. Od tada,prirodnim putem pokušavamo već skoro godinu dana,a inače sve ukupno dvije godine.Meni je 29 godina,njemu 37,ne znam kad Bog planira da postanemo roditelji. Ne želim da nas se djeca srame kad dođemo na roditeljski u školu,ili da mi u dućanu prodavačice kažu dijetetu kako je lijepo što sa bakom šetaš , kao što sam ja jednom rekla u dućanu gdje radim.
< Poruku je uredio amelaa RR -- 15.9.2008 10:33:25 >
Mislim da je 60% dovoljno,
i kod mene je slicna situacija,
ja 27 MM 34.
Trudimo se vec vise od dvije godine, i to kakav trud
ali ne treba gubiti nadu,
potrazi malo po forumima, mislim da je bilo slicnih tema
< Poruku je uredio amelaa RR -- 15.9.2008 10:33:37 >
IZVORNA PORUKA: tetka Hafa
Ne želim da nas se djeca srame kad dođemo na roditeljski u školu,ili da mi u dućanu prodavačice kažu dijetetu kako je lijepo što sa bakom šetaš , kao što sam ja jednom rekla u dućanu gdje radim.
Ma daj molim te...pa imas samo 29 godina...o cem pricas
Ja imam 10 vise pa se bas ne zamaram time
Nikad nije kasno za nesto sto zarko zelis i nikad se nemoj obazirati sto drugi govore...to je tvoj zivot
< Poruku je uredio amelaa RR -- 15.9.2008 10:33:47 >